ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ η Τουρκία σχεδιάζει να εμπλέξει το Ισραήλ για τη συνεχιζόμενη στρατιωτική του δράση στη Γάζα. Εντός ωρών μπορεί να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ! ! ! !

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Τουρκία περνάει, ΕΚΑΤΟ Πολεμικά πλοία του Τουρκικού Ναυτικού μέσω του Στενού του Βοσπόρου από τη Μαύρη Θάλασσα στη Μεσόγειο Θάλασσα.  

Από πληροφορίες που πήραμε, ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ η Τουρκία σχεδιάζει να εμπλέξει το Ισραήλ για τη συνεχιζόμενη στρατιωτική του δράση στη Γάζα. Εντός ωρών μπορεί να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ! ! ! !

Και είχαμε έκλειψη χθές 28/10....και η προηγούμενη ήταν παιδική χαρά μπροστά σε αυτήν. Αυτή είναι εκλειψάρα και όχι απλά έκλειψη. Και είχε/έχει απόλα τα καλά. Με έναν Δία πάνω της, ο οποίος όλα τα επεκτείνει τα μεγαλώνει, είτε για καλό είτε για κακό. Φανταστείτε το σαν μια μπαρουτοαποθήκη  , να ρίχνει κανείς πετρέλαιο στην φωτιά. Και απέναντι της αυτή η έκλειψη χθές είχε τον Άρη με τον Ερμή σε σύνοδο.

Έτσι για να το φανταστείτε λίγο πως έχει το πράγμα , είναι όπως λέμε χειρότερα δεν γίνεται. Η οποία έκλειψη πιάνει με ακρίβεια τον Ήλιο της Τουρκίας, τον Ήλιο και την Σελήνη του Ισραήλ.!!!

Αυτά τα δύο δείχνουν ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ ΖΟΡΙΚΑ με αυτούς. Και πιάνει και τον Ουρανό της Ελλάδας , τον ένατο οίκο μας , που είναι οι ΞΕΝΟΙ, οι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ....ΟΙ ΑΛΛΟΙ δηλαδή . Εμείς σχετικά με τον Ουρανό θα την ψιλοβγάλουμε, αλλά κάπου θα μας μπλέξουν , διότι με τον Κούλη στο τιμόνι τι λέτε;; Δεν θα την κάνει την μαλακία και να μας μπλέξει;; Θα την κάνει.

Αυτή η έκλειψη που έγινε χθες, και η επήρρεια της θα κρατήσει για μέρες...θα ΧΤΥΠΗΣΕΙ τόσο την Τουρκία, όσο και το Ισραήλ. Εμάς θα μας πάρει ξώφαλτσα που λένε. Την Τουρκία θα την χτυπήσει με έναν "περίεργο" τρόπο....ήδη κάποιος του έκανε ένα τηλεφωνάκι και του είπε .."σού ρχεται το πυρηνικούλη η κανένας σεισμούλης 9 ρίχτερ...go τελεφων γκιλντί τον Πούτιν να σε προστατέψει". Το θέμα όμως είναι ότι ο Πούτιν θα τον προστατέψει η μήπως όχι;;;

Γιατί νομίζετε υπέγραψε σαν την βρεγμένη γάτα, την είσοδο της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ;; Σίγουρα έπεσαν τηλεφωνάκια και ο Ερντογάν φοβήθηκε...και επειδή φοβήθηκε  βγάζει σχεδόν όλο τον Τούρκικο στόλο στο Αιγαίο, και αυτό δείχνει ότι κάτι ξέρει...το οποίο η τσογλανοπαρέα των Αθηνών αγνοεί.

Εμείς αν θέλουμε να την βγάλουμε καθαρή θα πρέπει να γίνουμε αλά Ελβετία κατάσταση. Μόνο έτσι θα είμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας.

20 σχόλια:

Μμ2 είπε...



Αυτός ο Ερδοξεγάνωτος πάει για την μεγάλη ζημιά ή την μεγάλη καρπαζιά.
Ή και για τα δύο;

Dojo Westend είπε...

Η πρωτοβουλία αυτή της Τουρκίας εάν έχει συνέχεια μήπως είναι στα πλαίσια μιας αντιπυρας; Μήπως τρέχει η Τουρκία να προλάβει το Ιράν; Απ την άλλη επειδή έχουν όλοι ένα αφεντικό και αυτό είναι το ίδιο, οι πρωτοβουλίες του Σουλτάνου πιθανώς είναι εντός πλαισίου και σχεδιασμού. Στα δικά μας δεν ξέρω κατά πόσον η ένταση που βλέπουμε σήμερα μεταξύ Τουρκίας Ισραήλ είχε ξεκινήσει λίγε ημέρες νωρίτερα με τους έξι Τούρκους. Παρεπιπτόντως οι τύποι ήταν στρατιωτική ομάδα. Καταρχήν ο αριθμός τους, ο τρόπος που φωτογραφήθηκαν, το στήσιμο και ο σωματότυπος καθώς και η διασπορά ηλικίας μεταξύ 25 κ 30 έτη. Εμείς την πληρώσαμε μάλλον με ένα «τροχαίο»στη Λιβυη γιατί δεν ενημερώσαμε ή δεν παρείχαμε την προστασία που είχαμε υποσχεθεί.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Μμ2

Μέχρι πρόσφατα στο Καραμπάχ οι Τούρκοι Doenmeh ήταν μαζί με το Ισραήλ, το οποίο ήταν μια συμπαραγωγή του μεσσιανικού κινήματος που στόχος του είναι μια αποκαλυπτική σύγκρουση μεταξύ Ισλάμ και Χριστιανισμού. Ο στόχος είναι αυτά να καταστρέψουν το ένα το άλλο, και ότι και στα δύο μέρη θα παραμείνει μόνο το μεσσιανικό κίνημα, το οποίο στη συνέχεια θα κυβερνήσει μέσα από τη Σιών τον υπόλοιπο πληθυσμό που δεν θα έχει πεθάνει μέσω μιας φασιστικής θεοκρατίας ενός ψευδομεσσία.

Όπως σχεδόν όλοι οι ηγέτες της Δύσης και οι δικοί τους, ο Ερντογάν είναι μέρος αυτού του Μεγάλου Σχεδίου Επαναφοράς και οι «σωτήρες» στα λευκά άλογα, όπως ο Τραμπ ή ο Πούτιν, είναι επίσης μέρος του κινήματος...

Αν θέλεις πραγματικά να γίνει πόλεμος, πρέπει πάντα να κυβερνάς να ελέγχεις και τις δύο πλευρές. Τότε ο πόλεμος θα λειτουργήσει...υπέρ σου όποιος κι αν κερδίσει η χάσει.

Μμ2 είπε...



Παρεμπιπτόντως και το μπατριωτικό PRO πολύ Κασελολιβάνισμα πέφτει.
Πέρα βρέχει τα φλέγοντα εθνικά και πολεμικά θέματα της γειτονιάς μας. Πάει προσκύνησε κι αυτό. Ωρέ ¨Πώς το τρίβουν το πιπέρι / του διαόλου οι καλογέροι / με τον πώλο τους το τρίβουν / και το ψιλοκοσκινίζουν...

https://www.youtube.com/watch?v=Hxtv0UuxZdQ

Dojo Westend είπε...

Και πως θα μπει στους Brics ενώ είναι στο ΝΑΤΟ η Τουρκία, έχει μια χρυσή ευκαιρία να αποπεμφθεί. Αυτό δημιουργεί δυο κινδύνους για εμάς έναν άμεσο κι ένα βραχυπρόθεσμο. Ο άμεσος είναι να διεγείρει τζιχαντ απ τους λάθρο και ο άμεσος επόμενος όντας εκτός ΝΑΤΟ να έχει τη δυνατότητα να μας πλήξει. Ακόμα κι αν δεν το κάνει θα κερδίσει την διπλωματική ισχύ να εκβιάσει. Ίσως προείδε ότι όλο το Καζαν Καζαν είναι ένα παίγνιο των Τζωνηδων χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Και πως θα μπει στους Brics ενώ είναι στο ΝΑΤΟ η Τουρκία, "

Φίλε Dojo το ΝΑΤΟ έχει καταντήσει....ανέκδοτο.!!!

Ανώνυμος είπε...

Να φέρω ΠΟΠ ΚΟΡΝ και μία κάσα Βεργίνα Βαις παγωμένες μπίρες Λύκαστρε?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ίσως προείδε ότι όλο το Καζαν Καζαν είναι ένα παίγνιο των Τζωνηδων χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα. "

Φίλε Dojo πίσω από ΟΛΟ αυτό το παίγνιο η μόνη χώρα που ωφελείται είναι η Κίνα.!! Τόσο το Ιράν όσο και η Τουρκία οι κινήσεις που κάνουν κατευθύνονται από την Κίνα.!Άρα το παίγνιο είναι της Κίνας...αυτή κινεί τα "πιόνια"...απλά ο κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όλο αυτό που έγινε (Ουκρανία) και γίνεται (Μ.Ανατολή) ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ τις ΗΠΑ. Έχουν στείλει τόνους οπλισμού τόσο στην Ουκρανία, όσο και πρόσφατα στο Ισραήλ. Ποιός ωφελείται από την αποδυνάμωση στρατιωτικά των ΗΠΑ;; Μα η Κίνα φυσικά...διότι όταν θα έρθει η ώρα της σύγκρουσης περίπου το 2025 ανάμεσα τους οι ΗΠΑ θα είναι περισσότερο αδύναμες από ποτέ.

Άρα η Κίνα με μπροστινούς Ιράν, Τουρκία αλλά εν μέρη και την Ρωσία βάζει "εμπόδια" δημιουργεί μικρούς περιφερειακούς πολέμους για να αποδυναμώσει τις ΗΠΑ. Η Κίνα παίζει "αθόρυβα" και έξυπνα"...μην κοιτάτε μόνο τα μικρά πιόνια που κινούνται στην πρώτη γραμμή...αλλά ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τους πολέμους τους ξεκινάει αυτή που τους ξεκίναγε πάντα: η δύση. Η συμπαιγνία δηλαδή Σίτυ και Βατικανού. Ο αγγλικανισμός είναι κρυφός καθολικισμός και εφευρέθηκε για να τσουρνέψει τις Δυτικές Ινδίες από τους Ισπανούς και τις Ανατολικές από τους Πορτογάλους και το Βατικανό να μπορεί να κάνει την πάπια. Ο Λίβανος (Χεζμπολάχ) είναι οικόπεδο του Βατικανού όπως η Αλβανία και η Ελβετία (αν οι Λιβανέζοι ξέρανε μπάλα, στην εθνική Ελβετίας θα παίζανε). Στην Ελβετία μαζεύονται και χαίρονται τον έρωτά τους, παλαιοναζί, Άραβες εθνικιστές, ευρωπαίοι τρομοκράτες και πράκτορες. Δεν ξέρω αν και η Μοσάντ είναι καλεσμένη στην παρτούζα. Μπορεί και να μην είναι.
Και το Ιράν ήταν και είναι μέλος του άξονα. Πιθανόν να συμμετέχει σ' αυτόν και η Κίνα (παραδοσιακός εταίρος Γερμανίας και Αλβανίας) αλλά αυτό δεν δύναμαι να το γνωρίζω. Ως αξιωματικός όμως, όχι ως βασιλιάς...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Τους πολέμους τους ξεκινάει αυτή που τους ξεκίναγε πάντα: η δύση. Η συμπαιγνία δηλαδή Σίτυ και Βατικανού."

Και ποιός σου είπε ότι το Σίτυ και το Βατικανό είναι η Δύση;;.!!!!! Έλεος πχια τι άλλο θα ακούσω. Ο εξ Ανατολής Αντίχριστος τα ελέγχει...δικά του παραμάγαζα είναι. Πως νομίζεις ότι ετοιμάζει την παγκόσμια κυριαρχία του;;.

Οι δικοί του “Ανθρωποφάγοι”* έχουν εισβάλει σε αυτές τις χώρες και έχουν γίνει Πρωθυπουργοί και Δήμαρχοι .Και οσονούπω και στην Ελλάδα. Οι χώρες της Δύσης δεν ελέγχουν ούτε τις χώρες τους, και πιστεύεις ότι αυτές κάνουν τους πολέμους;;;

Πακιστάν, Αφγανιστάν, Τουρκία ,Ιράν και ι μισή Ρωσία είναι το ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. Πόσο καιρό φωνάζω ότι οι Δημοκρατικοί Τυφώνειοι Γάιδαροι στην Αμερική ελέγχονται από την Κίνα;;; Η ΜΙΣΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ....όπως και η Ελλάδα από την εποχή του Σημίτη βρίσκεται υπό την επιρροή των Μογγολοκινέζων.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΡΙΠΑΣΤΗ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ" ..ΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. Η ΚΙΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

* Ναι σε κάποιες περιοχές του Πακιστάν ακόμα τρώνε ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ.

Ανώνυμος είπε...



Διαβάζω : Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: ΑΚΥΡΗ η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
Θυμάμαι : που είπες συμφωνίες πάνω σε εκλείψεις δεν κάνουμε
Συμπέρασμα :Σε επόμενες εκλείψεις μπορεί και να ακυρωθούν.

Ευχή :Ο Θεός των Ελλήνων ας είναι μαζί μας,εφόσον όλοι οι άλλοι είναι εναντίον μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 30 Οκτωβρίου 2023 στις 10:52 π.μ.

Καλά που τα θυμάσαι.!!! Ο θεός των Ελλήνων είναι με το μέρος μας...λέγαμε και αυτό εδώ το 2019....και τώρα όλοι μιλάνε δειλά δειλά για το Κόσσοβο.

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/06/blog-post_26.html

".εκεί θα είναι και ο Δίας και ο Άρης το φιτίλι..μέχρι το 2024..ο Πλούτωνας θα βγάλει όλη την σαπίλα της πολιτικής..μετά θα πάει στο Υδροχόο..το 2023..θα είναι το δύσκολο για την Ελλάδα...αλλαγές πολλές..έρχονται ριζικές...Με την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα χυθεί αίμα στα Βαλκάνια.!!"

Και εδώ που τα λέγαμε για την Συμφωνία των Πρεσπών....εμείς όμως ΔΕΝ υπογράψαμε και αυτό έχει σημασία.

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/01/blog-post_47.html

Ανώνυμος είπε...

η τουρκιά είναι ένα σκοτεινό επακόλουθο-ακόλουθο του βυζαντίου...δεν εξαυλώθηκαν τα απομεινάρια των βυζαντινών,πολλοί τρύπωσαν κι έκαναν δουλίτσες διακυβέρνησης εντός του τουρανικού κόπρου,σε βαθμό που λίγο έλειψε να τον ενθηλακώσουν...ως αυτοκρατορία δρα και σκέπτεται προσπαθώντας εν δυνάμει να κάνει συμμαχίες που θα της δώσουν δυνατόητα ανάκαμψης...βέβαια δεν ξαναβρέχεσαι από το ίδιο ποτάμι ποτέ ξανά,άπαξ αυτοκρατόρισαν και τέλος....αλλά αυτά δεν τους ενδιαφέρουν...το να βγαίνουν και να πουλάνε μαγκιές στους κάπους ντι τούτι κάπι,σημαίνει πως ή ηθοποιούν ή έχουν κάποιους όπισθεν για πλάτη ή τους μούρλαναν τα σύμπαντα για να καταστραφούν...πάντα ένα πιόνι όταν μεγαλώνει υπάρχει πιθανότητα να θέλει να κινηθεί ανεξαρτήτως....όποιο και νάναι το παίγνιο,είναι προαποφασισμένο...θεατές και πάλι οι άνθρωποι σε παραστάσεις χωρίς γούστο...απλά το παίγνιο θα κάνει εκκαθαρίσεις συμπαντικού τύπου...τώρα αν θα φύγουν οι φταίχτες ή τα θύματα,εκεί είναι το μέγα ερώτημα....

Dojo Westend είπε...

Φίλε Λυκαστρε τα καλύτερα τα λες στα σχόλια και όταν χαλαρώσεις. Θέμα ζωδίου μάλλον. Να σου στείλω ημερομηνία γέννησης να μου πεις σα που να κάνω ου καψερός;

Ανώνυμος είπε...

"Η ΚΙΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ". Ότι δηλαδή η Κίνα δεν θέλει ειρήνη στους χερσαίους εμπορικούς δρόμους και αγωγούς και θέλουν οι μαουνιέριδες δυτικοί. Η ανατολή που κολυμπούσε στο χρυσάφι και στα πετράδια (κατά τον Μάρκο Πόλο, το ρήμα "κολυμπούσε" δεν υπερβάλλει) μετοίκησε στη μαύρη δύση και για 7 αιώνες καταλήστευε τον εαυτό της για να τα μοιραστεί με τους αεί κουρσάρους Νορμανδούς, μπας και γίνουν άνθρωποι.
Δεν γνωρίζω (και δεν μ' ενδιαφέρει να μάθω) προχώ θεοσοφία. Αν υπάρχει κάποιο μαύρο σκουλήκι εξ ανατολών που μετοίκησε στη δύση για να ροκανίσει τα έθνη, αυτό πλέον ονομάζεται ΔΥΣΗ. Πιθανόν να ξαναποντάρει στην ανατολή μιας και οι αιώνες των εξερευνήσεων τελείωσαν, ο κόσμος επανέρχεται στα παλιά του κέντρα και η δύση ξαναγίνεται εσχατιά...

ΑΡΡ είπε...



Η Ανατολή εκτρέφει ολίγιστους Μαχαραγιάδες, και πολλή παχυλή αμάθεια, λαϊκή φτώχεια, θρησκευτικό φανατισμό και δεισιδαιμονία. Ενί λόγω ειπείν, σκοταδισμό, παθητικότητα και εκνευριστικό μυστικισμό.
Η Δύσις δεν είναι τέλεια αλλά το χρήμα της Ανατολής, Αφρικής, Λατινικής Αμερικής πάντως το έκανε σε ικανοποιητικό βαθμό τέχνες, γράμματα επιστήμες και ανώτερο λαϊκό βιοτικό επίπεδο.
Η Δύσις, το κυριότερο, ανεδείχθη ο καλύτερος μακράν μαθητής των πνευματικών και πολιτικών κατακτήσεων του κλασικού ελληνορρωμαϊκού πολιτισμού δια του οποίου διεμόρφωσε και τον μοναδικό της πολιτικό και νομικό πολιτισμό τον οποίο ακολουθεί και μιμείται σήμερα ασθμαίνουσα και η υπόλοιπος ανθρωπότης.
Και όταν λέμε ότι ανεδείχθη ο καλύτερος μαθητής του αρχαιοελληνικού πνεύματος εννοούμε ότι και το Ισλάμ και το Βυζάνιιο επήραν στοιχεία ελληνικά αλλά μόνο υποκριτικά και για εργαλειακή χρήσι, προκειμένου να στηρίξουν και να εξωραϊσουν - εκμοντερνίσουν τα δικά των αναχρονιστικά και αποκρουστικά μεσαιωνικά ολοκληρωτικά πολιτεύματα και τας μονολιθικάς θρησκευτικάς των ιδεοληψίας.


Ανώνυμος είπε...

Διάσπαρτοι γρῖφοι:

"Καλά που τα θυμάσαι.!!! Ο θεός των Ελλήνων είναι με το μέρος μας...λέγαμε και αυτό εδώ το 2019....και τώρα όλοι μιλάνε δειλά δειλά για το Κόσσοβο."

"Φίλε Λυκαστρε τα καλύτερα τα λες στα σχόλια και όταν χαλαρώσεις. Θέμα ζωδίου μάλλον. Να σου στείλω ημερομηνία γέννησης να μου πεις σα που να κάνω ου καψερός;"

-Ὁ σύνδεσμος εἶναι ὁ Πρωτεύς (LUCA)... ἡ πανταχοῦ παροῦσα ἀρχή τῶν πάντων.


Κάτοικος Πεκίνου






Ανώνυμος είπε...

Διερωτῶμαι πῶς θά ἀποτρέψωσι οἱ νῦν Δυτικοί ἡγέται τήν ἔναρξιν τοῦ τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου ὅταν ὅλοι γνωρίζομεν ὅτι κάποτε οἱ Εὐρωπαῖοι ἀρχηγοί κρατῶν ἀπέτυχον παταγωδῶς νά ἐλέγξωσι τήν ἔκρηξιν τοῦ Α' Παγκοσμίου Πολέμου μεθύστερον τῆς δολοφονίας τοῦ ἀρχιδουκός Φράντς Φερδινάνδου.
Οἱ ἱστορικοί ἀναλυταί καί συνεργάται τῶν μεγαλυτέρων Ἀγγλοφώνων ἑφημερίδων ἀδυνατοῦσι πρός τό παρόν νά εὕρωσι ἰκανοποιητικήν ἀπάντησιν εἰς τό ἐρώτημα τοῦτο ἤτοι «πῶς ἡ δολοφονία ἑνός Αὐστριακοῦ ἀρχιδουκός εἰς τό Σεράγεβον τόν Ιούνιον τοῦ 1914 ὡδήγησεν, ἐντός ὀλίγων ἑβδομάδων εἰς μίαν σύγκρουσιν ἥτις παρέσυρε κάθε μεγάλη Εὐρωπαϊκήν δύναμιν καί τελικῶς καί τάς ΗΠΑ;

Ἐξ ὅσων διαφαίνονται ἐκ τῶν ἐκδόσεων αὐτῶν, αἱ ΗΠΑ ἐλπίζουσιν (ἄκουσον ἄκουσον) ὅτι ἡ Σαουδική Ἀραβία, τό Κατάρ καί ἡ Κίνα δύνανται νά παρεμποδίσωσι τό Ἰράν νά διευρύνῃ τό σημερινόν σημεῖον ἀναφλέξεως εἰς τήν Μέσην Ἀνατολήν ἐνῶ ταυτοχρόνως ἑτοιμάζονται πυρετωδῶς διά ἕναν νέον παγκόσμιον πόλεμον διά τον ἔλεγχον τοῦ παγκοσμίου δουλεμπορίου.

Καί ἰδοῦ ἡ ἀπορία διά τόν σκοτεινόν ρόλον τῶν Δυτικῶν ΜΜΕ καί νῦν Δυτικῶν ἡγετῶν. Ἀγνοοῦσι ἆρρα γε τήν παλαιοτάτην ἐχθρότητα μεταξύ Σουνιτῶν καί Σιϊτῶν ἤ κοροϊδεύουσι ἀσυστόλως τόν κόσμον.
Μήπως ἡ μεταφορά δύο ἑκατομμυρίων Γαζαίων δούλων ἀρχικῶς εἰς τήν Ἑλλάδα καί ἡ σταδιακή διανομή αὐτῶν εἰς τά καταχθόνια κάτεργα τῆς Νέας Βαβυλῶνος εἶναι τό παραμέρισμα τοῦ φαύλου φιλορώσσου δουλεμπόρου Ἐρντογάν ὁ ὁποῖος ἑτοιμάζει μία νέα κάθοδον (φουρνιά) δύο ἑκατομμυρίων προσφύγων (δούλων) ἀλλά καί συγχρόνως καί μαχίμων ταταρομογγόλων ἀπό τό Ἀφγανιστάν εἶναι ἡ ἔρις διά τό «πάπλωμα» ἤ παίζονται ἄλλα σοβαρότερα σενάρια;

Ἡ πανηλίθια ἀνάμιξις τῶν ἀνδροπόρνων δουλεμπόρων τῆς Ἑλλάδος καί ἡ μεθοδευμένη κλοπή τοῦ «ποιμνίου» τῶν Γαζαίων τό ὁποῖον θεωρεῖται νόμιμη ἰδιοκτησία τῶν Τούρκων καί τῶν κακοποιῶν δεσμοφυλάκων Χαμάς διά ποίον λόγον νά γίνῃ αἰτία νά συρθῆ ἡ νεολαία τῆς Ἐλλάδος εἰς ἕναν τόσον ἐλεεινόν καί σκοτεινόν πόλεμον.

Οὐσιαστικῶς ἡ ἔρις ἤρχισεν ὅταν ὁ προμηθευτής δούλων Χαμάς ἠρνήθη νά παραδώσῃ περισσοτέρους δούλους εἰς τούς Ἰσραηλινούς.

Κάτοικος Πεκίνου


Ανώνυμος είπε...


"Διερωτῶμαι πῶς θά ἀποτρέψωσι οἱ νῦν Δυτικοί ἡγέται τήν ἔναρξιν τοῦ τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου"

Αγαπητέ Κάτοικε η δική μου εκτίμηση είναι πως δε μπορούν να αποτρέψουν την έναρξη του πολέμου,γιατί πολύ απλά και αυτοί είναι πιόνια των πραγματικών αρχόντων του κόσμου αυτού.
Απεναντίας προσπαθούν να τον επιταχύνουν γιατί αυτό επιτάσσουν οι σχεδιασμοί τους ,το κόβω πως έχουν ξεμείνει από χρόνο.

"Ἀγνοοῦσι ἆρρα γε τήν παλαιοτάτην ἐχθρότητα μεταξύ Σουνιτῶν καί Σιϊτῶν ἤ κοροϊδεύουσι ἀσυστόλως τόν κόσμον."

Δεν είναι και η πρώτη φορά που κοροϊδεύουν τον κόσμο,αφού βρίσκουν θύματα χειραγώγησης με μεγάλη ευκολία σε καθημερινή βάση.Πόσο με τρομάζει η ιδέα αυτής της πολτοποίησης.


@