ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Άραβες και Ισραηλινοί απλά δεν μπορούν, δεν πρόκειται, ΠΟΤΕ, να συνυπάρξουν ειρηνικά. Η όλη ιδέα είναι απλώς μια χαμένη υπόθεση.

 “These animals can no longer live.”

95-year-old Israeli army reservist Ezra Yachin was filmed calling on Israeli troops to kill families and children along with Hamas fighters in Gaza ⤵️ pic.twitter.com/ZLjCM2Fj65

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο ενενήντα πέντε ετών Έφεδρος του Ισραηλινού Στρατού Ezra Yachin καλεί τον IDF να σκοτώσει οικογένειες και παιδιά στη Γάζα μαζί με τη HAMAS. Είπε : «Αυτά τα ζώα δεν μπορούν πλέον να ζήσουν».  

Επομένως, δεν υπάρχει καμία απολύτως ελπίδα να διορθωθεί αυτή η αραβική/ισραηλινή κατάσταση. Είναι εντελώς ανέλπιδο να περιμένει κανείς να τα βρουν... έως ότου ο υπόλοιπος κόσμος αφήσει και τις δύο πλευρές  να σφάζονται μεταξύ τους μέχρι να μην μείνει κανείς, μόνο τότε θα υπάρξει ειρήνη.

Με έναν 95χρονο να λέει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ακόμη και στους πιο ένθερμους υπερασπιστές της πολιτικής λύσης,  ότι οι Άραβες και οι Ισραηλινοί απλά δεν μπορούν, δεν πρόκειται, ΠΟΤΕ, να συνυπάρξουν ειρηνικά. Η όλη ιδέα είναι απλώς μια χαμένη υπόθεση. 

Υ.Γ Τα λέγαμε ΕΔΩ...." Βλέπετε, το λάθος που κάναμε εδώ και δεκαετίες, είναι να συμπεριφερόμαστε σε αυτούς τους Βάρβαρους σαν να είναι πολιτισμένοι άνθρωποι. Δεν είναι. Καμία πλευρά!"

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι το περασμένο Σάββατο τα σύνορα ήταν μεταξύ Ισραήλ και Γάζας. Αν καταφέρουν την εθνοκάθαρση οι Ισραηλινοί, τότε τα σύνορα θα είναι μεταξύ Ισραήλ και Αιγύπτου. Η δεύτερη πάλι θα κατοικείται από άραβες, και πάλι θα υπάρχει το ενδεχόμενο επίθεσης από τη Χαμάς, ή από τη Χεζμπολάχ. Κοινώς, δεν υπάρχει τέλος στον πόλεμο για κάτι ερπετά σαν τον 95χρονο.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε @ 14 Οκτωβρίου 2023 στις 9:50 μ.μ.

Φαίνεται ότι αγνοείς γοερώς την διαμάχη μεταξύ Ισραήλ και Σιϊτών της Χαμας. Η Χαμάς δεν μπορεί να πάει στην Αίγυπτο με καμία κυβέρνηση διότι οι Αιγύπτιοι είναι Σουνἰτες και τώρα κυβερνώνται από Εβραιοαλβανό Ντολμέ. Οι Εβραίοι θα περάσουν όλο τον πληθυσμό από κόσκινο και αφού διώξουν την Χαμάς και κάθε Σιϊτη θα επαναφέρουν τον Σουνιτικό πληθυσμό στη Γάζα για να συνεχίσουν να τους χρησιμοποιούν σαν εργάτες δούλους (μόλοχς) και κυρίως να τους απομυζούν οικονομικά. Τα υπόλοιπα είναι κάτι νάχουμε να λέμε.

Μμ2 είπε...



Αν ο ανωτέρω είναι ερπετό, οι άλλοι είναι κλασικά τυφλοπόντικα. Και ως πάρα πολύ πολυπληθέστεροι των ερπετών πολύ πιο ακάθαρτοι, μολυσματικοί και επικίνδυνοι.
Οι ερπετικοί τουλάχιστον σέβονται τα χριστιανικά προσκυνήματα εις το έδαφός των τα οποία εάν τα είχον υπό την κατοχή των τα τυφλοπόντικα θα τα είχαν μετατρέψει όπως τ' αδέλφια των τα τουρκόσκυλα, σε σταύλους.
Και δεν φτύνουν οι πρώτοι επιδεικτικά όπως οι Άραβες, γέροντες άνθρωποι, μπροστά στους δυτικούς τουρίστες, στα Ιεροσόλυμα, όταν επισκέπτονται το τέμενος του Αλ Αξά διότι, άκουσον, άκουσον, μιαίνουν τον ιερό των χώρο, το βρωμογυφταριό!
Ξέρετε ότι προς Μεδίνα και Μέκκα έχουν ξεχωριστούς δρόμους επισκέψεως, Muslim road και No Muslim road, τα πιθήκια;


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Τα υπόλοιπα είναι κάτι νάχουμε να λέμε. "

Αυτό που έχω να πω είναι ότι τους Γαζαίους δεν τους θέλει κανείς.!! Όχι μόνο οι Αιγύπτιοι αλλά κανένας άλλος. Αλλά γιατί δεν τους στέλνουν στο Κατάρ λέω εγώ τώρα που είναι μια από της χώρες που τους χρηματοδοτεί.

Κάθισα και είδα τον αστρολογικό χάρτη του Ισραήλ...τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι πολύ δύσκολα για αυτούς. Τα άστρα ξέρεις διατάζουν μας αρέσει η όχι , διότι τα άστρα είναι το σχέδιο του θεού που μας δείχνει μας "ζωγραφίζει" τι πρόκειται να γίνει . Άμα θέλουμε το βλέπουμε και αν θέλουμε δεν το βλέπουμε .Τα "σημάδια" όμως και οι οιωνοί υπάρχουν.


Στα επόμενα 2 χρόνια δεν θα βγει σε καλό στο Ισραήλ αυτό που γίνεται εκεί. Αν επιβιώσει...μπορεί να βγεί νικητής που δεν το βλέπω.Όμως επειδή θα γενικευτεί αυτή η σύρραξη και θα γίνει της κακομοίρας προβλέπω 2 πράγματα..

Πρώτον ότι και εμείς εδώ στην Ελλάδα θα δούμε στην χώρα μας τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες και

Δεύτερον ο πόλεμος θα κλιμακωθεί και το αίμα θα ρέει ποτάμι..διότι πως αλλιώς θα φέρουν τον ψευδομεσσία τους;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έχω την εντύπωση ότι θα υπάρξει μια τρομερή συσπείρωση του ισλαμικού κόσμου εναντίων του Ισραήλ και πολύ φοβάμαι ότι μέχρι να φύγει ο Ουρανός από τον Ταύρο (ότι καταστροφή ή άλλο κακό έχουν πάθει οι Εβραίοι το έπαθαν με Ουρανό στον Ταύρο) αυτό το κράτος μπορεί να εξαφανιστεί ή να δεχτεί τρομερά πλήγματα και να χαθεί πάρα πολύς κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

@ Ο/Η Μμ2 είπε..."Ξέρετε ότι προς Μεδίνα και Μέκκα έχουν ξεχωριστούς δρόμους επισκέψεως, Muslim road και No Muslim road, τα πιθήκια;"

Εάν σε ενδιαφέρει να πληροφορηθείς, η απαγόρευση της εισόδου σε μη μουσουλμάνους στη Μέκκα επεβλήθη μετά τη δολοφονία του Τυφωνίου Όμαρ Ιμπν ελ Χατάμπ.

Η πολιτική κατάσταση δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό έκτοτε.
Ο νυν βασιλεύς είναι Τυφώνιος και απόγονος της ξένης φυλής που ελέγχει τα προσκυνήματα από την εποχή εκείνη. Το Ισλάμ δεν είναι Ισλάμ. Πόσο δύσκολο είναι κανείς να το καταλάβει.

Ανώνυμος είπε...

-Έχω την εντύπωση ότι θα υπάρξει μια τρομερή συσπείρωση του ισλαμικού κόσμου εναντίων του Ισραήλ

-Μάλλον πάει για εμφύλιο πόλεμο καί τελευταίο γύρω το Ισλάμ. Η αντίδραση των Σιϊτών από τη Υεμένη μέχρι το Αφγανιστάν είναι ήδη σε εξέλιξη κατά του τριπλού μετώπου Σουνιτών, Ισραήλ και μαμάς Μαρίκας.
Ο Ρώσοι κατέχουν πολύ καλά το θέμα αυτό και το εκμεταλεύονται στον υπέρτατο βαθμό αυτή την εποχή.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" κατά του τριπλού μετώπου Σουνιτών, Ισραήλ και μαμάς Μαρίκας."

Ποιά είναι η μαμά Μαρίκα;; Εδώ σε "έχασα".

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Τζορτζ Σόρος το 2007 σε άρθρο του, ζητούσε απο την Αμερική και το Ισραήλ να «καλοδεχτούν» τη Χαμάς.

https://anazitiseis.gr/otan-o-tzortz-soros-to-2007-se-arthro-tou-zitouse-apo-tin-ameriki-kai-to-israil-na-kalodechtoun-ti-chamas/

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Μμ είπε...



οι Άραβες και οι Ισραηλινοί απλά δεν μπορούν, δεν πρόκειται, ΠΟΤΕ, να συνυπάρξουν ειρηνικά. Η όλη ιδέα είναι απλώς μια χαμένη υπόθεση.

.......................................

Μη το πολυλές αυτό, οικοδεσπότα, διότι παίζει σοβαρώς εις την διπλωματίαν των Η.Π.Α. το οθωμανικό σενάριο και ήδη εφαρμόζεται ( ο έμπιστος οθωμανός χωροφύλαξ της μέσης ανατολής και όχι μόνο, υπό την κατοχήν του οποίου κατά το παρελθόν υπήρχε ειρηνική εν τρόμω συνύπαρξι και των τριών αβρααμικών θρησκειών...). Και αυτό λόγω που οι Τζώνηδες έχουν τον νου των εις την Κίνα και το αραβικό πετρέλαιο δεν τους πολυκόφτει πια, ενεργειακά αυτάρκεις όντες λόγω ανακαλυφθέντων μεγάλων εγχωρίων ενεργειακών κοιτασμάτων.

ΝΕΜΕΣΗΣ είπε...

ΧΑΙΡΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΥΚΑΣΤΡΕ ! ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΠΥΡΦΟΡΟ ΠΝΕΥΜΑ .ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ,ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΑΠ ΤΟ 1990-96 ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ " ΤΑ ΠΡΟΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ " ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ .ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ =ΑΛ ΑΚΣΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ .ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΣΕ Η ΧΑΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ " ΠΛΥΜΜΗΡΑ ΑΛ ΑΚΣΑ ! " .ΠΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΙΣ ? ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΑΦΑΤ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙ ΑΡΙΕΛ ΣΙΑΡΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ,ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΥΡΑΓΓΑ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛ ΑΚΣΑ . ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ( ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ .ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΙΞΕ Η ΧΑΜΑΣ . ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ? ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ .ΚΑΙ Ο ΟΠΙΟΣ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΚΡΗΤΑΓΕΝΟΥΣ ΔΙΟΣ .ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ . Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΕ ΤΕΜΑΧΙΑ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ .ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΙΕΡΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΝ ΕΧΟΥΝΕ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΑ .ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΟΝΤΟΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ,ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΣΗΜΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥΣ .ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΥΡΙΝΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΤΕ .ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ .ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΥΘΥΣΜΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΟΤΕ . Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ .ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΧΙΛΑΙΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ .ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ .ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΖΑ .ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ .ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΟΥΣΑ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ .ΠΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ? ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ .ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΗΝ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗΝ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ . ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΑΘΟΡΥΒΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ . ΑΝ ΚΤΥΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑΝ ΚΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ( Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ .ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ .ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .Η ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΟΥΤΗΝ ! ΠΟΛΥ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ .ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟ ΛΑΘΟΣ .ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΥΡΦΟΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΛΥΚΑΣΤΡΕ !

Ανώνυμος είπε...

Κάνει πίσω η Χαμάς; Το Ιράν ανακοίνωσε πως είναι πρόθυμη να απελευθερώσει ομήρους εάν το Ισραήλ τερματίσει τις αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/7198815_kanei-piso-i-hamas-iran-anakoinose-pos-einai-prothymi-na

Ούτε βήμα πίσω δεν κάνει ο Νετανιάχου! Η μάχη με τη «ναζιστική» Χαμάς είναι πόλεμος μεταξύ φωτός και σκότους

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/7198828_oyte-bima-piso-den-kanei-o-netaniahoy-i-mahi-me-ti-nazistiki-hamas

Τελικά για πέστε μου ποιος αντιπροσωπεύει το φως και ποιος το σκότος;?
Λογοπαίγνιο...σκοτεινός αυτόχθονας-ιθαγενείς και φωτεινός κατακτητής-εποικιστείς.....

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε ΝΕΜΕΣΗΣ...ελπίζω να βρίσκεις ενδιαφέροντα τα όσα λέγονται και γράφονται εδώ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Τελικά για πέστε μου ποιος αντιπροσωπεύει το φως και ποιος το σκότος;?
Λογοπαίγνιο...σκοτεινός αυτόχθονας-ιθαγενείς και φωτεινός κατακτητής-εποικιστείς...."

Και να σου πούμε σάμπως θα μας πιστέψεις;; Χαμένα θα πάνε τα λόγια μου. Το πενταπόσταγμα είναι συστημικό...σε παρακαλώ μην μου στέλνεις λινκ από αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Δεκτό για το συστημικό κανάλι...απλά με ενέπνευσαν οι τίτλοι για το λογοπαίγνιο..... :)

Peleset....Philistia....ακούστε λοιπόν και έναν εβραίο να σας τα λέει γιατί εγώ όπως πάντα είμαι ο γραφικός και το μαύρο πρόβατο....

The Real Origins of the Philistines and Palestinians

https://www.youtube.com/watch?v=IEmMdBfD3OQ&t=47s

Ο Γολιαθ ήταν γίγαντας-πολεμιστής....τι σας θυμίζει αυτό άραγε...;?

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

«Peleset....Philistia....ακούστε λοιπόν και έναν εβραίο να σας τα λέει γιατί εγώ όπως πάντα είμαι ο γραφικός και το μαύρο πρόβατο....»

Ἀπάντησις: Τοπωνύμιον Φιλιστία ἤ Philistia... δέν ὑπῆρξε ποτέ. Μή πιστεύετε τίποτα ἀπ’ αὐτό τό βιντεάκι. Τρισάθλιοι βαλτοί καί πληρωμένοι μελάμποδες εἶναι καί τήν παραπληροφόρησιν αὐτῶν προωθοῦσιν.

Ανώνυμος είπε...

"Ἀπάντησις: Τοπωνύμιον Φιλιστία ἤ Philistia... δέν ὑπῆρξε ποτέ. Μή πιστεύετε τίποτα ἀπ’ αὐτό τό βιντεάκι. Τρισάθλιοι βαλτοί καί πληρωμένοι μελάμποδες εἶναι καί τήν παραπληροφόρησιν αὐτῶν προωθοῦσιν."

Ο Εβραίος στο video σαφώς και κάνει προπαγαδα υπέρ του λαου του.....
Αναφέρει δηλαδή τα αυτονόητα για την μινωική-μυκηναϊκή περίοδο με αποδεικτικά αγγειοπλαστική και DNA αλλα αποφεύγει συστηματικά να αναφέρει για την συνεχόμενη Ελληνική παρουσία στην περιοχή από τον Αλέξανδρο έως το βυζάντιο...και μετέπειτα μέσο του Ελληνορθόδοξου πατριαρχείου στην Ιερουσαλήμ....
Στις μέρες μας τώρα με τα εμβόλια που επεμβαίνουν στο DNA μα και με γενοκτονίες και διαφορες άλλες παραμέτρους στο τέλος μάλλον δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο......

Απλός ανώνυμος σχολιαστή

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ο Εβραίος στο video σαφώς και κάνει προπαγαδα υπέρ του λαου του....."

Δύο επισημάνσεις απλέ ανώνυμε σχολιαστή :

Πρώτον...αφού ήξερες ότι ο Εβραίος στο βίντεο κάνει φτηνή προπαγάνδα υπέρ του λαού του...ΓΙΑΤΙ μας το έστειλες;;;

Δεύτερον Γιατί αφού ήξερες ότι ήταν ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ το βιντεάκι που έστειλες ΔΕΝ είπες τουλάχιστον ότι " σας στέλνω αυτό το βίντεο να το δείτε ,για να δείτε τι φτηνή προπαγάνδα κάνει ο τύπος".!!!!!

Αν κάποιος που μπει στο ιστολόγιο και δει αυτό το ψευδές και προπαγανδιστικό βίντεο....τι γνώμη νομίζεις θα σχηματίσει για το ιστολόγιο;;;

Οπότε μπαίνει ένα ΣΤΟΠ από μένα σε βίντεο και λινκ από διάφορα ιστολόγια που στέλνεις, και θα ανεβάζω ΜΟΝΟ την δική σου άποψη...την δική σκέψη και ματιά των πραγμάτων. Ώστε όποιος αναγνώστης μπει να διαβάσει εδώ μέσα να εκτίθεσαι ΜΟΝΟ ΕΣΥ και όχι το ιστολόγιο.

Ανώνυμος είπε...

Το έστειλα γιατί τα στοιχεια που παρουσιάζει στην αρχή είναι αληθή,για να μπορέσει μετέπειτα να τα κατευθύνει εκεί που θέλει....
Οποιος έχει την απαραίτητη διάκριση νομίζω μπορεί να καταλάβει τα βασικά.
Δεν έγραψα πουθενά πως λέει μονο αλήθειες...στέκομαι ουσιαστικά στην παραδοχή για την μυκηναϊκή-μινωική περίοδο....
Αν κάποιος αποφασίσει να δει το video και δεν του αρέσει ουσιαστικά εμενα θα υποβιβάσει στην σκέψη του και όχι την σελίδα σου πιστεύω....άλλωστε οι θέσεις σου είναι γνωστες...εγώ κάνω αντίλογο στα σχόλια μου και αυτόματα εκτίθεμαι και στην κριτική του οποιου αναγνώστη...

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Καλά δασκαλεμένος φαίνεσαι απλέ ανώνυμε σχολιαστή για με σε πω σουπιά και καλά εφοδιασμένος με μελάνι όταν στριμώχνεσαι.
Δεν ξέρεις όμως με ποιους έχεις να κάνεις.
Καλά στα ψέλνει ο παππούς με τη καθαρεύουσα. Χαρακτήρισες το ιστολόγιο μη δημοκρατικό τη στιγμή που σου επέτρεψε να κατεβάζεις όλη τη σαβούρα του πλανήτη μέχρι που σκόνταψες στον παππού και εκεί άρχισες τα τρελά.
Το ιστολόγιο ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ δεν χρειάζεται να ενημερώνεται διαρκώς με βιντεάκια της κακιάς ώρας όπως σου γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ. Το ιστόλογιο αυτό πάνω απ' όλα φαίνεται να σέβεται τον τίτλο Ζευς Ελαύνων, είναι αυτόφωτο και το θεωρῶ ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτή τη κατηγορία.
Εγώ σε παρακαλώ προσωπικά να το σεβαστείς.

Ανώνυμος είπε...

@18 Οκτωβρίου 2023 στις 1:55 π.μ.

Κι άλλος ανώνυμος....
Εγώ το ιστολογιο το σέβομαι...άλλοι δεν σέβονται εμενα....
Το παράλογο ανώνυμε πάντως είναι να προσβάλεις πρώτα κάποιον και ύστερα να του ζητάς να σεβαστεί κάτι ως προσωπική χάρη ενώ τον έχεις βρίσει πρώτα......
Φιλικά σου το λέω κοίταξε το.....

Απλός ανώνυμος σχολιαστής