ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Ακόμα ένας πόλεμος για την διευθέτηση της Μ.Ανατολής.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ακόμα ένας πόλεμος για την διευθέτηση της Μ.Ανατολής.

Ακόμα ένας πόλεμος: Η Ισλαμική Αντίσταση του Ιράκ λέει στις ΗΠΑ "Φύγετε από το Ιράκ" διαφορετικά όλα τα αμερικανικά στρατεύματα εδώ θα αντιμετωπίσουν στρατιωτική επίθεση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ενημερωθεί από ιρακινές ομάδες ότι όλα τα αμερικανικά στρατεύματα πρέπει να εγκαταλείψουν αμέσως το Ιράκ διαφορετικά όλες οι αμερικανικές βάσεις σε αυτή τη χώρα θα δεχτούν επίθεση. Και όλα τα στρατεύματα, θα σκοτωθούν.  

«Ένας Αμερικανός που είναι παρών στο Ιράκ είναι πάρα πολύ», είπε ο Αμπού Αλά αλ-Ουαλάι». Σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της Ισλαμικής Αντίστασης του Ιράκ, Χαρακάτ Αλ-Νουτζάμπα, Σεΐχης Άκραμ Αλ-Κάαμπι, επιβεβαίωσε ότι η ιρακινή Ισλαμική Αντίσταση αποφάσισε να απελευθερώσει στρατιωτικά το Ιράκ. «Το θέμα έχει λυθεί και αυτό που έρχεται είναι μεγαλύτερο».  

Οι ομιλητές συνέχισαν λέγοντας «Εμείς στην Ισλαμική Αντίσταση, «Ashab al-Kahf», στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι είμαστε έτοιμοι και θα συνεχίσουμε να χτυπάμε αμερικανικές βάσεις μέχρι να απελευθερωθεί η γη μας». 

Τα λέγαμε ΕΔΩ και ΕΔΩ από το 22. ..." Για να περιοριστούν πλέον στην Ζώνη του "Πράσινου Καπιταλισμού", που ξεκινάει από την Δυτική όχθη των Ευφράτη και Τίγρη, φτάνει στις Δυτικές ακτές της Τουρκίας στο Αιγαίο και κάπου θα οριοθετείται και στην Αφρική για τον έλεγχο των πρώτων υλών της."

 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και το κουρδισταν;