ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΠΧΙΑ. Το αργότερο μέχρι το 2030 θα έχει τελειώσει...το αστείο με εσάς.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΠΧΙΑ

Τα αποτελέσματα των εκλογών ήταν αποκαρδιωτικά. Δηλαδή πια δεν ξέρω τι να πω...εκτός από αυτό που σας έγραφα παλαιότερα, κλείστε τους γέρους και πάρτε τα κλειδιά. Δώστε τους χάπια για να κοιμηθούν για να μην πηγαίνουν να ψηφίζουνε.

Γιατί αυτοί που κάνουνε την μεγαλύτερη ζημιά αυτήν την στιγμή στην χώρα είναι οι 70+ ετών και άνω. Αυτοί που έχουνε πάρει την σύνταξη και όλη μέρα το κωλοβαράνε. Αυτά τα κομματόσκυλα...βέβαια όχι όλοι. Δεν είναι όλοι τέτοια γουρούνια..αλλά αυτά τα τέρατα  που είναι η Ν.Δουλοκρατία η τίποτε αυτοί οι κωλόγεροι ΦΤΑΙΝΕ για όλα τα χάλια αυτής της χώρας.

Μα τα κέρατα της αρκούδας παρακαλάω να φύγει αυτή η γενιά από την μέση , μήπως δούμε έστω και λίγη προκοπή , αν και δεν το νομίζω μιας και τα παιδιά τους τα έχουν γαλουχήσει με τον ίδιο τρόπο. Έχουν πάθει το "Σύνδρομο του Βόλου": να προτιμάς τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια από τα σοβαρά αντιπλημμυρικά έργα.!!!

Το  ότι ο άλλος γεννήθηκε στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι είναι και Έλληνας. Για παράδειγμα ο Λεωνίδας Α΄, ο Αλέξανδρος Γ΄του Φιλίππου, ο Αριστοτέλης κ.λ.π. ήταν Έλληνες;; Εάν ναι γιατί, τι ήταν αυτό που τους έκανε Έλληνες;; Το ηρωικό στοιχείο, το να κάνουν το όμορφο ομορφότερο και το καλό κάλλιστο, αφήνοντας μια κληρονομιά για το κοινό καλό όλων. Οι ψηφοφόροι των γνωστών κομμάτων, κομματιδίων κ.λ.π. ανεξαρτήτως ηλικίας γιατί πρέπει να καλούνται Έλληνες;; Που είναι το ηρωικό στοιχείο, που είναι το ομορφότερο, που είναι το κάλλιστο σε αυτό που κάνουν;;

 Όλοι αυτοί είναι ΜΗ Έλληνες (έχει σχέση με το ον και το μη ον του Πλάτωνα)... για αυτούς υπάρχουν οι λέξεις γραικοί, γραικύλοι, ραγιάδες, δωσίλογοι, υποτακτικοί κ.λ.π. όλο αυτό είναι το 80 με 90% του λεγόμενου και "ελληνικού" λαού, που δεν έχει σχέση με το ελληνικό έθνος... άλλο το έθνος, άλλο ο λαός, άλλες βιολογικές και πνευματονοητικές διαδικασίες, η οποίες αναφέρονται στην μυθιστορία των Ελλήνων... το έθνος έχει μνήμη, ο δε λαός πάλι όχι κ.λ.π. 

Από αυτό που έρχεται ταχύτατα, τα κύτταρα του έθνους πρέπει να επιβιώσουν, η δε μεγάλη μάζα του αμνήμονα λαού, όχι. Στους φίλους λέω κοίτα να επιβιώσεις... κάνε στην άκρη και άσε τους άλλους να τους οδηγεί η άσχημη φύση τους, η οποία είναι αυτή που διακρίνουμε. Το αργότερο μέχρι το 2030 θα έχει τελειώσει...το αστείο με εσάς.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρε, κατά την άποψή σου, είναι αλήθεια ότι ο Αριστοτέλης είναι συνυπεύθυνος γιά την δολοφονία του Αλεξάνδρου, παρέχοντας το δηλητήριο της δολοφονίας που ο Ιόλας έβαλε στον οίνο του Αλεξάνδρου, σε πλήρη συναίνεση και συνεργασία με τον Αντίπατρο; Είναι αλήθεια ότι ο Αριστοτέλης μετά την δολοφονία του απο την Ολυμπιάδα, με επίσης δηλητηριασμό, άφησε ως κύριο κληρονόμο τον Αντίπατρο; Είναι αλήθεια ότι ο Αριστοτέλης κρίθηκε ακατάλληλος απο τον Πλάτωνα, να τον διαδεχθή στην ηγεσία της ακαδημίας μετά την ρίξη του με τον Αλέξανδρο, και την κατόπιν συμμετοχή του στην δολοφονία;

Ταξιδευτής.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Λύκαστρε, κατά την άποψή σου, είναι αλήθεια ότι ο Αριστοτέλης είναι συνυπεύθυνος γιά την δολοφονία του Αλεξάνδρου,"

ΟΧΙ κατηγορηματικά. Δεν πιστεύω ότι ο Αριστοτέλης ήταν συνυπεύθυνος στην δολοφονία του Αλέξανδρου.

" Είναι αλήθεια ότι ο Αριστοτέλης μετά την δολοφονία του απο την Ολυμπιάδα, με επίσης δηλητηριασμό'

Ο Αριστοτέλης ΔΕΝ δολοφονήθηκε από κανέναν και πολύ περισσότερο από την Ολυμπιάδα. Μόλις κατάλαβε το τι θα γίνει την πούλεψε κάπου που δεν θα τον έβρισκαν ποτέ. Αι στα διάλα πχια με τους μαλάκες είπε....σας βαρέθηκε η ψυχή μου και έφυγε. Δεν έχει βρεθεί ούτε τάφος του Αριστοτέλη...αλλά ούτε άλλες πληροφορίες με το που πήγε όταν έφυγε.

ΔΙΟ είπε...

Νομίζω ότι μέσα από αυτά που συμβαίνουν δημιουργείται μεγάλη διαφοροποίηση ανάμεσα στις ομάδες ανθρώπων στην Ελλάδα.

Πιστεύω ότι εάν είχαμε την τεστοστερόνη και τις ανδρικές ορμόνες 30 χρόνων πριν τώρα θα ήμασταν σε κανονικό εμφύλιο. Ο εμφύλιος που έχουμε τώρα είναι της μπινιας όπου σε σκοτώνουν δια αντιπροσώπου με την ψήφο και το ρουσφέτι.

Σκεφτείτε ότι είχα την εντύπωση ότι άτομα όπως ο Χαρδαλιάς , ο Μπακογιάννης κτλπ θα έπιαναν πάτο λόγω του έργου τους. Η αποτυχία μου να προβλέψω την επιλογή των ψηφοφόρων δείχνει ότι πλέον έχουμε τεράστια νοητική απόσταση, σε βαθμό που δεν μπορώ να εξηγήσω λογικά ακόμα και τις αρνητικές προθέσεις του διπλανού μου.

Ο λόγος που θέλουν να μας κάνουν συνενόχους στα εγκλήματα τους είναι για να είμαστε άξιοι προς εξοντώση από τις ανώτερες δυνάμεις. Όταν αυτές έρθουν όλοι αυτοί που μας κατάντησαν έτσι θα τους ζητήσουν να μας εξολοθρεύσουν για να καθαρίσει ο τόπος.

Τι σκέφτονται οι νεοταξιτες:
Ποιός καλύτερος τρόπος να πληγώσεις τον Θεό από το να τον αναγκάσεις να σκοτώσει το παιδί του;

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα του Αριστοτέλους άρχισε όταν ο ανηψιός του, Καλλισθένης έγραψε τα παρακάτω:

ΚΕΦ. Α.
Διήγησις ωραία και διάταξις πολεμική Αλεξάνδρου βασιλέως
Μακεδόνων, υιού Φιλίππου και Ολυμπιάδος.

"Αριστός μοι δοκεί γενέσθαι και γενναιότατος Αλέξανδρος ο Μακεδών, ιδίως πάντα ποιησάμενος , συνεργούσαν αυτό ευρών αει ταις αρεταίς την πρόνοιαν, τοσούτον γάρ (!) εν εκάστω των εθνών πολεμών (ο) και μαχόμενος διήγαγε (6) χρόνον, όσος ουκ ήρκει τοίς
βουλoμένοις τας πόλεις ακριβώς ιστορήσαι . Τάς δε Αλεξάνδρου πράξεις και τας αρετάς του σώματος αυτού και της ψυχής, και την εν τοις έργοις ευτυχίαν και την ανδρείαν ήδη λέγομεν, την αρχήν από του γένους αυτού ποιούμενοι, και τίνος πατρός ήν υιός.

Απατώνται γάρ οι πολλοί λέγοντες αυτόν είναι Φιλίππου του βασιλέως υιόν : ουκ αληθές δε τούτο ου γάρ εκείνου ήν (ήταν) παίς, αλλά του (Χαλδαιοβαβυλωνίου) Νεκτανεβώ λέγουσι τούτον είναι οι σοφώτατοι των Αιγυπτίων, ότε της βασιλικής τιμής εξέπεσεν.

Ούτος ο Νεκτανεβώς τη μαγική τέχνη έμπειρος ήν, και τη δυνάμει ταύτη χρώμενος, πάντων των εθνών τη μαγεία περιγενόμενος
ειρηνικώς διήγεν"

*Δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι ο Αλέξανδρος επέλεξε τήν Χαλδαϊκή Βαβυλώνα για πρωτεύουσα του κράτους του.

Ανώνυμος είπε...

το είπες μόνος σου..και τα τέκνα ομοίως...δες πως η γενιά του...''χνείου'',που αλώνισε και πήρε όλες τις θέσεις,τις επιδοτήσεις,τα πακέτα,τις τηλεοπτικές σειρές,τις διαφημίσεις,αυτοί που μιλούσαν για επάρατη δεξιά,αυτοί που ευαγγελίζονταν σοσιαλισμούς,αυτοί που είναι τώρα αραχτοί στις σπιτάρες νοτίων και βορείων προ ,αυτοί παρέκαμψαν δυο γενιές,αυτή του 60 κάτι και του 70 και τώρα βάζουν τους 35-45 που είναι τα παιδιά τους στις θέσεις βιτρίνας και τα οποία εξ όσων φαίνονται ακολουθούν τα χνάρια τους....δες πως αυτοί που το έπαιζαν μισοκακόμοιροι στην φτιαχτή κρίση,τώρα με μεγαλύτερο χρέος διαφεντεύουν,ζητάνε όσα θέλουν για ψευτομαστοροδουλειές,φουσκώνουν ενοίκια και υπηρεσίες...είναι η ίδια ανάλγητη πάστα ανθρώπου...αυτή ήταν που έβγαζε τα μονοκούκια του 80,αυτή βγάζει και τα ανάλογα..πρόκειται γι αυτούς που βολεύονται,αλλιώς τότε,αλλιώς τώρα,αλλά παρομοίως....μόνο μεγάλα γεγονότα φέρνουν ανατολές και δυστυχώς οι επόμενες ανατολές τέτοιου είδους θα είναι στα..σπήλαια,με ψυχές λεύτερες....

Ανώνυμος είπε...

1:02 π.μ όπου δεν δίνει ο Θεός παιδιά, δίνει ο διάολος ανήψια

Ανώνυμος είπε...

@ Ανώνυμος 10 Οκτωβρίου 2023 στις 1:02 π.μ.

Εάν το απόσπασμα που παρατέθηκε ανήκει στο βιβλίο του Ψευδοκαλλισθένους, "Αλεξάνδρου Βίος", του 3ου αιώνα μΧ, δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να αξιολογήσει την αλήθεια του περιεχομένου.

Ταξιδευτής.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Εάν το απόσπασμα που παρατέθηκε ανήκει στο βιβλίο του Ψευδοκαλλισθένους, "Αλεξάνδρου Βίος", του 3ου αιώνα μΧ, δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να αξιολογήσει την αλήθεια του περιεχομένου."

To ίδιο πιστεύω και εγώ Ταξιδευτή.