ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Προσοχή σκληρές εικόνες.....Η Γάζα θα γίνει "γυαλί" και το Ισραήλ θα μετακομίσει μέσα.Η Γάζα πρόκειται να γίνει το μεγαλύτερο νεκροταφείο του κόσμου και οι μουσουλμάνοι δεν έχουν κανέναν να κατηγορήσουν παρά μόνο τον εαυτό τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στην άνωθεν εικόνα βλέπουμε σκοτωμένους Ισραηλινούς στρατιώτες μέσα στον στρατώνα τους.Αλήθεια η Χαμάς έκανε καλό ή κακό στο Ισραήλ και στον Μπι-Μπι με αυτήν την σφαγή;;Πιθανώς να νόμιζαν ότι με αυτό που έκαναν ήταν καλή και ωφέλιμη ενέργεια;; Πιθανώς να νόμιζαν ότι αυτή η επίθεση θα έκανε μεγάλη ζημία στο Ισραήλ και να τους έκανε ήρωες.  

Όμως μέχρι τώρα αυτό που είδαμε είναι μικρό το κακό που υπέστη το Ισραήλ , και αυτοί που την πάτησαν και θα έχουν τα περισσότερα θύματα και ζημιές θα είναι οι κάτοικοι στην Λωρίδα της Γάζας.! 

Οι Παλαιστίνιοι έχουν μια μοναδική ικανότητα ξανά και ξανά να καταστρέφουν το δικό τους μέλλον , κάνοντας και ακούγοντας οργανώσεις που ΔΕΝ ελέγχονται από τους Παλαιστίνιους.

Oι Παλαιστίνιοι είναι μουσουλμάνοι και είναι σύμμαχοι με την Τουρκία. Τάσσονται υπέρ της Τουρκίας στο Αιγαίο και της αναγνωρίζουν ΑΟΖ. Οι Παλαιστίνιοι είναι σύμμαχοι των Τούρκων και εχθροί των εχθρών τους. Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι το πολιτικό Ισλάμ εμπνέεται από την ιδεολογία του πανισλαμισμού (ενιαίο κράτος μουσουλμάνων έναντι «απίστων»), από το οθωμανικό παρελθόν, και θεωρεί τον Ερντογάν ηγέτη, υπέρ τουρκικού επεκτατισμού και επιρροής, κατά των δικαιωμάτων γυναικών και άλλων κοινωνικών ομάδων… και κατά της δημοκρατίας και ελευθερίας γενικότερα…θέλει όλους υποταγμένους στο «θέλημα του Αλλάχ»…συνεχίστε να στηρίζετε Χαμας ελλαδίτες μπαμπουϊνοι…Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ξεχνάω τι μας έχουν κάνει οι Εβραίοι.  

Η Γάζα θα γίνει "γυαλί" και το Ισραήλ θα μετακομίσει μέσα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό μπορεί είναι και το έναυσμα που θα ενώσει όλους τους μουσουλμάνους που θα σύρουν τη Χεζμπολάχ και τελικά το Ιράν σε έναν μεγάλο πόλεμο. Το χειρότερο σενάριο, αλλά αυτό είναι μια πραγματική απτή κλιμακούμενη καταστροφή.Η Γάζα πρόκειται να γίνει το μεγαλύτερο νεκροταφείο του κόσμου και οι μουσουλμάνοι δεν έχουν κανέναν να κατηγορήσουν παρά μόνο τον εαυτό τους.  

Mην ξεχνάτε ότι η Χαμάς συνδέεται  με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και ο ηγέτης της ίδιας ομάδας ζει στο Κατάρ και είναι υπό την προστασία τόσο του Κατάρ όσο και της Τουρκίας. Επί του παρόντος η Χαμάς εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας και του Κατάρ στη Μέση Ανατολή και όχι των Παλαιστινίων.


21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τόσο προκλητική επίθεση σε σαφέστατα μακράν ανώτερο εχθρό;;κάτι δεν κολλάει καλά...μυρίζει έκπληξη το θέμα........;?

Η ιστορία επαναλαμβάνεται: 50 χρόνια μετά το Γιομ Κιπούρ επιτέθηκε η Χαμάς!

https://warnews247.gr/i-istoria-epanalamvanetai-50-chronia-meta-to-giom-kipour-epitethike-i-chamas/

Golda Trailer #1 (2023)

https://www.youtube.com/watch?v=7eDU96K_VXE

Η ταινία είναι βεβαια προπαγανδιστική μα οποιος την παρακολουθήσει θα κατανοήσει και το μισος των εβραίων για την Ουκρανία....

Εδώ θα τολμήσω να σας πω πως ίσος έχουμε επίθεση στο Ισραήλ ως αντίποινα για την επίθεση στην Ρωσία.... εάν αυτό ισχύει ο μέγας σκακιστής έκανε σοβαρότατη κίνηση αφού μάζεψε πρώτα το τελευταίο του πυρηνικό υποβρύχιο όπως ανέφεραν κάποιοι,πίσω στην μαύρη θάλασσα.....

Ο Πούτιν μίλησε για νέα τάξη πραγμάτων ενώ απέσυρε το μοναδικό υποβρύχιο που υπήρχε στην Μεσόγειο Θάλασσα

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/7196811_o-poytin-milise-gia-nea-taxi-pragmaton-eno-apesyre-monadiko

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Ας πούμε πως η Ρωσία ως υπερδύναμη δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν....αν όμως αποδειχθεί πως έχει βάλει ενεργά το χεράκι της η Τουρκια......BINGO!

Λιντσάρει Ισραηλινούς Στρατιώτες η Χαμάς-Διάψευση τα περί σύλληψης Ισραηλινού Στρατηγού

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/7196951_lintsarei-israilinoys-stratiotes-i-hamas-diapseysi-ta-peri

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=iH3oOVKt0WI

https://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Putin

https://thethaiger.com/world/news/557359/

Τι να λέμε τώρα......πάω να κοιμηθώ 3-4 ωρίτσες..........

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

".αν όμως αποδειχθεί πως έχει βάλει ενεργά το χεράκι της η Τουρκια......BINGO!"

Όσο για την Τουρκία.. Για να δούμε αν στο άμεσο μέλλον εκδώσει στο Ισραήλ τα ηγετικά στελέχη της Χαμάς που προστατεύει;; Φυσικά πάντα για κάποιο αξιόλογο αντάλλαγμα...οι ΗΠΑ πιθανότατα θα ψάχνουν τρόπο απεμπλοκής από την Ουκρανία χωρίς όμως να κάνουν χρήση της λέξης "ήττα" Μια ανάφλεξη στην Μ.Α είναι μια καλή δικαιολογία να εστιάσουν.

Ιωάννης είπε...

Οι Ισραηλίτες θα προχωρήσουν σε τέτοιου μεγέθους αντίποινα, που η σφαγή τού Ντάιρ Γιασσίν (Απρίλιος του '48) θα φαντάζει εκδρομή στο πάρκο!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" που η σφαγή τού Ντάιρ Γιασσίν (Απρίλιος του '48) θα φαντάζει εκδρομή στο πάρκο!!! "

Και πολύ καλά θα κάνουν.! Εμείς τι αντίποινα έπρεπε να κάνουμε για τους Έλληνες ΝΕΚΡΟΥΣ από τις δολοφονικές ενέδρες των Παλαιστινίων σε Έλληνες μονάχους στο Σινα.;; Η για τις ρουκέτες στο Αεροδρόμιο του Ελληνικού;; Για τις σφαγές άοπλων αθώων Ελλήνων από Παλαιστίνιους;; Οι Παλαιστίνιοι δεν ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ το ψευδοκράτος στην Κύπρο;; Με την πλευρά των Τούρκων δεν είναι;;

Ο Αμπού Νινταλ μέσα στο City of Poros δεν ήταν που σκότωσε τα ελληνόπουλα έξω από τον Πειραιά;;

https://e-nautilia.gr/i-tromokratiki-epithesi-sto-krouazieroploio-city-of-poros/

Καλό ψώφο το λοιπόν τους εύχομαι...ΔΕΝ τους λυπάμαι καθόλου. Όποιος ΕΧΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΝΟΜΟΣ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και μην μου γράψει κανείς την γνωστή μπαρούφα ότι οι Παλαιστίνιοι είναι Κρήτες στην καταγωγή γιατί θα πέσουνε βρισίδια.!! Μια απλή ματιά να τους ρίξει κανείς αυτούς τους μαυριδερούς κατσίβελους και θα καταλάβει από που κρατάει η σκούφια τους.

Ανώνυμος είπε...

Οἱ Γαζαῖοι, αὐτό εἶναι τό πραγματικόν ὄνομα αὐτῶν, συμμετεῖχαν εἰς τήν σφαγήν τῶν Καλαβρύτων ὑπό τήν ἐποπτείαν τοῦ Ναζιστοῦ Walter Rauff, ὁ ὁποῖος εἶχε μεταφέρει εἰς τήν Ἑλλάδα ἀρκετάς χιλιάδας ἀπ’ αὐτούς τούς δαίμονας καί τούς ἐξεπαίδευε διά τήν «ἐκκαθάρισιν» τῶν Ἑβραίων τῆς Παλαιστίνης. Ὑπάρχει ἀρκετή βιβλιογραφία περί τῆς Ναζιστικῆς Παλαιστίνης καί τάς προσωπικάς ἐπαφάς τοῦ Μουφτί μετά τοῦ Χίτλερ.

Οἱ Γαζαῖοι , αὐτό εἶναι τό πραγματικόν ὄνομα αὐτῶν, συμμετεῖχαν εἰς τήν σφαγήν τῶν Καλαβρύτων ὑπό τήν ἐποπτείαν τοῦ Ναζιστοῦ Walter Rauff, ὁ ὁποῖος εἶχε μεταφέρει εἰς τήν Ἑλλάδα ἀρκετάς χιλιάδας ἀπ’ αὐτούς τούς δαίμονας καί τούς ἐξεπαίδευε διά τήν «ἐκκαθάρισιν» τῶν Ἑβραίων τῆς Παλαιστίνης. Ὑπάρχει ἀρκετή βιβλιογραφία περί τῆς Ναζιστικῆς Παλαιστίνης καί τάς προσωπικάς ἐπαφάς τοῦ Μουφτί μετά τοῦ Χίτλερ.

https://books.google.com.au/books?id=sSEuDwAAQBAJ&printsec=frontcover&dq=nazis+and+palestinians&hl=en&newbks=1&newbks_redir=0&sa=X&ved=2ahUKEwjFjcjw-uWBAxWMUfUHHYBMCLM4ChDoAXoECAsQAg#v=onepage&q=nazis%20and%20palestinians&f=false

Ανώνυμος είπε...

Να τα λέμε όλα: οι Παλαιστίνιοι σφαγιάστηκαν από χριστιανούς στο Λίβανο και προδίδονται συνεχώς από το πατριαρχείο Ιεροσολύμων που ξεπουλιέται στους Εβραίους (αλήθεια ποιες αντιπαροχές έχουν ζητήσει οι Εβραίοι για τα ελληνικά εδάφη στους Αγίους Τόπους; Γιατί κάτι μου λέει ότι ο Περισσός δεν είναι ελληνικό έδαφος). Οπότε λογικό να στρέφονται στο Ισλάμ, το ριζοσπαστικό βεβαίως αφού αυτό κάνει επιθετικό προσηλυτισμό.
Όσο για το Οθωμανικό χαλιφάτο, αυτό που μυρίζει συνταγή προδιαγεγραμμένης ήττας και δεν μπορεί να μην το ξέρει ο γάτος Ρετζεπίκας. Το Σελτζούκικο παρελθόν (Σαλλαντίν) ναι, θα μπορούσε να ενώσει το Ισλάμ αλλά το Οθωμανικό είναι καμμένο χαρτί.
Η επίθεση είναι φασόν από γκλάντιο και κόνδορες αλλά με κελεμπίες και κοράνι που τους λέμε Αδελφούς Μουσουλμάνους. Οπότε γράψε ΣΙΑ-ΜΙ6-Μοσάντ για να καταλαβαινόμαστε...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 8 Οκτωβρίου 2023 στις 10:53 π.μ.

Πολύ σωστά φίλε σχολιαστή , έτσι ακριβώς αυτοί είναι οι Γαζαίοι οι οποίοι πάντοτε ήταν εχθροί των Ελλήνων. Όχι μόνο τώρα πρόσφατα, αλλά και επί εποχής Αλέξανδρου...οι Μακεδόνες τους πολέμησαν .

" οἱ δὲ Γαζαῖοι καὶ τῆς πόλεώς σφισιν ἤδη ἐχομένης ξυνεστηκότες ὅμως ἐμάχοντο, καὶ ἀπέθανον πάντες αὐτοῦ μαχόμενοι ὡς ἕκαστοι ἐτάχθησαν· παῖδας δὲ καὶ γυναῖκας ἐξηνδραπόδισεν αὐτῶν Ἀλέξανδρος. τὴν πόλιν δὲ ξυνοικίσας ἐκ τῶν περιοίκων ἐχρῆτο ὅσα φρουρίῳ ἐς τὸν πόλεμον." (Αρριανός)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ὑπάρχει ἀρκετή βιβλιογραφία περί τῆς Ναζιστικῆς Παλαιστίνης καί τάς προσωπικάς ἐπαφάς τοῦ Μουφτί μετά τοῦ Χίτλερ."

Οι ίδιες επαφές υπάρχουν και σήμερα. Οι ΝΑΖΙΣΤΕΣ της Ουκρανίας έδωσαν τα όπλα στην Χαμάς με τα οποία χτύπησαν τους αμάχους στο Ισραήλ.Η Χαμάς ισχυρίζεται ότι η Ουκρανία τους πούλησε τα όπλα που χρησιμοποίησαν στην επίθεση εναντίον του Ισραήλ.

Ιωάννης είπε...

Υπήρξε επικουρικό στρατιωτικό εθελοντικό σώμα που απαρτιζόταν από Παλαιστίνιους 'Αραβες τής Arabisches Division, οι οποίοι συμμετείχαν μαζί με την 4.SS Polizei Panzergrenadier Division
στην άγρια σφαγή του Διστόμου τον Ιούνιο τού '44!!!

Ανώνυμος είπε...

- Μια απλή ματιά να τους ρίξει κανείς αυτούς τους μαυριδερούς κατσίβελους και θα καταλάβει από που κρατάει η σκούφια τους.


-Ἀρκεῖ μόνον νά ἐρωτήσῃ τις ἕναν Ἀραβόφωνον, τί σημαίνει ἡ λέξις Γαζά καί διατί οἱ Αἰγύπτιοι θεωροῦσι αὐτούς ὠς ἀναξιοπίστους, μιάσματα καί διαόλου σπέρματα.
Ὀ Ρωμαϊκός χαρακτηρισμός "κατσίβελοι" εἶναι σχεδόν συνώνυμον τοῦ Γαζαίου.

Γαζά, καί παλαιότερον Γαζάουη ἐξ οὗ καί τό "Γαζαῖος", (غَزاُ) Ἀραβιστί σημαίνει Ἐπειός ἤτοι εἰσβολεύς, μιαρός, ληστής.



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Γαζά, καί παλαιότερον Γαζάουη ἐξ οὗ καί τό "Γαζαῖος", (غَزاُ) Ἀραβιστί σημαίνει Ἐπειός ἤτοι εἰσβολεύς, μιαρός, ληστής."

Πολύ σωστά ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ είναι που ήρθαν στην Παλαιστίνη και κατέσφαξαν τον ντόπιο πληθυσμό . Δεν είναι γηγενείς εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Φιλισταίοι=οι φίλοι των ιστίων=οι επονομαζόμενοι "λαοί της θάλασσας"......μιλάμε για Μινωική και Μυκηναϊκή περίοδο......
(Εδώ παραθέτω το ποιο ολιγόλεπτο video που βρήκα σχετικά με αυτούς που αποκαλούν κάποιοι οι "λαοί της θάλασσας".....)

Who Were The Sea Peoples? - Kings and Generals Bronze Age DOCUMENTARY

https://www.youtube.com/watch?v=8OPJ3OhQNvc

Ποιοι κατοικούσαν στα Σόλυμα,μετέπειτα Ιεροσόλυμα πριν φτάσουν οι ιουδαίοι εκεί μετά την έξοδο;;
Ποιοι ήσαν οι Φαρισαίοι και ποιοι οι Σαδουκαίοι;;Γιατί οι δεύτεροι είχαν Ελληνικά ονόματα;
Ποιος ήταν ο Μελχησεδεκ;;
Παίδες μιλάμε για μια περιοχή που ενώνει δυο ηπείρους....φυσιολογικό το βρίσκω ανά τους αιώνες να πέρασαν όλοι από εκεί και να έχουν επέλθει και πάμπολλες επιμειξίες....
Και αν θέλουμε να πούμε πως πέρασαν και οι ιουδαίοι-εβραίοι από εκείνα τα μέρει.....τους έδιωξαν οι Ρωμαίοι λίγο μετά τον Ιησού.....τους επανέφεραν όμως πρόσφατα με την ίδρυση του Ισραήλ οι τραπεζίτες μαζί με τους χαζάρους πλέον......

Η Διακήρυξη Μπάλφουρ και η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1948

https://iellada.gr/istoria/i-diakiryxi-mpalfoyr-kai-i-idrysi-toy-kratoys-toy-israil-1948

Και ας μην ξεχνάμε ποιοι κάνουν κουμάντο στην Ψωροκώσταινα.....

ΣΟΚ: Ο Παπανδρέου μιλά για μη Ελληνικό DNA στην Βουλή

https://www.youtube.com/watch?v=_k2KdEvVeU4

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

*https://www.youtube.com/watch?v=8OPJ3OhQNvc

Περισσότερο ενδιαφέρον έχουν τα σχόλια παρά το καρτούν βίντεο. Όσο για τον παραγωγό, μου θύμισε λίγο τις δικές μας Φρυκτωρίες. Η κάθε πονεμένη ψυχή βγαίνει και κελαηδάει και ότι θέλει λέει.
Πηγές αυτού του χοντρομαλάκα είναι λέει ἐνα παλιό ντουβάρι με καρικατούρες. Το ότι υπάρχουν αξιόλογες πηγές Ελλήνων συγγραφέων για αυτό το θέμα ποσώς τον απασχολεί. Ρε άντε πνίξου βρε μαλακισμένο να του πει κανείς.
Μιλάει ο χοντρομαλάκας παραγωγός για τους Danuna και μετά λέει ότι ο Όμηρος είπε ότι αυτοί ήταν οι Έλληνες.
Ποιός σοβαρός άνθρωπος ασχολείται με αυτά τα σκουπίδια που έχουν πλημμυρίσει τον πλανήτη;

Ανώνυμος είπε...

Το video σας το παρέθεσα ενδεικτικά για να κατανοήσετε κάπως αυτούς που κάποιοι τα τελευταία χρονια αποκαλούν "λαούς της θάλασσας"......


Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Μα ο πυρσός, το σύμβολο των Φρυκτωριών δεν είναι και σύμβολο της καταχθονίας δαίμονος Εκάτης;
Απλώς ρωτάω απλέ ανώνυμε σχολιαστή, διότι αν απαντήσεις ναι τότε κάτι έχουμε να πούμε για το σεντονάκι που κατέβασες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Μα ο πυρσός, το σύμβολο των Φρυκτωριών δεν είναι και σύμβολο της καταχθονίας δαίμονος Εκάτης;"

Βάζουμε ένα στοίχημα ότι όχι μόνο ο απλός ανώνυμος σχολιαστής δεν ξέρει ότι ο πυρσός είναι το σύμβολο της Εκάτης, αλλά ούτε και αυτός που διάλεξε το όνομα Φρυκτωρίες για να ανεβάζει τα βιντεάκια του.!!!!

Όπως έχω ξαναγράψει πολλάκις υπάρχει πλήρες άγνοια σε πολλά θέματα.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ανώνυμε ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ το κέρδισε το στοίχημα γιατί από πλευράς μου τουλάχιστον φανταζόμουν πως ο πυρσός αντιπροσωπεύει την πυρά που άναβαν στην κορυφή των φρυκτωριών για να μεταδώσουν το σήμα....τώρα για τον Σπάρτακο Πατεράκη,τον ιδιοκτητη δεν μπορώ να γνωρίζω με τι σκοπούς έβαλε αυτό το σήμα....αν τον τρακάρω πουθενά όμως θα των ρωτήσω.....
Επίσης δεν συνηθίζω να κατεβάζω σεντόνια...απλός αφήνω κάποια κενά μεταξύ τίτλων και link για να μην μπερδεύεστε,οποτε το σχόλιο παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις....
Να πούμε ότι θέλεις πάντως γιατί αυτός ήταν ο σκοπός του αντιλόγου μου και των ερωτημάτων μου...ο πολιτισμένος διάλογος με αποδείξεις και επιχειρήματα...γιατί με τον τρόπο που εκφράζεσαι μάλλον υπονοείς πως έχω κάποια σκοπιμότητα...(βάζε αν θέλεις και ένα ψευδώνυμο για καλύτερη συνεννόηση...)Το λοιπόν φιλε μου δεν είμαι ενταγμένος σε καμια ομάδα-σέχτα,ούτε έχω σκοπό να κάνω διαφήμιση σε κανένα π@ύστη-πουτ@να...ένας απλός άνθρωπος είμαι που όσο ζει μαθαίνει όπως όλοι άλλωστε....

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

"Φιλισταίοι=οι φίλοι των ιστίων=οι επονομαζόμενοι "λαοί της θάλασσας"......μιλάμε για Μινωική και Μυκηναϊκή περίοδο......"

-Εδώ τι λέμε;