ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Ζούμε καταστάσεις μη φυσιολογικές, και ακραίες... ενώ δεν έχουμε τον κοινό λόγο, τον κοινό νου, ζώντας σε μια ατέρμονη νιρβάνα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ζούμε συγκλονιστικές στιγμές στην Ελλάδα, την ώρα που όλος ο πλανήτης μοιράζεται για μια ακόμα φορά μετά το τέλος του Β΄Π.Π. Το έχουμε δεδομένο... πολιτικά είμαστε ήδη με τους νικητές, επίσημη δήλωση του Πρωθυπουργού... θρησκευτικά μας έχουν δώσει και την Κωνσταντινούπολη το λένε οι προφήτες... ενώ ταυτόχρονα ο Κώστας 83 ετών επισημοποιεί την σχέση του με την 49 ετών Γεωργία.

Αυτό μου θυμίζει πριν από τρία χρόνια την γειτόνισσα  Γεωργία 50 ετών, με τον μπάρμπα Γρηγόρη 82 ετών... ενώ την ίδια στιγμή ο Στέφανος έρχεται σε γάμου κοινωνία με τον Τάιλερ... στην Νέα Υόρκη. 

Ζούμε καταστάσεις μη φυσιολογικές, και ακραίες... ενώ δεν έχουμε τον κοινό λόγο, τον κοινό νου, ζώντας σε μια ατέρμονη νιρβάνα.

Την καλημέρα μου μόνο σε όσους έχουν τα μυαλά τους μέσα στα κεφάλια τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ήθελα να αναφέρω την είδηση από χτες.......,
Να μας ενημερώσετε για ποιό από τα 2 κεφάλια μιλάτε, να μην μπλεχτούμε
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Κ.ΛΥΚΑΣΤΡΕ, ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ..................
ΡΕ ΤΗΝ ΦΑΗΖΕΡ, ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ "ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΕΣ", ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΧΑΠΙ......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPAoJ1NFKCx04BdQukuvXbzwhFoHmJ8BYf9VT6ONIN7tqgrvDfL5gdMFTHtQQxEt2VBf_HzmY60SG0EnWvmRwGsD9X1DAR2OSnbIdYgzb32qB6lySHsF0_zD9TVFgr98s3PAMyMhxNcE3gaIaMEmvR8qMtAoYMnj_EzhHoYT3onjQRvhCuMu9QMTsqo5A/s1600/18.jpg