ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΥΚΟΙ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΥΚΟΙ.

Παρατηρώ ότι όλοι έχουν αρχίσει να "σκοτώνονται" στο διαδίκτυο σε σχόλια και αναρτήσεις υπέρ τις μιας η της άλλης πλευράς. Σταματήστε για λίγο και ακούστε τι έχω να σας πω....Σταματήστε να είστε πρόβατα!!!

Αλήθεια πιστεύεται ότι άνθρωποι που έχουν κολλήσει σε μια πόλη σαν την Γάζα, τόσο ελεγχόμενη που δεν μπορούν ούτε να κλάσουν χωρίς να μαθευτεί, μπόρεσαν να βγούν έξω από τα σύνορα και να επιτεθούν από στεριάς, αέρα και θάλασσας χωρίς βοήθεια , και να χτυπήσουν την ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ δύναμη αντικατασκοπείας στον κόσμο , χωρίς ένα άτομο να τους αντισταθεί ...τότε είστε βλάκες.

Ξέρουμε ότι δεν μπορεί να περάσει μύγα από τα σύνορα του Ισραήλ χωρίς να χτυπήσει συναγερμός. Έχετε πάει σε αεροδρόμιο στο Ισραήλ;; Η ασφάλεια εκεί είναι απίστευτη. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα ΜΜΕ παίζουν και επηρεάζουν τα συναισθήματα σας. Το μόνο που θέλουν είναι να μας έχουν σε διχόνοια μεταξύ μας διότι έτσι μας ελέγχουν καλύτερα. Οι τύποι που βρίσκονται από πίσω μας έχουν χεσμένους το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγάλουν χρήμα.!!!

Ξέρετε πως βγαίνει το χρήμα;; Με τον πόλεμο. Και για να μπορούν να έχουν πόλεμο πρέπει να σε επηρεάσουν συναισθηματικά ώστε να στηρίξεις την επόμενη δράση τους, τον επόμενο πόλεμο τους .Και θέλουν να σε γεμίσουν με μίσος (και τις 2 πλευρές) ώστε να συμφωνήσεις σε οτιδήποτε κάνουν, και σε οποιοδήποτε μέτρο πάρουν. Οπότε σταματήστε να είστε πρόβατα και να τους πιστεύεται.

Οι   παίχτες είναι πάνω από 2... όλοι ήθελαν αυτό που έγινε. Αυτοί με τα αλεξίπτωτα ήθελαν να μπουν για να αρχίσει το παιχνίδι σε όλη την περιοχή, έπρεπε να υπάρχει μια σοβαρή πρόκληση, ώστε να μην μπορούν να αντισταθούν για την ανάλογη απάντηση... οι δε τους άφησαν να μπουν πιστεύοντας ότι το παιχνίδι θα σταματήσει έχοντας σοβαρή δικαιολογία για την εισβολή τους και τον πλήρη έλεγχο στην Γάζα, ώστε να φύγει ένα μεγάλο αγκάθι στα μετόπισθεν τους. 

Το αίμα κινεί την ιστορία, εάν με τον πόλεμο στην Ουκρανία - Αρμενία η ιστορία άρχισε ο μαραθώνιος... τώρα με τους κάτω, μπήκαμε στο πένταθλο... με το Κόσοβο θα εισέλθουμε στα 200μ (ετοιμαστείτε για τον Γ' Βαλκανικό Γύρο με απ' όλα)... και σε περίπτωση Ταϊβάν μεριά, μπαίνουμε στον τελικό τον 100μ.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρωτήστε σε κανένα υποθηκοφυλάκιο να ακούσετε που προελαύνει το Ισραήλ. Οι μπελάρες τους επόμενους ιδιοκτήτες του παρόντος θα υπερασπίζονται, όχι εμάς...

Μμ είπε...


ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ

Με Λυκούργο απαντά στον πόλεμο του Ισραήλ ο Ίλον Μασκ: «Η εκδίκηση είναι για τους αδυνάμους»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:FacebookTwitter Google +Email
ΜΑΣΚ
Ο Μασκ έγραψε:

«Αναφορικά με τον Λυκούργο, αναμορφωτή της Σπάρτης

Η πρωτοποριακή στιγμή στην δημιουργία της Σπάρτης ήταν όταν ο Λυκούργος πρότεινε τους ριζοσπαστικούς νόμους που θα μεταμόρφωναν το κράτος στην καλύτερη πολεμική μηχανή στην Ιστορία.


Ένα μέλος της Συνέλευσης προσεβλήθη τόσο πολύ που χτύπησε τον Λυκούργο στο μάτι. Ο Λυκούργος θα μπορούσε εύκολα να τον σκοτώσει και όλοι το γνώριζαν αυτό. Αντ’ αυτού, στάθηκε εκεί με το μάτι χτυπημένο και προσκάλεσε τον άνδρα στο σπίτι του για δείπνο, καταφέρνοντας να τον πείσει να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του.

Όταν θεσπίστηκαν οι νόμοι, ο Λυκούργος έφυγε από τον Ναό δηλώνοντας ότι δεν πρέπει να αλλάξουν έως ότου επιστρέψει. Στην συνέχεια, ο Λυκούργος πέθανε από την ασιτία που επέβαλε στον εαυτό του.

Το μάθημα εδώ είναι πως η εκδίκηση είναι για τους αδυνάμους.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter

.....................................

Αυτή είναι η ελληνική παιδεία την οποία εξήλειψε και αντεκατέστησε με τας ευλογίας του ημετέρου τριαδικού θεού η ημιβάρβαρος θρησκευτική κουλτούρα των ημιαγρίων σκηνιτών, των αγίων του Αβραάμ. Ας την χαιρώμεθα λοιπόν!



Ανώνυμος είπε...





https://www.youtube.com/watch?v=QkzI_dYJn28

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 11 Οκτωβρίου 2023 στις 11:39 μ.μ.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ .!!

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

@" Ρωτήστε σε κανένα υποθηκοφυλάκιο να ακούσετε που προελαύνει το Ισραήλ. Οι μπελάρες τους επόμενους ιδιοκτήτες του παρόντος θα υπερασπίζονται, όχι εμάς...

11 Οκτωβρίου 2023 στις 5:12 μ.μ."


Καλημέρα


Που προελαυνουν;;;;;;;

Μα φυσικά ΚΑΙ εδώ.
Που όμως είναι κάτι μεταξύ προέλασης- πρόσκλησης εάν θέλουμε την αλήθεια.

https://famagusta.news/news/kypros/peripou-5-000-israilinoi-tin-imera-apo-kai-pros-ta-aerodromia-tis-kyprou/

Τόσο ανακάτεμα τόση τρεχαλλα από δύο εθνικα κρατη για ένα άλλο έθνος που ΔΕΝ χρειάζεται ουσιαστικά βοήθεια (διότι η υποδομή και το σχέδιο για μετατόπιση ξεκίνησε χρόνια πριν).

Τώρα ενεργοποιηθηκε πιθανότερο το συμβάν για την μαζική έξοδο.

Το έχουν ξαναεπιχειρησει.
Τελευταίως στις αρχές του 20υ αιώνα πάλι αλλά τα σχεδια τότε εγκαταληφθηκαν.

Τελικά το σενάριο τους δεν έχει πρωτοτυπία.


Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

πιθανότατα σωστοί οι ομιλούντες περί γαιών και υποθυκοφυλακοτέτοιων...εξάλλου άπαξ νομάς,πάντα νομάς...το διδάσκουν και άλλοι νομάδες....η μεταβολή σε προκεχωρημένη βάση και άμυνα κάποιων άλλων χωρίς να το γνωρίζεις εξ αρχής,εκεί είναι το ζήτημα...όπως και νάχει το σημείο είναι κομβικό....εβδομήντακάτι έτη από το 1948,εβδομήντατόσα από το 1945...το 7,το 70,αλλά και το 8 και το 80 είναι περιέργως κυκλικά για διαφορετικούς λόγους...εξάλλου το 8 είναι ένα όρθιο άπειρον...πιθανότατα ήρθαν οι χρόνοι και για την ...μερική και για τον κύκλο των νομάδων....έτσι είχε έρθει στα εβδομηντακάτι και η ώρα του άλλου κολχοζοκιμπουτς το 1990...περίεργη ζωή,περίεργο σύμπαν,με κωδικούς καλά κρυμμένους....

Ανώνυμος είπε...

Ίσως τώρα αντιληφθούμε την μεθοδολογία που επέλεξαν οι περιούσιοι για να εισβάλουν συστηματικά στην ελληνική αγορά γης, επιχειρήσεων και ξενοδοχείων με τα περιβόητα "φαν" τους, αφού πρώτα διέλυσαν την παιδεία και την Ελλάδα ιδεολογικά, οικονομικά και εξοβέλισαν τις νέες γενιές ως μετανάστες.

Μμ2 είπε...



Δυοίν κακοίν προκειμένοιν το μη χείρον βέλτιστον.

Ή
ο εχθρός του εχθρού μου (έστω και περιστασικώς) φίλος μου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σχόλια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και φυσικά ούτε στάλα αλήθειας θα πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων. Όπως έκανα πριν λίγο....εδώ ΔΕΝ είναι παιδική χαρά . Ούτε θα το κάνουμε αμέρικαν μπαρ γιατί έτσι θέλουν κάποιοι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ίσως τώρα αντιληφθούμε την μεθοδολογία που επέλεξαν οι περιούσιοι για να εισβάλουν συστηματικά στην ελληνική αγορά γης, επιχειρήσεων και ξενοδοχείων με τα περιβόητα "φαν" τους, αφού πρώτα διέλυσαν την παιδεία και την Ελλάδα ιδεολογικά, οικονομικά και εξοβέλισαν τις νέες γενιές ως μετανάστες."

Και ποιος φταίει για αυτό;;; Αυτοί που βρήκαν ΜΑΛΑΚΕΣ και ΗΛΙΘΙΟΥΣ και αγοράζουν;; Η μήπως ο κάτοικος της χώρας που ξεπουλάει κάτι που δεν του ανήκει;;Πες μου ωρε ποιος έχει μεγαλύτερο κρίμα πάνω του;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Τώρα ενεργοποιηθηκε πιθανότερο το συμβάν για την μαζική έξοδο."

Φίλε Ηλίου Αλκή ΔΕΝ πιστεύω ότι θα φύγουν από εκεί.Όλα αυτά τα περί μετακόμισης του Ισραήλ στην Ουκρανία, η αλλού δεν τα πιστεύω...Αλλά για πες, το Όρος Σιών, τα άγια των αγίων για τους Εβραίους, πώς διάβολο μπορεί να πάει Ουκρανία η οπουδήποτε αλλού;;

Θα αφήσουν τα άγια των αγίων τους πιστεύεις και θα φύγουν;;;

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

@ΛΥΚ

Κατηγορηματικα όχι! Πως σου φάνηκε ότι εννοούσα κάτι ενάντια στη φυλή;;;

Χαχαχα!!! Να αφήσουν κάτι;; Τους συναντάς και μετά μετράς δάκτυλα....

Απλώς επιχειρουν όπως σχεδίασαν με σκοπό να επεκτείνουν την κυριαρχία τους στην εσωτερική αλλά και ευρύτερη περιοχή.

Συνεπώς απαραίτητα μετα-κίνηση πληθυσμού προς στις νέες περιοχές.

Το μεγάλο Ισραήλ θα τα έχει όλα. Η Σιών θα θριαμβεύσει επί των λαών.

Για Ουκρανία δεν χρειάζεται διότι είναι ήδη εκεί αρκετοί και ριζωμενοι.

Απλώς αισθάνομαι ότι η αληθής ερμηνεία είναι αντιθέτη με οτι βλέπουμε στα οποιαδήποτε κυρία μέσα.

Μπορεί να λένε θύματα εβραιακια κτλ όμως ο πόλεμος έχει απώλειες και για όλους εκεί.
Και αφού πολεμάνε ο καθένας φανερά για τον αόρατο σκηνοθέτη ένα που παραμενει σταθερό.

Οτι το κράτος αυτό επεκτείνεται πάντα εις βάρος των γειτόνων του.

Με αδιορατες για πολλούς συνέπειες.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

"Καμία μορφή πολέμου δεν είναι πιο ιερή από αυτή του πολιτισμού ενάντια στην αγριότητα"

Από εδώ

https://attikanea.info/%CE%AC%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%AF/

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Κατηγορηματικα όχι! Πως σου φάνηκε ότι εννοούσα κάτι ενάντια στη φυλή;;;"

Έτσι που το έγραψες νόμιζα ότι εννοούσες να φύγουν από την σημερινή γεωγραφική περιοχή του Ισραήλ και να πάνε κάπου άλλου να φτιάξουν από την αρχή το κράτος τους. Όταν πήγαν εκεί και έφτιαξαν το κράτος τους ήξεραν πολύ καλά γιατί ΕΚΕΙ έπρεπε να το κάνουν , και ας μην είναι αυτόχθονες τόσο αυτοί όσο και οι σκουράντζες οι Γαζαίοι. Τόσο οι μεν όσο και οι δε ΔΕΝ έχουν απολύτως καμία σχέση με τους Ιουδαίους τους κατοίκους δηλαδή της Ιουδαίας...τους οποίους έχουν εξολοθρεύσει εδώ και αιώνες.

Το αρχαίο ΙΣ-ΡΑ-ΗΛ δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τους Εβραίους είτε επί εποχής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας είτε τώρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ "Καμία μορφή πολέμου δεν είναι πιο ιερή από αυτή του πολιτισμού ενάντια στην αγριότητα"

Φίλε Ηλίου Αλκή....

Τώρα για να λέμε τα πράγματα ως έχουν...το Ισλάμ ΔΕΝ είναι πολιτισμός. Το ισλάμ εξομοιούται με βαρβαρισμό. Οι βάρβαροι του ριζοσπαστικού ισλάμ δυστυχώς επικράτησαν του μετριοπαθούς φιλοσοφικού Ισλάμ, των Αβερόη και λοιπών μεγάλων που μελέτησαν, μετέφρασαν και έφεραν τους Έλληνες Κλασικούς μέσω της Ιβηρικής Χερσονήσου στη θεοκρατική σκοταδιστική Ευρώπη τού "χριστού" για να μεταφραστούν στη συνέχεια από τα αραβικά στα λατινικά και η Ευρώπη να λάβει το Ελληνικό Φώς. Ταυτόχρονα το ισλάμ βυθίστηκε στο σκότος και το Έρεβος.

Δεν υπάρχει μη βάρβαρη εκδοχή του Ισλάμ, ούτε στο Ντουμπάι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Το μεγάλο Ισραήλ θα τα έχει όλα. Η Σιών θα θριαμβεύσει επί των λαών."

Ένας πόλεμος είναι πάντα ο μέγιστος μετασχηματισμός των κρατών, των πολιτισμών και των σχέσεων ιδιοκτησίας.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

@Λυκ

"το Ισλάμ ΔΕΝ είναι πολιτισμός."


Καμία διαφωνία.

Φωτεινη η αναφορά Αβερροη.

Όμως εχει πλησιάσει επικίνδυνα στην κοιτίδα.

Εξου και η φράση που ανάρτησα.

Δεν συμμεριζομαι απαραίτητα τις απόψεις από το κείμενο. Μόνο πηγή ήθελα.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

@Λυκ

"Ένας πόλεμος είναι πάντα ο μέγιστος μετασχηματισμός των κρατών, των πολιτισμών και των σχέσεων ιδιοκτησίας."

12 Οκτωβρίου 2023 στις 9:04 μ.μ.


Ωραίος!
Σαφείς επισημάνσεις σε μια μικρη πρόταση.

Μπαμ!

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

https://youtu.be/htggGbrX3qk?si=iGwEgrsJEdJqJDCw


Αυτό εμπνευσμένο από τον τίτλο.