ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Aπό τις πρώτες χώρες σε θνησιμότητα η Ελλάς..!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Aπό τις πρώτες χώρες σε θνησιμότητα η Ελλάς..!!!

Πεθαίνουν τα κορόιδα στις πρώτες θέσεις βρίσκονται....στην γειτονιά μου το τελευταίο χρονικό διάστημα των 5 μηνών... έχουν φύγει ξαφνικά 5... ενώ περιμένουμε και άλλους 2 με 3ις... εκτός των αουτσάιντερ που θα υπάρξουν... ωστόσο άπαντες αναρωτιούνται που οφείλονται τόσοι πολλοί θάνατοι... 

Δεν πάει καν ο νους τους... βεβαίως και όλα αυτά τα χρόνια ψήφιζαν!!! Ήρθαν θηρία, φεύγουν κτήνη... δεν έμαθαν τίποτα, θα ξανά έρθουν.

Υπάρχει και μια άλλη μόδα... πεθαίνει κάποιος, και οι συγγενείς δεν κολλάνε καν το κηδειόχαρτο... όλα στην μούγκα... αν δεν δεις το ασθενοφόρο η την νεκροφόρα... δεν καταλαβαίνεις τίποτα... στην Ελλάδα πλέον γίνονται κηδείες ινκόγκνιτο.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aσχετο μα σημαντικό για εξοπλιστικά...

🔴Κορβέτες Gowind - Αν τις επιλέξουμε θα συνεχιστεί η γραμμή παραγωγής στην Ελλάδα για εξαγωγές

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι κάνουν οικονομία και στις κηδείες!
Από που προκύπτει η απόψη σου, από προσωπική σου παρατήρηση ή από κάποια στατιστικά στοιχεία;

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν καταστράφηκε ακόμα δεν βλέπω να καταστρέφεται το Ισραήλ προσεχώς όπως λένε τα άστρα. Όλοι σε λεονταρισμούς επιδίδονται αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα με τα αεροπλανοφόρα να είναι κοντά. Πρόβλεψη: από την καρδιά της Αμερικής θα ξεκινήσει το πανηγύρι. Και από τις χώρες με πολλούς μουσουλμάνους εποίκους. Το τέλος θα είναι η καταστροφή των εβραίων γενικώς και ίσως και του ισλάμ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αν δεν καταστράφηκε ακόμα δεν βλέπω να καταστρέφεται το Ισραήλ προσεχώς όπως λένε τα άστρα"

Αντί να ασχολείσαι αν θα πέσει το εθνικιστικό δυτικό Ισραήλ, όπως λένε τα άστρα , κοίτα που θα πέσει το διεθνιστικό ανατολικό Ισραήλ, που λέγεται Ελλάδα.

7/11/2023 από τις πρόσφατες δηλώσεις του Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα κ. G. Tsunis σχετικά για μετανάστες, ελληνοποιήσεις. ..."Σε 5-10 χρόνια θα έχουν γίνει Έλληνες, παλιά δεν μπορούσαμε να βρούμε δουλειά, τώρα δεν μπορούμε να βρούμε εργάτες, κάποια από αυτά τα παιδιά που θα βοηθήσουμε, ίσως να γίνει Γεραπετρίτης ή Βενιζέλος στο μέλλον"..

3/10/2023 To Πακιστάν διώχνει τους... παράνομους μετανάστες -Τελεσίγραφο να φύγουν μέσα σε ένα μήνα. ..."Εντολή σε όλους τους μετανάστες που βρίσκονται παράνομα στο Πακιστάν να εγκαταλείψουν τη χώρα μέσα σε ένα μήνα έδωσαν οι τοπικές Αρχές. Σε περίπτωση που δεν υπακούσουν στην εντολή αυτή, θα βρεθούν αντιμέτωποι με απέλαση, αφού η πακιστανική κυβέρνηση ανέφερε ότι 14 από τις 24 βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας που διαπράχθηκαν στη χώρα πραγματοποιήθηκαν από Αφγανούς"...

Ενώ ταυτόχρονα η νεοελληνική κυβέρνηση του Κυριάκου... δίνει δωρεάν γη, δωρεάν σπίτι, και δωρεάν ηλεκτρικό, νερό (γη και ύδωρ δηλαδή), συν 500€ κάθε μήνα σε κάθε Πακιστανό που θέλει να μείνει στην Ελλάδα.

Η νεότερη Ελλάδα με την ισχύ της ψήφου των γηγενών κατοίκων της, ήδη έχει πέσει, ήδη έχει διαμοιραστεί και αποικίζεται, ωστόσο οι περισσότεροι πετάνε "αετό"... και περιμένουν να πέσει το δυτικό Ισραήλ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Από που προκύπτει η απόψη σου, από προσωπική σου παρατήρηση ή από κάποια στατιστικά στοιχεία;"

Από αυτούς που ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Στα χωριά στις πλατείες στα παγκάκια υπήρχαν ένα σωρό γέροι που κάθονταν....σήμερα στα χωριά δεν υπάρχει κανείς. Έχουν αρχίσει οι θάνατοι στις ηλικίες 50-60 ετών. Οι 70-80 αποδήμησαν εις Κύριον.

Ανώνυμος είπε...

Το τέλος θα είναι η καταστροφή των εβραίων γενικώς είπαμε. Δυτικό Ισραήλ, βόρειο Ισραήλ, δεν κρύβονται πια και η ύβρις τους έχει θολώσει τα μυαλά και ανοικτά πλέον υποστηρίζουν τη δολοφονία βρεφών και με το ίντερνετ δεν μπορούν να κρυφτούν. Είναι και το σχέδιο που διέρρευσε ο Πάικ για πόλεμο σιωνιστών με ισλάμ, πόλεμος με σκοπό την καταστροφή και των δύο πλευρών και για να καταστραφεί το ισλάμ πρέπει να καταστραφούν οι ισλαμιστές παντού δηλαδή και στη Δύση.