ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Γ'ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Γράφει ο Λύκαστρος :

Τα γεγονότα τρέχουν...από το 2012 είχα μιλήσει για το τι έρχεται σε κάποια ιστολόγια.Αναλόγως την ταχύτητα της ροής των γεγονότων, τόσο στο Αιγαίο «Συνθήκη της Λωζάνης» και Β. Ήπειρο «Πρωτόκολλο Κέρκυρας»....θα τρέξουν και τα γεγονότα στο Κόσοβο και Σκόπια, δηλαδή στην επαναδιαπραγμάτευση της Συνθήκης του Βουκουρεστίου και την τελική είσοδο στον Γ΄Βαλκανικό πόλεμο. Εδώ ο λαβύρινθος έχει κλείσει, ...έγραφα το 2017...." Στην Ελλάδα λόγο πολλών προδοτών και υποτακτικής ελίτ, θα υπάρξουν σοβαρότατα γεγονότα πέραν της οικονομικής και διπλωματικής ηγεμονίας των 2 υπερδυνάμεων… αλλά μέσα από αυτά τα σοβαρά γεγονότα και το αίμα, θα αναδειχθεί ένα νέο κρατικό μόρφωμα, το νέο Ανατολικό Ρωμαϊκό κράτος, που βεβαίως δεν θα έχει ουδεμία πολιτική δομή σκέψη και προσανατολισμό με τα δυτικού τύπου κρατίδια της νεότερης Ελλάδος και της νεότερης Τουρκίας… που ως περιοχές θα αποτελούν την καρδιά του, με πυρήνα τον Αιγαιακό πολιτισμό. Σε αυτή την εξέλιξη θα βοηθήσουν και πολλές ευρωπαϊκές δυνάμεις, ώστε στο μέλλον ένα τέτοιο κράτος, γεωπολιτικά να διαδραματίσει τον ρόλο του μαξιλαριού για τα μουσουλμανικά στίφη των σουνιτών.

Κάπως έτσι θα κλείσει η πρώτη φάση του Γ΄Π.Π. όπως δεν θα υπάρξουν μουσουλμάνοι σουνίτες στην Χερσόνησο του Αίμου… έτσι και ο πληθυσμός της νεότερης Ελλάδος θα έχει μειωθεί δραματικά… σε τέτοιο βαθμό που δεν θα μπορέσει μετά από λίγα χρόνια, να μετέχει στην δεύτερη φάση του Γ΄Π.Π…. "

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άρα η συμμετοχή στον γ βαλκανικο και αντίσταση μας ως Έλληνες στον διαμελισμο της πατρίδας μας θα είναι ασκοπη ή αναγκαία ώστε να αποτελέσει παρακαταθήκη και να δημιουργήσει ελληνικό εθνικό φρόνημα στους επερχόμενους μελλοντικούς Ελληνες? Εαν αυτο που θα δημιουργηθεί είναι ενα νεο ρωμαικο ανατολικο κρατος αυτό σημαίνει οτι δεν θα διδάσκονται οι μελλοντικοί κάτοικοι της Ελκαδος το ελληνικο πνευμα εφόσον αυτοι που θα ηγούνται του νεοσύστατου κρατιδίου έχουν ως στόχο τον αφανισμό του ελληνισμου. Όσο μπορείς διαφωτισε με. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γιαννης