ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Η Ελλάς θα συνεχίσει με περισσότερες FDI και θα επιλέξει μεταξύ των κορβετών Gowind/ Doha/ EPC, έτσι ώστε το ΠΝ να μην εκπέσει σε καθήκοντα λιμενικού με αλουμινοτράτες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Mας λέει ο Φλώρος :  "Έπονται κι άλλες... & γρήγορα!"

Σαφώς. Μόνο που δεν θα είναι τα ναυπηγικά εκτρώματα της LM που ακούν στο όνομα LCS & MMSC. Οι ναύτες αξίζουν αξιόμαχες και αξιόπλοες μονάδες ικανές να τους προστατέψουν και να τους γυρίσουν σώους. Οι LCS πέθαναν. Τις σκότωσε το ίδιο το USN, οι Αμερικανοί ΑΓΕΝ , οι ελεγκτικοί μηχανισμοί που έστω και αργά προστάτεψαν τους Αμερικανούς φορολογούμενους. 

Η Ελλάς  θα συνεχίσει με περισσότερες FDI και θα επιλέξει μεταξύ των κορβετών Gowind/ Doha/ EPC, έτσι ώστε το ΠΝ να μην εκπέσει σε καθήκοντα λιμενικού με αλουμινοτράτες. Εξάλλου είναι μονόδρομος απ' όλες τις πλευρές. 

Για παράδειγμα εάν δεν ψηφιστεί απ' τους Αμερικάνους το νέο πακέτο οικονομικής βοήθειας προς την Ουκρανία, η ΕΕ θα καλύψει η ίδια το χρηματοπιστωτικό κενό, πράγμα που σημαίνει πως Γερμανία και Γαλλία θα βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη και αυτό θα φέρει τα ανάλογα ανταλλάγματα για να συνεχίσουν να το κάνουν, όσο η Αμερική θα διανύει μια αβέβαια προεκλογική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: