ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Αυτή είναι η αντίληψη των Τούρκων για το τι εστί ναυτικό.Και για το τι θα πράξουν στο μέλλον.

 🇹🇷🇬🇷 Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu:

💢 Yunanistan gemi sayısı olarak bizden daha düşük bir seviyedeyken şu an neredeyse aynı seviyeye geldik.

💢 Dolayısıyla gemi ihtiyaçlarımız var, çeşitli platformlara ihtiyaçlarımız var. pic.twitter.com/QKm0AJcVwG

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διοικητής Ναυτικών Δυνάμεων Ναύαρχος Ercüment Tatlıoğlu τι μας λέει : " Ενώ η Ελλάδα βρισκόταν σε χαμηλότερο επίπεδο από εμάς ως προς τον αριθμό των πλοίων, τώρα είμαστε σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Επομένως, χρειαζόμαστε πλοία, χρειαζόμαστε διάφορες πλατφόρμες.".

Είναι ο ίδιος που έχει πει : .."Η περίοδος που η Οθωμανική Αυτοκρατορία βρισκόταν στα δυνατά της ήταν όταν η ναυτιλία ήταν στα πιο δυνατά της. Καθώς η Οθωμανική Αυτοκρατορία μείωσε τη σημασία που έδινε στη θάλασσα και τους ναυτικούς, άρχισαν οι εδαφικές απώλειες."

Πολύ φοβάμαι ότι στην Ελλάδα τόσο ο απλός κόσμος όσο και η τσογλανοπαρέα των Αθηνών δεν έχουν καταλάβει την ιδεολογία του τουρκικού ναυτικού και τις στρατηγικές επιδιώξεις που διαμορφώνουν για να αποκτήσουν έλεγχο και κυριαρχία στις θάλασσες.!!

Όσοι ακόμα μιλούν για διάλογο και ΜΟΕ (μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης) με την Τουρκία θα πρέπει να τους γίνει έλεγχος σε όλα.  Πρέπει να γίνει οικονομικός έλεγχος πολλών προσώπων που είναι υπέρ της ελληνοτουρκικής φιλίας και των υποχωρήσεων.

Αυτή είναι η αντίληψη των Τούρκων για το τι εστί ναυτικό. Εμείς εδώ μπλέξαμε με λομπίστες που προωθούσαν αλουμινότρατες που δεν κάνουν ούτε για προστασία μπακαλιάρου τις LCS που αποσύρονται απ' το Αμερικάνικο Πολεμικό Ναυτικό που υπηρετούσαν. Η Τουρκία πάει για ΙΣΧΥΡΟ πολεμικό ναυτικό...έχουν διδαχθεί από τα λάθη τους. Και το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι στην Τουρκία μιλάνε οι Ναύαρχοι. Και μάλιστα οι εν ενεργεία.!!! Πρωτάκουστα πράγματα

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον το να έχεις δυνατή αεροπορία είναι σημαντικότερο σην εποχή μας!
Και γιαυτο οι επιλογές μας βλέπουν προς τα εκεί!

Ανώνυμος είπε...

Η τουρκια έχει προχωρήσει στην δημιουργία μη επανδρωμένων τηλεχειριζόμενων υποθαλάσσιων σκαφών.....εμείς τι κάνουμε ως προς αυτό;;

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

"θα πρέπει να τους γίνει έλεγχος σε όλα"

Ο πρώτος έλεγχος πρέπει να είναι στη νοημοσύνη τους!

Ανώνυμος είπε...

"τηλεχειριζόμενων υποθαλάσσιων σκαφών..."

Υποβρυχιων...συγγνώμη....

Απλός ανώνυμος σχολιαστής