ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Ο Διοικητής των Αμερικανικών στρατευμάτων λέει ότι οι στρατιώτες αρνούνται να πολεμήσουν υπέρ του Ισραήλ


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο στρατηγός Ντάνιελ Ρ. Χόκανσον, Αρχηγός του Γραφείου Εθνικής Φρουράς του Στρατού των ΗΠΑ, έστειλε ένα σημείωμα λέγοντας ότι τα αμερικανικά στρατεύματα έχουν «ένα αυξανόμενο αντισημιτισμό, λέγοντας ότι είναι εναντίον του Ισραήλ και δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν τη ζωή τους στην πρώτη γραμμή για το Ισραήλ».  

Το σημείωμα συνεχίζει αποκαλύπτοντας ότι η CENTCOM «έχει περιορισμένες δυνάμεις και δεν περίμενε να ξεσπάσει θερμός πόλεμος». Εκπληκτικά, το σημείωμα αναφέρει ξεκάθαρα "Εάν η Χεζμπολάχ ή άλλες δυνάμεις τρίτων μερών εισέλθουν στον πόλεμο, το Ισραήλ δεν θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του...". 

 Αυτό είναι μια τεράστια οπισθοδρόμηση για τον μεγαλύτερο σύμμαχο του Ισραήλ, ο οποίος επίσης δείχνει ανησυχία ότι η είσοδος της Χεζμπολάχ στον πόλεμο θα ήταν αδιαχείριστη για το Ισραήλ, με πιθανό αποτέλεσμα την ήττα του.

Υ.Γ Και εδώ να θυμίσω τι έγραψα ως σχόλιο ΕΔΩ, όταν είπα : Κάθισα και είδα τον αστρολογικό χάρτη του Ισραήλ...τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι πολύ δύσκολα για αυτούς. Τα άστρα ξέρεις διατάζουν μας αρέσει η όχι , διότι τα άστρα είναι το σχέδιο του θεού που μας δείχνει μας "ζωγραφίζει" τι πρόκειται να γίνει . Άμα θέλουμε το βλέπουμε και αν θέλουμε δεν το βλέπουμε .Τα "σημάδια" όμως και οι οιωνοί υπάρχουν.

Στα επόμενα 2 χρόνια δεν θα βγει σε καλό στο Ισραήλ αυτό που γίνεται εκεί. Αν επιβιώσει...μπορεί να βγεί νικητής που δεν το βλέπω.Όμως επειδή θα γενικευτεί αυτή η σύρραξη και θα γίνει της κακομοίρας προβλέπω 2 πράγματα..

Πρώτον ότι και εμείς εδώ στην Ελλάδα θα δούμε στην χώρα μας τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες και

Δεύτερον ο πόλεμος θα κλιμακωθεί και το αίμα θα ρέει ποτάμι..διότι πως αλλιώς θα φέρουν τον ψευδομεσσία τους;; 

Έχω την εντύπωση ότι θα υπάρξει μια τρομερή συσπείρωση του ισλαμικού κόσμου εναντίων του Ισραήλ και πολύ φοβάμαι ότι μέχρι να φύγει ο Ουρανός από τον Ταύρο (ότι καταστροφή ή άλλο κακό έχουν πάθει οι Εβραίοι το έπαθαν με Ουρανό στον Ταύρο) αυτό το κράτος μπορεί να εξαφανιστεί ή να δεχτεί τρομερά πλήγματα και να χαθεί πάρα πολύς κόσμος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκτος από την εμπλοκή της μυστικής υπηρεσίας τους στους διδυμους πύργους...υπάρχει και κάτι που ο αμερικανικος στρατός δεν ξεχνάει μάλλον.....

The Day Israel Attacked America, USS Liberty #shorts all you need to know

https://www.youtube.com/shorts/VVN1ZEMGd48

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα φύγει ο Ουρανός από τον Ταύρο;