ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Ας ελπίσουμε οι Κορεάτες να καταφέρουν μια εγχώρια εξολοκλήρου ανάπτυξη κινητήρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να το γλιτώσουμε, τουλάχιστον προς ώρας. Στο μέλλον ίσως από σπόντα καταφέρουμε να το προσπεράσουμε και να επιλέξουμε FCAS ή Κορεάτικο. Ας ελπίσουμε μέχρι τότε οι Κορεάτες* να έχουν καταφέρει μια εγχώρια εξολοκλήρου ανάπτυξη κινητήρα. 

Το ίδιο να ευχηθούμε και στους Σουηδούς. Εάν το Gripen E δεν βασιζόταν σε αμερικάνικο κινητήρα, θα ήταν το πρώτο υποψήφιο αεροσκάφος για αντικατάσταση των F-16. Αυτομάτως θα λυνόταν η έλλειψη πυραύλων αέρος εδάφους.

* Tην καλημέρα μου εκεί στην Ν.Κορέα...σε αυτούς που μας διαβάζουν.Αλλά και σε όλους τους αναγνώστες μας σε όλον τον κόσμο.





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κ.Λύκαστρε....
Δε ξέρω πόσο καλή θα είναι για μας η ανάουξη της Ν.Κορέας, γιατί έχουν ανοίξει μιζνες με τους γκείτονα,νιμίζω τους έδωσαν κινητήρες για τα τανκς τους, γιατί όχι και για τα αεροπλάνα του(αν ξαθ νομίζχω ότι παζαρεύουν με της Ρολς Ρόυς προς το παρόν)
Ξενοδόχψφ

Ανώνυμος είπε...

Και για να συμπληρώσω τον κύριο ξενοδόχο...αν δεν ήμασταν προτεκτοράτο θα έπρεπε να ζητούσαμε να συμμετάσχουμε ενεργά στην συμπαραγωγή σύγχρονων μαχητικών αεροσκαφών,σε προγράμματα όπως της Ιαπωνίας η ίσος και άλλων χωρών....

Απλός ανώνυμος σχολιαστής