ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Προς στιγμήν ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, δεν ψάχνει ηγέτη να τον κυβερνήσει… αλλά ηγέτη για να τον γαμήσει… και έχει βρει αρκετούς!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ανταπόκριση του CNN του ιστολογίου :
 
O Βορίδης ανέλαβε τον τομέα στον Γραφικό ποταμό, ο Πινουτ τέθηκε επικεφαλής στα Γαβγάβιλα, ενώ ο άλλος, ο παπατρέχας, παραβίασε το επιτελικό σχέδιο και κύκλωσε ήδη την Τεχεράνη μην και του κλέψουν οι άλλοι την δόξα.
 
Κερδάμε λέμε! Έπος...
 
Θεούλης όποιος έφτιαξε την φωτοσόπια.Respect ! Ότι τους πουν τα "αφεντικά" τους... Αυτοί τους πληρώνουν για να σπάνε πλάκα μαζί μας. Άμα ελληνικό τάνκερ ξαναπατήσει στον Περσικό Κόλπο να με φτύσετε. Και εσύ μαλάκα που πήγες και ψήφισες αυτόν τον παπάρα τον Κούλη Χρυσό , ετοιμάσου να αφήσεις το αυτοκίνητο σου και ετοιμάσου για ποδαράτο διότι η βενζίνα θα πάει πάνω από τα 4 ευρώ. ΗΛΙΘΙΟΙ.! 
 
Το λέγαμε ΕΔΩ και καιρό... Προς στιγμήν ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, δεν ψάχνει ηγέτη να τον κυβερνήσει… αλλά ηγέτη για να τον γαμήσει… και έχει βρει αρκετούς! 
 
Πάρτε και τον Βου-Κεφάλα σας ..αυτός σας αξίζει.Είναι ο ποιο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ο ποιο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ο ποιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΝΙΚΑ πρωθυπουργός της νεώτερης ελληνικής ιστορίας. Και αν το δούμε σφαιρικά και ολιστικά και της αρχαίας .
 
 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον λαουτζίκο τα χώνεις, που δεν ξέρει την τύφλα του; Εδώ οι -υποτίθεται γάτοι- εφοπλιστές του στρώσανε χαλί να πατήσει και τώρα δεν μπορούν να μπουν στον Περσικό. Νομίζανε ότι με κυβέρνηση και κράτος φιλελέ μπουρδέλο θα ανοίξουν οι μπίζνες (συνεκμετάλλευση) επειδή θα κάνανε αυτοί κουμάντο καθότι εξπέρ στο γλείψιμο του πρέσβεως. Μετά τα μνημόνια τρέξανε να πάρουνε πλωτές εξέδρες του κουτιού και με τον Σαμαρά τα σκοτώσανε μισοτιμής στους τούρκους για να γίνουνε φατίχ. Την ίδια τύχη θα έχουν και οι λοιπές παντόφλες με τα τσουτσούνια όρθια που πλατσουρίζουν ακόμα στον Σκαραμαγκά και δεν προβλέπεται να σαλπάρουν.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

douze points!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Στον λαουτζίκο τα χώνεις, που δεν ξέρει την τύφλα του; "

Αφού δεν ξέρει την τύφλα του τότε με τι σκεπτικό πάει και ψηφίζει όλα αυτά τα λαμόγια;; Σε γενικές γραμμές ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, έχει εκπαιδευτή να καταλαβαίνει το 20% από ότι τον συμφέρει, ότι δεν τον συμφέρει δεν μπορεί να το καταλάβει.

Δεν θα είναι μόνο αυτά τα καλά... διότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας και έρχονται! Όπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές κατά το παρελθόν... Ο χειρότερος εχθρός των Ελλήνων είναι ο κάτοικος της χώρας. Και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν τόσο οι εχθροί των Ελλήνων (και το χρησιμοποιούν) αλλά και οι Έλληνες.!

Αυτό το καταλαβαίνεις ή όχι;;;

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε με ολο το σεβασμο βαζω αυτο το βιντεο.
Ακουστε τι λεει κυριως στην αρχη αυτος ο αξιος Ελληνας,σαν να εχει ενα μαστιγιο στην ακρη της γλωσσας του και ριχνει κατα ριπας,χρυσοστομος.
φιλε ανωνυμε δεν υπαρχει λαουτζικος ξερουμε τι φιδια εχουμε στον κορφο μας,την ωρα μας περιμενουμε και ενα καλο χαστουκι να ξυπνησουμε.
Μια χαρα τα λεει ο Λυκ οι υπολοιποι δεν θελουν να ακουσουν,φανταζονται οτι ολα θα γινουν με μαγικο τροπο χωρις κοπο.
https://www.youtube.com/watch?v=3Wxz6ZX-0z4&t=5s

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ έβαλα να δω το βίντεο που έστειλες...όμως το έκλεισα αμέσως μόλις άκουσα από το στόμα αυτού με τα γένια να λέει...." εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι ως ψηφοφόρος".!!!!!!! Στο 0:14

Δυστυχώς ο κάτοικος της χώρας αυτό είμαι μόνο...ψηφοφόρος.! Και όλα τα αντιλαμβάνεται τα αναλύει και τα καταλαβαίνει μόνο μέσα από την ιδιότητα του σαν ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ.!!! Δεν χρειαζόταν να ακούσω τίποτε άλλο.

Μμ. είπε...



¨Ο Ιούδας (πουστοΝούΔουλος υπουργός κι αυτός) φιλούσε υπέροχα¨ λένε.
Χμ! Αλλά κι εκείνος ο φιλούμενος ελληνοκαριόλης τα ήθελε,
- και δε τα θέλει ακόμα; -
ο, δημοκρατικώς διάτρητος, χριστιανοκομμουνιστικός κώλος του;
Γκαμώ τον Λοατκοτρυπίδα σας, γκαμώ!

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Νομιζω οτι αναφερεται στα πολιτικα πτωματα ετσι λεει,δηληδη καταλαβαινω οτι δεν θα ψηφιζε κατι που εχει πεθανει ,τελος παντων νομιζω τα αλλα τα περιγραφει οπως εχουν.
Φιλε Λυκαστρε μεχρι εκει καταλαβαινω εγω,εξηγησε αν θες τι εννοεις ακριβως.
Αν και τωρα που το σκεφτομαι σου τι δινουν τα μουσια του χαχαχχαχαχ?

Ανώνυμος είπε...

H καταληψη φοριων του Βαρδινογιαννη μαλλον ειναι χρωστουμενα απο παλιά. Με την αλλαγη εξουσιας απο τον Παχλεβί φορτωσε τα διυλιστηρια πετρέλαια και ισχυριστηκε οτι τα ξοφλησε στον Σαχη. Μαλλον βρεθηκε οτι το χρεος υπαρχει. Αλλιως γιατι απο ολα τα ελληνοκτητα να την πληρωσει αυτός.Αν επιστρεψουν και τα πληρωματα τοτε ειναι σίγουρο.