ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Για να συνειδητοποιήσετε άλλη μία φορά που θέλουν να το πάνε με τα Ελληνικά τρόφιμα και την Ελληνική παραγωγή. Όποιος δεν υπακούσει θα προσπαθήσουν να τον καταστρέψουν προφανώς για ανταγωνιστικούς λόγους όπως πάντα κάνουν αυτές οι πολυεθνικές που θέλουν όλη την πίτα δική τους. 

Όσοι καλλιεργητές είστε έξυπνοι και βλέπετε τέτοιους να σας πλησιάζουν, να θυμάστε ένα πράγμα μόνο ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ για να παράγουν αυτοί και εσείς θα γίνετε δούλοι τους για ένα ξεροκόμματο καλλιεργώντας την γη που πριν είχατε. 

Προσοχή έχουν εμφανιστεί πολυεθνικές που αγοράζουν τρόφιμα κάθε είδους που εμείς στην Ελλάδα προτιμάμε και προσπαθούν να κατακλύσουν την Ελληνική και παγκόσμια αγορά ως μεσάζοντες.Αγοράζουν τα σημαντικότερα από μέλια ελαιόλαδο και άλλα, ακόμα και από μοναστήρια προφανώς με τις ευλογίες της ιεραρχίας, διότι οι καλόγεροι αποκλείεται να έκλειναν τόσο μεγάλη μπίζνα, απλώς οι ανώτεροί τους τούς έχουν μετατρέψει σε εργάτες για πολυεθνική παρά αυτό που γνωρίζαμε πως είναι ο καλόγερος. 
 
Παρομοίως θα κάνουν και σε όποιον άλλο πέσει θύμα αυτού τού παγκόσμιου μεσάζοντα / πωλητή / διαχειριστή που ως στόχο προφανώς έχει τον έλεγχο των τροφών και το χρηματιστήριο και όχι την διατροφή μας. Μία από αυτές έχει έδρες στην Αμερική στην Κύπρο στην Πάτρα και αλλού. Οι εταιρίες αυτές που κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι πίσω από αυτές συνήθως έχουν Έλληνες διευθυντές και διαχειριστές και σε κάθε χώρα κάνουν το ίδιο στις Ινδίες έχουν Ινδούς και στην Αφρική Αφρικανούς και στοχεύουν όπως λένε: 
 
" Να καταστεί η εταιρία ηγέτης της ελαιοβιομηχανίας στις ιδιωτικές ετικέτες, ενώ μπορεί να ανταποκριθεί σε ειδικές προδιαγραφές ελαιολάδων και σε απαιτήσεις τυποποίησης και συσκευασίας."
 
Έχουν όπως λένε ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ και λένε τα παρακάτω: "Θέλουμε να φέρουμε κοντά σας ελληνικές γεύσεις που έχουν υμνηθεί παγκοσμίως, να απολαύσετε τα οφέλη από την καλύτερη διατροφή στον κόσμο, τη Μεσoγειακή. Από τα αρχαία ελληνικά χρόνια, οι καρποί της Ελληνικής γης κουβαλούν μαζί τους τον ήλιο, τη θάλασσα, τη φρεσκάδα και τον πλούτο της. Αυτόν φέρνουν κοντά σας οι έμπειροι συνεργάτες έχοντας επιλέξει τις καλύτερες καλλιέργειες, τους καλύτερους παραγωγούς, τις καλύτερες σοδειές, τους καλύτερους καρπούς."
 
Με άλλα λόγια έχουν αποσπάσει βραβεία σε όλη την γη προφανώς με ποιος ξέρει τι μέσα... και χρησιμοποιούν στις περιγραφές τους την ιστορία μας, την γη και τα αγαθά της Ελληνικής γης για να γεμίσουν τις τσέπες τους.

Δείτε ΕΔΩ για ποιους μιλάμε.

10 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα Λυκαστρε.
Διαβασα το αρθρο και το μονο τιμιο που βρηκα ηταν οτι και αυτον τον παραδοσιακο μαφιοζο το γαμει μια Τζινα.
Σαν τον καρκινο κατατρωνε τη χωρα,μαζευουν γυρω τους οτι χειροτερο υπαρχει και ζουν εις βαρος μας.
Συναιτερισμοι δεν υπαρχουν,οι αγροτες ειναι μονοι τους σε μια διαλυμενη χωρα.
Μονο οσοι εχουν ακομη λιγη αξιοπρεπεια και μυαλο ξεφευγουν απο αυτην τη δινη.
Οχι δεν θεωρω οτι ολα ειναι μαυρα και αραχνα αλλα ενα αορατο χερι εμποδιζει οτι καλο υπαρχει να αναπτυχθει.
Εχει αρκετες περιπτωσεις που ξεφευγουν και παιρνουν λιγη ανασα με πολυ κοπο βεβαια και πολλα εμποδια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ. Πολύ σωστά είναι σαν καρκίνος που κατατρώει τις σάρκες μας. Στο τέλος όμως όταν δεν θα έχει να φάει τίποτε άλλο θα φάει τον ίδιο τον εαυτό του.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , πάντα δυσανασχετούσα με την κατάντια μιας χώρας που έβγαζε όλα τα τρόφιμα και τώρα πλέον τα εισάγει όλα και ξένοι ρημάζουν γη - θάλασσα - αέρα (ανεμογεννήτριες κτλ) , καθώς και τα πλείστα προϊόντα στα σούπερμαρκετ είναι νοθευμένα και κακής ποιότητας με ελάχιστη πληρωμή στον παραγωγό και ληστεία του πελάτη . Ψάρια ψαρεύουν στις θάλασσες μας Ιταλοί και Τούρκοι (αγόρασαν και ιχθυοτροφεία ) , όλα τα τυριά που πας να πάρεις γράφουν γάλα ΕΕ ακόμη και τα Ελληνικά και είναι και απομίμηση πάλι . Στοχευμένη καταστροφή και ανελέητη μαφία που πρέπει να αποτιναχθεί μαζί με ένα κράτος βαμπίρ . Ελπίζεται για απελευθέρωση και να τους την κάνετε όπου μπορείτε και στους υποτακτικούς .

Καλημέρες

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα φίλε Κακέ...χάθηκες.! Σκέψου μόνο ότι το 1957 η Ελλάδα είχε ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ σε μαλακό σιτάρι. Μερικά χρόνια μετά τον πόλεμο. Φαντάσου τι θα έπρεπε να έχουμε κάνει σήμερα.
-------------------------------------------------------------

"Ούτε κλαγγή δεν ακούστηκε και παρέδωσαν γη και ύδωρ, μαζί με τα ζωντανά εμάς τα δίποδα και τετράποδα. Ακούστηκαν μόνο κάτι ήχοι μπλινκ, μπλονκ, κλικ σε υπολογιστές για μεταφορά εικονικών αριθμών και ήχος χαρτονομισμάτων στις τσέπες μερικών ανίδεων θυμάτων και η χώρα παραδίδεται όλο και περισσότερο σε άγνωστους ιδιοκτήτες.

Πουλούσαν γη, σπίτια, χωράια, πουλούσαν ελιές και κτήματα στην Ελλάδα και κανείς δεν ήξερε οποίος τα αγόραζε, έβαζαν άλλους και ο αγοραστής δεν φανερωνόταν ποτέ, παρέμενε ανώνυμος. Έτσι μετά από 2500 χρόνια περίπου, μετά την μάχη των Θερμοπυλών παραδόθηκε γη και ύδωρ στους Πέρσες και σε Σεΐχηδες, Γερμανούς, Κινέζους, Ισραηλινούς αλλά και άλλους. Πάνω από 40000 ρίζες και πάνω από 1300 στρέμματα αγόρασε ένας μόνο Πέρσης στην Πελοπόννησο. "

Από το ανέκδοτο βιβλίο μου "ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"..

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Αντε βγαλτο να το διαβασουμε η μηπως θελουμε μονο ενα καθρεπτη?

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , τρέχουμε και εδώ δεν φτάνει το 24ωρο... ξήλωσα κ το αμπέλι για ανανέωση να βάλω του χρόνου νέο (δυστυχώς όλοι τα ξηλώνουν εδώ μόνιμα στα χωριά μου) και άρχισα και πρώτο Σ-Κ ελιές να δω τι θα βγάλουμε :) . Και έχω και πίεση μου την ανεβάζουν διάφοροι κάθε μέρα στο μαγαζί και όχι μόνο και πρέπει να ξαναρχίσω το περπάτημα μετά τις 9 το βράδυ :) από τις 6 το πρωί στο πόδι κάθε μέρα και δεν τρώμε και μόνο νερόβραστα θέλω συμπλήρωμα στην γεύση και στον αρακά χαχαχα.
Στο Αρχικατάσκοπο αναφέρεσαι με τις ρίζες των ΗΑΕ αν δεν κάνω λάθος που πήρε και ελαιοτριβείο μαζί με τα ακίνητα απέναντι από τον Παρθενώνα .
Εδώ φέτος δεν έχει λάδι αλλά καμία περιπολία δεν κάνουν επιπλέον τα αστυνομικά όργανα για τις κλοπές κτλ μέρα νύχτα από επιτήδειους και τους γρουσούζηδες κάθε χωριού , αν αφήσεις τα πανιά το βράδυ στο χωράφι για να συνεχίσεις αύριο μπορεί να μην τα βρεις . Βγάλαμε με τον πατέρα μου τους στύλους του αμπελιού και τους πήγα σπίτι που ήταν γραμμικό , τα κομμένα σύρματα είχαμε αφήσει να τα δώσουμε σε έναν στο χωριό μου που ζορίζεται σε κουλούρες να τα πάει για ανακύκλωση και κάποιος πήγε βράδυ και τα πήρε από το αμπέλι , δεν φοβούνται κανέναν και βγαίνουν πολλοί για πλιάτσικο . Έτσι όμως φοβούνται όλοι να επενδύσουν έστω και λίγο στα χωράφια τους , ακόμη και για το πότισμα κλέβουν και λάστιχα καθώς και υδρόμετρα και τα πάνε για λιώσιμο κτλ.
Πάντως και από τις ελιές στο διάλειμμα που τρώμε μπαίνω ανελλιπώς να διαβάσω εδώ.....

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" και δεν τρώμε και μόνο νερόβραστα θέλω συμπλήρωμα στην γεύση και στον αρακά χαχαχα. "

Mοσχαράκι με αρακά από τα πολύ αγαπημένα μου φαγητά.!!!! Πω πω ξελιγώθηκα και μόνο που το σκέφτηκα. Και εγώ μια από τα ίδια...από τις 6 στο πόδι και όλη μέρα τρέχω....καλό μεσημέρι φίλε μου...θα ανεβάσω θέμα με μαγειρική.χα χα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ....γράφω διάφορα κατά καιρούς, όταν έχω χρόνο εννοείται. Τι να το στείλω να το διαβάσεις..τα βλέπεις γύρω σου τι γίνεται.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" και κάποιος πήγε βράδυ και τα πήρε από το αμπέλι , δεν φοβούνται κανέναν και βγαίνουν πολλοί για πλιάτσικο . "

Κανά άγριο σκύλο δεν έχεις να τον αφήσεις αμολυτό στο χωράφι;; Κανά φίδαρο σπιτικό που να το "μιλήσεις" και να καθίσει πάνω στα κομμένα σύρματα;;

Αν αφήσω την Δανάη αμολυτή...δεν θα τολμήσει κανείς να πλησιάσει ούτε στα 50 μέτρα. Και μόνο το γρύλισμα της θα τους κάνει να κατουρήσουν πάνω τους. Μου φαίνεται θα πάρω την Δανάη και θα έρθουμε να φυλάμε τσίλιες το βράδυ στο χωράφι, στο αμπέλι, η στις ελιές σου...και μόνο το γαύγισμα της Δανάης και το ουρλιαχτό το δικό μου θα τους κόψει τις βραδυνές βόλτες. χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

μιλάς λες και ο λαός,η κοινωνία,ήταν σε κάποια παρθενική,άσπιλη κατάσταση και τον ξεγέλασαν...όσοι ζούσαν το 1980,γνωρίζουν πως εξελίχθηκε η κατάσταση,πως ευνοήθηκαν πάρα πολλοί,πως έφαγαν και τα πατώματα,πως μόνο το χρήμα τους ενδιέφερε και ακόμα αυτό τους κινεί,πως μαζεύτηκαν με τη στημένη κρίση και τώρα ξανανέβηκαν στο άλογο και αλωνίζουν...τους έχεις και δίπλα σου...είναι οι μαστόροι που ζητάνε ό,τι θέλουν και δεν θα ασχοληθούν καν αν έχεις μικροδουλειά,είναι οι τόσοι ακόμα επαγγελματίες που έχουν ξεσαλώσει,είναι το τόσο περίεργο χρήμα που κινείται γύρω σου,είναι η συνολική μετάλλαξη μιας κοινωνίας σε ζούγκλα...