ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Στις Ευρωεκλογές δώστε του τσαπού και κλάστε τον.

 Με τον Καγκελάριο συζητήσαμε για τη γεωστρατηγική σημασία του πράσινου ενεργειακού διαδρόμου μεταξύ νότιας και βόρειας Ευρώπης. Ένα σημαντικό βήμα απεξάρτησης από τη ρωσική ενέργεια και ανάπτυξης των ΑΠΕ, αλλά και ένας τομέας με προοπτικές για κοινές δράσεις μεταξύ των χωρών μας. pic.twitter.com/hRsqwiZJOh

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στις Ευρωεκλογές δώστε του τσαπού και κλάστε τον.

Δεν έχει ξανά υπάρξει πιο αριστερό, διεθνιστικό και άκρως παρεμβατικό κόμμα απ' την ΝΔ. Αντίπαλος πλέον είναι οι εαυτοί τους. Απ' την στιγμή που έγιναν χειρότεροι απ' αυτούς που έκραζαν, θα έρθει η στιγμή της πτώσης τους.

Προσκλήσεις και ανοιχτές αγκάλες στους λάθρο. Το πιο αριστερό και διεθνιστικό κόμμα στη Βουλή είναι η ΝΔ. Η  Ιταλία βρήκε την Αλβανία, και η Γερμανία την Ελλάδα. Μπανανίες χώρες με πουλημένους κοντόφθαλμους  πολιτικούς.

Και όταν κάνεις τέτοια χατίρια, πώς να μην σου δώσουν την επενδυτική βαθμίδα για να πουλάς success story ως προπέτασμα καπνού;; Ο Κούλης θα στοιβάζει λάθρο στον ελλαδικό χώρο και οι κάτοικοι της χώρας θα κάνουν οικογενειακά συμβούλια για να επιλέξουν το κατάλληλο χρώμα στα τιμολόγια ρεύματος.

1 σχόλιο:

Μμ είπε...



Ας μη εθελοτυφλώμεν. Δεν υπάρχει (φανερά πλέον) δεξιό εθνικόφρον κόμμα στην παρακμιακήν μεταπολιτευτικήν Ελλάδα ούτε καν κεντροδεξιό. Υπάρχει μόνο δεξιά και κεντροδεξιά πελατεία τελούσα εν πολιτικήι ομηρίαι.
Ζη τουτέστιν και βασιλεύει ένας ιδιότυπος, διακομματικός και ξενόδουλος, κομμουνισμός και ένα ψευδοεαναστατικό ορφανό Κάπα Κάπα για το ξεκάρφωμα και δια παρακρατικάς επί μισθώ βρωμεράς υπηρεσίας.