ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Η Σφαγή της Σρεμπρένιτσα θα γίνει στην Γάζα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διάγγελμα του Υπουργού Άμυνας του Ισραήλ Yoav Gallant φορώντας μαύρη ενδυμασία και φόντο ως ένδειξη πένθους, διακρίνεται μόνο η σημαία : 

"Θα αλλάξουμε την πραγματικότητα στο έδαφος στη Γάζα για τα επόμενα 50 χρόνια. Ότι ήταν πριν, δεν θα υπάρχει πια. Θα επιχειρήσουμε με πλήρη ισχύ".

Σας το είπα η Γάζα θα γίνει "γυαλί" , και το μεγαλύτερο νεκροταφείο του κόσμου. Η νέα μορφή ανορθοδόξου πολέμου που βλέπουμε να εξελίσσεται στο Ισραήλ, μας δείχνει ότι αν δεν ελέγχεις άμεσα και απόλυτα τον εσωτερικό σου χώρο, ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργηθεί μια χαοτική κατάσταση που θα θέσει τις πόλεις σου στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Ο νοών νοείτω.

Αυτά ας τα βλέπουν οι χίπηδες που μου θέλουν κατάργηση θητείας με τόσα λαθρομουσλίμια που έχουμε εντός Ελλάδας.   

Το να τσιγκλήσεις το Ισραήλ και με αυτόν τον τρόπο μάλιστα δεν είναι και το πιο έξυπνο πράγμα στην γη. Η Γάζα δεν θα γίνει Ουκρανία ... οι Ισραηλινοί δεν είναι Ρώσοι... βαράνε ο,τι κινείται και συγγνώμη δεν ζητούν .Η Σφαγή της Σρεμπρένιτσα θα γίνει στην Γάζα. Πάντως όλο αυτό είναι ένας τρόπος μια καλή δικαιολογία ανάγκης να απεμπλακούν οι ΗΠΑ από την Ουκρανία. Οι ΗΠΑ πιθανότατα θα ψάχνουν τρόπο απεμπλοκής από την Ουκρανία χωρίς όμως να κάνουν χρήση της λέξης "ήττα" Μια ανάφλεξη στην ΜΑ είναι μια καλή δικαιολογία να εστιάσουν.
 
Όσο για  το Ιράν δεν θα τσιμπήσει. Ειδικά αυτή την στιγμή. Θα αφήσει να δει αντιδράσεις του αραβικού κόσμου πρώτα.Αν δείτε αύριο αύριο Ρωσσο και Κινέζο να στέλνει οπλικά στο Ιράν το πράγμα είναι σοβαρό. Δήθεν για την ασφάλεια των στενών. Και κρατήστε και το βλέμμα σας στον Λίβανο.

1 σχόλιο:

Ιωάννης είπε...

Αυτός είναι ο απώτερος στόχος των πολεμοκάπηλων αιμοσταγών εβραϊκών κύκλων των ΗΠΑπάρα!!! Να περάσει ο πόλεμος της Ουκρανίας σε δεύτερη μοίρα και να αναφλεγεί ένας πόλεμος στη ΜΑ με σκοπόν ώστε να βρούν οι Εβραίοι την αφορμή να "κάνουν γυαλί" ΚΑΙ το ΙΡΑΝ!!! Το Ιράν είναι ο κάρφος στο μάτι τους! Αυτό δεν επιθυμούσαν διά καώς τόσα χρόνια;;; Δεν έλεγαν και ξανάλεγαν ότι πρέπει να καταστραφεί το πυρηνικό πρόγραμμα τού Ιράν διότι θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια τού Ισραήλ;;; Ε, νάτη η "ευκαιρία"! Ποιά ευκαιρία, δηλαδή, αφού αυτοί τα ετοίμασαν όλα! Ας μην γελιόμαστε!!! Καμμιά Χαμάς ή Γαμάς δεν έπιτέθηκε. Οι τύποι είναι αρλεκίνοι καμηλιέρηδες χρηματοδοτούμενοι και ελεγχόμενοι 100% από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες!!! Εβραϊκή προβοκάτσια τού καρακερατά που βγάζει μάτι!!!

Ποιός νουνεχής θα τολμούσε να τα βάλει ή έστω θα τολμούσε να σκεφτεί να τα βάλει με το Ισραήλ, γνωρίζοντας ότι η απάντηση που θα λάβαινε από τους Ισραηλινούς θα ήταν να του κάνουν την κωλοτρυπίδα φυνιστρίνι ή "Eurotunnel";;;;;

Οι Παλιστίνιοι είναι ζωντανά πτώματα αλλά - γιά τη ώρα - δεν το ξέρουν!!!