ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Ισραήλ-Χαμάς "Άρτος και Θεάματα V.2.0" - Γάζα = Νέο Ρωμαϊκό Κολοσσαίο

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όσοι παρακολουθούν τη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από το "Άρτος και Θεάματα Version 2.0". Η Γάζα είναι το νέο Ρωμαϊκό Κολοσσαίο και σε αυτό το V2.0, οι Μονομάχοι όχι μόνο σκοτώνονται μεταξύ τους, αλλά σκοτώνουν και το κοινό!

Αυτό που παρακολουθούμε στη Λωρίδα της Γάζας είναι κυριολεκτικά η νέα έκδοση ενός Ρωμαϊκού Κολοσσαίου όπου όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν την πραγματική σφαγή, κανείς δεν παρεμβαίνει για να τη σταματήσει και οι "Μονομάχοι" (Τόσο το Ισραήλ IDF όσο και η Χαμάς) όχι μόνο σκοτώνονται μεταξύ τους , αλλά σκοτώνουν και τους θεατές.

Αυτή η κατάσταση σχεδιάστηκε σκόπιμα. Το αμυντικό κατεστημένο του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας, φέρεται να έλαβε εντολή να «σταθούν κάτω» για πάνω από επτά ώρες στις 7 Οκτωβρίου. Για λόγους που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, ένα μάτσο κατσίβελοι με αλεξίπτωτο ανεμόπτερου κατά κάποιο τρόπο μπόρεσαν να διεισδύσουν στα πιο βαριά φυλασσόμενα και επιτηρούμενα  σύνορα στον κόσμο, και πηγαίνουν σε ένα ξεφάντωμα δολοφονίας, ανενόχλητοι από την επιβολή του νόμου ή τον στρατό.!!

Η όλη ιδέα ότι επρόκειτο για κάποια καλά σχεδιασμένη επίθεση από τους σαγιοναράκηδες, είναι ένα νοσηρό ψέμα. ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ . . . . ΕΠΙΤΗΔΕΣ.

Το Ισραήλ μισούσε τους Παλαιστίνιους εδώ και δεκαετίες και το αντίστροφο. Το Ισραήλ θέλει τη Λωρίδα της Γάζας για να μπορέσει να χτίσει τη Διώρυγα Μπεν Γκουριόν, ως ανταγωνιστή της Διώρυγας του Σουέζ, και έτσι να αρπάξει μερικά από τα δισεκατομμύρια έσοδα που πηγαίνουν προς το παρόν στην Αίγυπτο. Η Διώρυγα αυτή θα ενωσει επίσης το Ισραήλ με αυτό που οι Έλληνες ονομάζουμε "Ατλάντιο Κόλπο".

Στα Γεωγραφικά του Μαρκιανού Ηρακλεώτου ή «Μαρκιανού Ηρακλεώτου Περιήγησις» αναφέρονται τα εξής:

«Από Αραβικού κόλπου και του μυχού αυτού καλουμένου ΑΤΛΑΝΤΙΟΥ ένθα μάλιστα εστίν, ως προείρηται και το στενώτατον της ηπείρου……ούτος δε ο μυχός (το εσώτατο σημείο) γειτνιών τυγχάνει τήτε Αιγύπτω και τη Πετραία καλουμένη Αραβία (νυν Σαουδαραβία) ήτις την λεγομένη Ιουδαία συνάπτει»..πάνε να φτιάξουν την Νέα Βαβυλώνα* τους.

Αλλά η ύπαρξη της λωρίδας της Γάζας είναι πραγματικό πρόβλημα για την κατασκευή αυτού του καναλιού. και η μόνη λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι να βγάλουν έξω τους Γαζαίους. Στη συνέχεια, επίσης, υπάρχει όλο το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο που βρέθηκαν ακριβώς έξω από τις ακτές της Γάζας. Κυριολεκτικά εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια σε φυσικό αέριο και πετρέλαιο, απλώς κάθονται εκεί, περιμένοντας να τρυπηθούν και να πουληθούν. Αλλά και πάλι, αυτοί οι ενοχλητικοί Παλαιστίνιοι είναι εκεί, και είναι αυτοί που θα έπαιρναν τα έσοδα από όλο αυτό το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο. 

Έτσι, με δύο τεράστια οικονομικά κίνητρα, μου φαίνεται ξεκάθαρο ότι ορισμένα συμφέροντα στο Ισραήλ αποφάσισαν να κάνουν μια ψεύτικη «τρομοκρατική επίθεση», να επιτρέψουν σε ένα σωρό Ισραηλινούς «άχρηστους τρώγοντες» να σκοτωθούν και μετά να το χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία για να εξοντώσουν τους Γαζαίους και να αρπάξουν τη Γάζα για πάντα. Τελικά, ποιος νοιάζεται αν σκοτωθούν λίγοι Ισραηλινοί, όταν διακυβεύονται δισεκατομμύρια δολάρια! 

"Ύστερα απ’ αυτά, είδα έναν άλλο άγγελο να κατεβαίνει από τον ουρανό· είχε μεγάλη εξουσία, κι η γη φωτίστηκε από τη λαμπρότητά του. Αυτός έκραξε με δυνατή φωνή: «Έπεσε, έπεσε η Βαβυλώνα η μεγάλη!».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα σαν να αρχίζουμε να διακρίνουμε το δασος και όχι μονο το δέντρο.....
Επίσης...
Γνωρίζουμε πως η χαμάς δημιουργήθηκε από μυστικές υπηρεσίες και θα ήμασταν αφελής να πιστεύουμε πως διοικείται αποκλειστικά από έναν τύπο που πηγαινοέρχεται τουρκια-κατάρ.......
Aρχισαν ακόμα να βγαίνουν στην φορα επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού εναντίον ισραηλινών πολιτών μέσα στο μπάχαλο των πρώτων ωρών......
Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας για το συγκεκριμένο χρονικό σημείο έχει να κάνει επίσης με την τουρκικη βιομηχανία οπλων...αν δεν ανακοπεί άμεσα,τότε μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη εις βάρος του σιωνιστικού κράτους,οποτε είμαστε εν αναμονή γενικεύσεως.....
Οι εβραίοι παγκόσμιος,ακόμα και αυτοί του Iran έχουν άρρηκτες επαφές μεταξύ τους και απλός ο καθένας παίζει το παιχνιδάκι του ανάλογα με την χωρα στην οποια βρίσκετε......


"Η συγγραφέας Alison Weir παραθέτει μια δήλωση του Ντέιβιντ μπεν Γκουριόν, του πρώτου πρωθυπουργού του Ισραήλ, που υποδηλώνει ότι αυτό ήταν τουλάχιστον μέρος αυτού που ξεκίνησε το σημερινό παγκόσμιο φαινόμενο της τρομοκρατίας."

Η κρυφή ιστορία του πώς χρησιμοποιήθηκαν οι ΗΠΑ για τη δημιουργία του Ισραήλ.

https://attikanea.info/%CE%B7-%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%86%CE%AE-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CE%B8%CE%B7/

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...


Αντί άλλου σχολίου ας συμπληρώσουμε το θέμα με πληροφορίες που έχουν ειπωθεί ΕΔΩ
έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η εικόνα.


http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/02/blog-post_57.html#more



@

Ανώνυμος είπε...

Απλέ ανώνυμε σχόλαρχε γιατί μαγαρίζεις κάθε ανάρτηση με τα Google translate σάλια σου;

Ανώνυμος είπε...

" Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Απλέ ανώνυμε σχόλαρχε γιατί μαγαρίζεις κάθε ανάρτηση με τα Google translate σάλια σου;

11 Νοεμβρίου 2023 στις 10:37 μ.μ."

Αγαπητέ "συνσχολιαστη" εσύ είσαι αυτός που μαγαρίζει τα σχόλια,διότι χωρίς να εκφέρεις άποψη επί του θέματος κατηγορείς εμενα κακοχαρακτηρίζοντας με....

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Απλέ ανώνυμε σχόλαρχε μόνος/η σου κακοχαρακτηρίζεσαι.
Τι γράφεις εδώ:
"Οι εβραίοι παγκόσμιος,ακόμα και αυτοί του Iran"
Πας καλά;;; Είναι ή δεν είναι Google translate τόσο τα ακατανόητα σχόλια σου όσο και το κατακλεμμένο άρθρο;;;;
Ο Λύκαστρος έγραψε ένα ωραίο άρθρο, μήπως το διάβασες; Δεν νομίζω.
Το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να γυρίζεις όλη μέρα τα διάφορα ιστολόγια και να τα μαγαρίζεις με ηλίθιες κλεμμένες αναρτήσεις.
Αυτό το ιστολόγιο έχει γράψει ιστορία δεν περιμένει τις κουτσουλιές σου για δείξει κάτι.
Το ιστολόγιο δεν είναι δικό μου ούτε ανήκω σε κάποιο εσωτερικό κύκλο του, για να αποφασίσω αν έχεις θέση σε αυτό ή όχι. Η παρουσία σου όμως είναι λίαν ενοχλητική.Μπορείς να το καταλάβεις αυτό;
Δεν έχω τίποτα άλλο να σου πω και ούτε θα απασχοληθώ ξανά μαζί σου.
Ελεύθερος να γράφεις ό,τι θέλεις.




Ανώνυμος είπε...

Αν δεν σου αρέσουν τα σχόλια μου μην τα διαβάζεις...
Αυτά που λες για Google translate δεν τα καταλαβαίνω γιατί δεν το χρησιμοποιώ.....
Συμπλήρωσα κάποια πράγματα στο άρθρο που το θεωρώ καλο,απλά...
Οι αλογόμυγες είναι ενοχλητικές μα όχι άχρηστες...
Έχω ενημερώσει τον οικοδεσπότη οποτε θελήσει να μου πει να σταματήσω να γράφω...

Απλός ανώνυμος σχολιαστής