ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Επιτέλους πούτσα στο Κόσσοβο.

 

English subtitles added pic.twitter.com/7JEoUwInkI

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Βγήκε και ο Ζελές να μας πει :  "Προσοχή στα Βαλκάνια. Πιστέψτε με, έχουμε τις πληροφορίες. Η Ρωσία έχει ένα μακρύ σχέδιο: Μέση Ανατολή, ο δεύτερος αντιπερισπασμός θα είναι τα Βαλκάνια."

Μην μας αντιγράφεις ρε Ζελέ τα έχουμε πει για τα Βαλκάνια πολύ πριν από σένα....ΕΔΩ...όταν γράφαμε :  " Το αίμα κινεί την ιστορία, εάν με τον πόλεμο στην Ουκρανία - Αρμενία η ιστορία άρχισε ο μαραθώνιος... τώρα με τους κάτω, μπήκαμε στο πένταθλο... με το Κόσοβο θα εισέλθουμε στα 200μ (ετοιμαστείτε για τον Γ' Βαλκανικό Γύρο με απ' όλα)... και σε περίπτωση Ταϊβάν μεριά, μπαίνουμε στον τελικό τον 100μ."

Αλλά και ΕΔΩ ,από το 2018  ..." Τα γεγονότα τρέχουν...από το 2012 είχα μιλήσει για το τι έρχεται σε κάποια ιστολόγια.Αναλόγως την ταχύτητα της ροής των γεγονότων, τόσο στο Αιγαίο «Συνθήκη της Λωζάνης» και Β. Ήπειρο «Πρωτόκολλο Κέρκυρας»....θα τρέξουν και τα γεγονότα στο Κόσοβο και Σκόπια, δηλαδή στην επαναδιαπραγμάτευση της Συνθήκης του Βουκουρεστίου"..

Κάπως έτσι θα κλείσει η πρώτη φάση του Γ΄Π.Π. όπως δεν θα υπάρξουν μουσουλμάνοι σουνίτες στην Χερσόνησο του Αίμου… έτσι και ο πληθυσμός της νεότερης Ελλάδος θα έχει μειωθεί δραματικά… σε τέτοιο βαθμό που δεν θα μπορέσει μετά από λίγα χρόνια, να μετέχει στην δεύτερη φάση του Γ΄Π.Π…. "

Ήδη ο πληθυσμός της νεότερης Ελλάδας έχει μειωθεί και πεθαίνουν κάθε μέρα σαν τις μύγες... ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ.....όμως σημασία δεν έχει ποιος ξεκινάει κάτι, αλλά ποιός και με τι τι τρόπο το τελειώνει.!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aυτοί που μπορούν να καταλάβουν, έχουν ήδη καταλάβει.

Ανώνυμος είπε...

" Κάπως έτσι θα κλείσει η πρώτη φάση του Γ΄Π.Π. όπως δεν θα υπάρξουν μουσουλμάνοι σουνίτες στην Χερσόνησο του Αίμου… έτσι και ο πληθυσμός της νεότερης Ελλάδος θα έχει μειωθεί δραματικά… σε τέτοιο βαθμό που δεν θα μπορέσει μετά από λίγα χρόνια, να μετέχει στην δεύτερη φάση του Γ΄Π.Π…. "

Καλησπέρα Λύκαστρε :

Αυτό πού μας αναγγέλεις δηλαδή είναι ότι δεν θα υπάρχει πλέον Ελληνικό κράτος και ότι ένα μεγάλο ποσοστό από εμάς θα έχει αφανιστεί ;

Μάλλον κάπως ζοφερό θα έλεγα ότι ακούγεται όλο αυτό. Δεν νομίζεις ;

Και αν μείνουμε τόσοι ελάχιστοι όπως προβλέπεις, τι νόημα θα έχει πιά ο Ελλαδικός χώρος, και οι σχεδόν ανύπαρκτοι Έλληνες μέσα σε αυτόν, που δεν θα μπορούν ούτε να συμμετέχουν, όπως προβλέπεις, πλέον ουσιαστικά στα δρώμενα αυτού του τόπου ;

Μερικές απογευματινές απορίες έχω λοιπόν. Σου εύχομαι καλό βράδυ.

Ταξιδευτής.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αυτό πού μας αναγγέλεις δηλαδή είναι ότι δεν θα υπάρχει πλέον Ελληνικό κράτος και ότι ένα μεγάλο ποσοστό από εμάς θα έχει αφανιστεί ;"

Δηλαδή για να καταλάβω...πιστεύεις ότι τώρα υπάρχει Ελληνικό κράτος;; χα χα χα χα χα χα χα χα να είσαι καλά με έκανες και γέλασα...το ποιο σύντομο ανέκδοτο..."Ελληνικό κράτος".

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" και ότι ένα μεγάλο ποσοστό από εμάς θα έχει αφανιστεί ;"

Ήδη ο κάτοικος της χώρας αφανίζεται και δεν το παίρνει χαμπάρι. Έφτασε στα 7-8 εκατομμύρια και ο αριθμός μέρα με την μέρα μικραίνει συνεχώς. Από την άλλη ο αριθμός των μουσουλμάνων λαθροεισβολέων ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ συνεχώς μέρα με την μέρα...το 2032 θα είναι το έτος ορόσημο....για τον αν θα υπάρχει πλέον αυτό το παραμάγαζο της υποτέλειας με αυτό το όνομα ή θα έρθει κάτι άλλο.

Το τέλος του κάτοικου της χώρας θα έρθει δια της ψήφου του.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω...πιστεύεις ότι τώρα υπάρχει Ελληνικό κράτος;; χα χα χα χα χα χα χα χα να είσαι καλά με έκανες και γέλασα...το ποιο σύντομο ανέκδοτο..."Ελληνικό κράτος".

Χαίρομαι για την ευθυμία που βίωσες απο το σχόλιο. Όντως αν και πολλοί από εμάς κατανοούμε ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά Ελληνικό κράτος, πιστεύω ότι παραταύτα έχουμε μια αγωνία για αυτόν τον τόπο, και πως θα εξελιχθούν οι καταστάσεις.

Ας κρατούμε μικρό καλάθι λοιπόν...

Όντως υπάρχει ένας σταδιακός αφανισμός. Τώρα ειδικά, μετά τα τελευταία μαζικά σκευάσματα πού έχουν ληφθεί από πολλούς, δεν γνωρίζουμε αν θα επιρεαστεί περαιτέρω η γονιμότητα. Άστα βράστα λοιπόν, όπως λένε.

Πόσοι υπολογίζεις ότι θα μείνουν περί ή μετά το '32 ;

Ταξιδευτής.