ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

O Ρώσος πρόεδρος προειδοποιεί τις ΗΠΑ : Μείνετε μακριά από τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς αλλιώς η Ρωσία θα βοηθήσει τους Παλαιστίνιους.

 Putin: I am warning that #America should not interfere in #IsraelPalestineWar, if America does that we will openly help #Palestine #Israel #HamasTerrorists #hamasattack #Israel_under_attack #Gaza #IsraelHamasWar #Hamas #IsrealAtWar God of Israelpic.twitter.com/L7KpjaEpov

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

O Ρώσος πρόεδρος προειδοποιεί τις ΗΠΑ  : Μείνετε μακριά από τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς αλλιώς η Ρωσία θα βοηθήσει τους Παλαιστίνιους.

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας είπε, στην τηλεοπτική κάμερα σήμερα, οι Αμερικανοί πρέπει να ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ από τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς. Συνέχισε λέγοντας ότι εάν οι ΗΠΑ μπουν στον πόλεμο, η Ρωσία θα βοηθήσει τους Παλαιστίνιους και «δεν μπορούν να κάνουν τίποτα οι Αμερικανοί γι' αυτό».

Από τις 13:00 περίπου σήμερα το απόγευμα, στρατεύματα των ΗΠΑ από όλο τον κόσμο τίθενται τώρα σε «υψηλή συναγερμό» για πιθανή ανάπτυξη στη Μέση Ανατολή εν μέσω της απειλής μιας περιφερειακής σύγκρουσης. 

Όποιος έχει την ικανότητα να διαβάζει πίσω από τις γραμμές και φυσικά έχει γνώσεις περί γεωπολιτικής και γεωστρατηγικής καταλαβαίνει πολλά τόσο για όσα συνέβησαν χθες όσο και για όσα συμβούν αύριο. Μπορεί να έχει σχέση το Ναγκόρνο Καραπάχ που δόθηκε στους (τουρκο) Αζέρους μέσα σε ένα βράδυ με την Γάζα;; Μπορεί ναι μπορεί και όχι .Αλλά ένα είναι σίγουρο τίποτα στην γεωπολιτική δεν είναι τυχαίο όσο τυχαίο και ας δείχνει.
 
Στην γεωπολιτική  ... κάτι δίνεις κάτι παίρνεις εκτός απο την Ελλάδα που συνήθως κάτι δίνει και κάτι της παίρνουν  .
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λέγεται ότι οι Ρώσοι θα γίνουν τα Γωγ και Μαγώγ της Αποκάλυψης. Είναι και άλλα που θυμίζουν την Αποκάλυψη. Προφανέστερο όλων, η προσπάθεια για κατάργηση των μετρητών και για ψηφιακό έλεγχο των πάντων ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει τίποτα χωρίς την έγκριση του κράτους οπότε αν αυτό υλοποιηθεί τοτε το χάραγμα στο χέρι και στο μέτωπο είναι ευκολάκι. Έχεις σχολιάσει τίποτα για την ομοιότητα με την Αποκάλυψη και ιδίως για το τελευταίο, την μη δυνατότητα αγορών χωρίς το χάραγμα;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Έχεις σχολιάσει τίποτα για την ομοιότητα με την Αποκάλυψη"

Διάβασε εδώ τι έγραφα για ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ όπως λέμε Κράμερ εναντίων Κράμερ.

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2023/02/blog-post.html


" Μάθαμε επίσης ότι η Τουρκία θα εμπλακεί στην σύγκρουση με το Ιράν .Κάποιοι στην Ουάσιγκτον πιστεύουν ότι θα είναι μια ανάμειξη χαμηλών τόνων της Τουρκίας, αλλά το Ισραήλ πιστεύει ότι αυτή η ανάμειξη της Τουρκίας ΔΕΝ θα είναι χαμηλών τόνων. "

Πέσαμε μέσα σε ότι γράψαμε...η Τουρκία έχει εμπλακεί και μάλιστα πολύ στην σύγκρουση Χαμάς Ισραήλ

Ανώνυμος είπε...

Για το παρακάτω τι εξήγηση δίνεις, δηλαδή πως είναι δυνατόν να ήξερε πριν από χιλιάδες χρόνια ο Ιωάννης τι θα συνέβαινε με την κατάργηση των μετρητών;

"ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΜΗΔΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗ Η ΝΑ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΜΗ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ Η ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ Η ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ"

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Για το παρακάτω τι εξήγηση δίνεις, δηλαδή πως είναι δυνατόν να ήξερε πριν από χιλιάδες χρόνια ο Ιωάννης τι θα συνέβαινε με την κατάργηση των μετρητών;"

Μα δεν είναι η πρώτη φορά που πάνε να το εφαρμόσουν αυτό. Επί Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας υπήρξε κάτι αντίστοιχο...για να μπορούν να έχουν την καθημερινή τους δόση σε τροφή και νερό οι δούλοι είχαν το αντίστοιχο "χάραγμα"....τους σφράγιζαν με καυτό μέταλλο. Αν ζούσες και εσύ τότε η στα χρόνια του Ιωάννη θα το ήξερες.

Ανώνυμος είπε...

Κάτω από το τουίτ αναφέρεται ότι η μετάφραση είναι λάθος, είναι ένα παλαιότερο περί Ουκρανίας και δεν αναφέρει την Παλαιστίνη. Τί ισχύει;

scarab