ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Παίδες η κατάσταση εκτροχιάζεται προς το χειρότερο πολύ γρήγορα.

 Prominent Israeli settler activists and members of Ben Gvir and Smotrich party in the occupied West Bank are calling on the Israeli army to nuke Gaza and kill children and women ! https://t.co/dQRZ7Bjh6I

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Παίδες η κατάσταση εκτροχιάζεται προς το χειρότερο πολύ γρήγορα.  Συμβαίνουν ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ πίσω από τις κλειστές πόρτες, πολιτικά και στρατιωτικά, και ΟΛΑ είναι άσχημα και χειροτερεύουν. 

Όλες οι πλευρές σε αυτό  δεν κάνει πίσω ούτε εκατοστό. Οι κινήσεις που γίνονται στα παρασκήνια και οι κουβέντες που λέγονται στους διαδρόμους εξουσίας στο Ισραήλ, το Ιράν, τον Λίβανο, τη Συρία, τη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι ανεξιχνίαστες. Αλλά και τρομακτικές. Όλα αυτά εξελίσσονται τόσο γρήγορα, είναι σαν ένα ανεξέλεγκτο τρένο που τρέχει προς την καταστροφή των πάντων. 

Τώρα μιλούν για πιθανά πυρηνικά πλήγματα τακτικής για να εξατμιστεί ολόκληρη η Λωρίδα της Γάζας και η Χεζμπολάχ στον Λίβανο, και επίσης μιλώντας για στρατηγικές πυρηνικές επιθέσεις κατά της Τεχεράνης, του Ιράν και της Δαμασκού της Συρίας. Αυτές είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα τώρα- στο πλαίσιο του τι πρέπει να γίνει εάν το Ισραήλ βρεθεί να χάνει.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πυρηνικά στη Γάζα δεν παίζει εκτός και αν πλησιάζει η εξαφάνιση του Ισραήλ.

Dojo Westend είπε...

Όλο τούτο μπορεί να μην είναι μια αποτυχία του Ινστιτούτου αλλά ένα καλά σχεδιασμένο πρότζεκτ. Να κάνω μια ερώτηση ; Ποιοι ήταν οι 5000 έφεδροι Ισραηλίτες στην Ελλάδα που έφυγαν απ εδώ έτοιμοι για το μέτωπο; Αντιλαμβανόμαστε ότι και μόνο αυτή η είδηση μας καθιστά στόχο τζιχαντιστικου χτυπήματος; Πως θα βρεθεί η Δύση στο πλευρό του Ισραήλ με καλύτερο τρόπο; Και μια άλλη είδηση προπομπός. Τα όπλα λέει η Χαμάς τα πείρε από Ουκρανία. Τι καλύτερος τρόπος να γλυτώσει η Αμερική κάτι Δις που της ζητάνε οι Ουκρανοί. Μικρές ειδησουλες σαν τις παραπάνω μπορούν να επιφέρουν μια απίστευτη συνέχεια. Θα κατέβουν Βορειοκορεάτες για διακοπές στην Αδριατική και θα είναι Τεταρτη είδηση την άνοιξη του 24.

ΔΙΟ είπε...

Εάν όλο αυτό το θέμα κλιμακωθεί με τη λογική εθνών εναντίων εθνών, φύλων εναντίον φυλών ή θρησκεία εναντίων θρησκείας , τι πιθανότητες υπάρχουν να έχουμε αστικό πόλεμο από τα μουσλιμια εντός Ευρώπης και σύντομα;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" τι πιθανότητες υπάρχουν να έχουμε αστικό πόλεμο από τα μουσλιμια εντός Ευρώπης και σύντομα; "

Πολύ μεγάλες πιθανότητες δυστυχώς φίλε ΔΙΟ. Όλη η Ελλάδα και η Ευρώπη είναι γεμάτη από αυτά τα μουσλίμια. Σε ποσοστό 99% παίρνουν άσυλο με το που πατούν τα βρωμοπόδαρα τους στην Ελλάδα. Για παράδειγμα στην φώτο βλέπεις πρώην μαχητή της ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς, στην Θεσσαλονίκη.!!!!!

https://prnt.sc/6cCDpywlZHX4

Έρχονται τα καλύτερα.!!! Ο ανθρωπισμός για όλους τους δήθεν αγαπούληδες θα έρθει η στιγμή που θα τελειώσει.