ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Ο πραγματικός ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ του κόσμου ΔΕΝ θα προέλθει ούτε από τον κόσμο των Εβραίων, αλλά ούτε και από τον κόσμο των μουσουλμάνων, αλλά από τον κόσμο των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Aς πούμε κάποια πραγματάκια η παρούσα ανάρτηση είναι αφιερωμένη στους αναγνώστες από το Ιράν...Λοιπόν ο Bibi είναι ο προμεσσίας του Schneerson, και αυτό που είπε κάποτε ο Schneerson θα συμβεί (θα το φροντίσουν να γίνει)...

Στην Περσία, ο Qassem Soleimani θεωρούνταν κάποιος με παρόμοιο μεσσιανικό ρόλο. Η πρόσφατη ομιλία του Chabad Lubvitch Trump για τον Imran Khan και τον Qassem Soleimani είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα: «Οι αμφιλεγόμενες αξιώσεις του Τραμπ για τον Ιμράν Χαν και τον Σουλεϊμανί» ΕΔΩ.

Αυτό που το κάνει τόσο ενδιαφέρον είναι ότι υπήρχαν κάποιες ιδιαιτερότητες στην απομάκρυνση και εξόντωση του Soleimani (Σολομώντα).

- Ταξίδευε σε διπλωματική αποστολή, και μάλιστα με το πραγματικό του όνομα (που ήταν ασυνήθιστο)

  - Ήταν σχεδόν η τελευταία επίσημη πράξη του Τραμπ. Όποτε επιτέθηκε στη Συρία στο παρελθόν, πάντα καλούσαν πρώτα τον Άσαντ για να μπορέσει να βομβαρδιστεί κάτι, ο βομβαρδισμός του οποίου ήταν επίσης χρήσιμος για τον Άσαντ. 

 - Η ιρανική ενέργεια αντιποίνων για τον θάνατο του  Soleimani  συντονίστηκε επίσης από τον Τραμπ και ο στόχος και το πού θα χτυπούσαν οι ιρανικοί πύραυλοι καθορίστηκε επακριβώς μεταξύ των Αμερικανών και των Ιρανών.  

- Ο Soleimani  πολέμησε επίσης στο πλευρό του UCK στο Κοσσυφοπέδιο ΕΔΩ.

Ένας UCK που ήταν και είναι πάντα στο πλευρό της CIA εκείνη την εποχή και χρησιμοποιήθηκε για να βοηθήσει την αίρεση Μπεκτασί του Sabbatai Zevi να καταλάβει το Κοσσυφοπέδιο για την Αλβανία. Με αυτό, ο  Soleimani πολέμησε για την αίρεση των Sabbatai Zevi (Doenmeh, Bektashi, Frankists, στην πραγματικότητα όλα όσα είναι μεσσιανικό κίνημα). Ένας Πέρσης Μαχντί παλεύει για τον Σνίρσον... Και τώρα ο Chabadnic λέει στον Trump ότι ο Imram Kahn ήταν θαυμαστής του κ. Solomon.!!

Απλά τρελός ή όχι;; Τώρα ίσως ο ψευτοΜεσσίας τους είναι ακόμα ποιο κοντά ο οποίος στη συνέχεια θα πάρει τη σκυτάλη από τον Μπίμπι στο βομβαρδισμένο Ισραήλ. Όλα είναι πιθανά στο σενάριο...μόνο να θυμούνται ένα πράγμα...ο πραγματικός ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ του κόσμου ΔΕΝ θα προέλθει ούτε από τον κόσμο των Εβραίων, αλλά ούτε και από τον κόσμο των μουσουλμάνων.....αλλά από τον κόσμο των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Υ.Γ Σας λένε ότι έχουμε "δημοκρατία" και ποιον θέλετε να ψηφίσετε - υπάρχουν Judlers στα αριστερά, υπάρχουν Φοινικοβαβυλώνιοι στα δεξιά, υπάρχουν Φοινικοβαβυλώνιοι στη μέση - κανείς δεν μπορεί να μπει σε κανένα κόμμα αν δεν είναι δικός τους. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο εδώ στην Ελλάδα . Ακόμη και ο Ρόμπερτ Κένεντι, ο οποίος θα έπρεπε πραγματικά να γνωρίζει γιατί ο μπαμπάς και ο θείος του δολοφονήθηκαν, έχει το πορτρέτο του Σνέρσον κρεμασμένο στο σπίτι του. Το κουνέλι μπορεί να τρέξει ή να διαλέξει ότι θέλει, όμως ο λύκος είναι πάντα εκεί...

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ο Βουδδισμός περιμένει έναν Μεσσία,μην μας βγάζετε στην απ'όξω, τόσα ταξίδια κάναμε στην Ν.Α.Ασία.....
Ξενοδόχωφ

Ανώνυμος είπε...

@Ξενοδόχωφ ...Για βλεφάριασε και αυτό καί πες μου τη γνώμη σου:

https://www.tellerreport.com/life/2023-10-11-the-templars-sue-the-pope-and-demand-the-rehabilitation-of-the-order--suspended-in-1312.Sy4yGJG4Z6.html


Κάτοικος Πεκίνου