ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

"ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΠ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Διαβάζω αυτές τις μέρες για " κύμα" παραιτήσεων στην ΕΥΠ Θράκης και ότι Ο καταγόμενος από της Νέα Βύσσα Έβρου νέος διοικητής, έμαθε επιτέλους που βρίσκεται το κλιμάκιο Διδυμοτείχου στο χάρτη… Αφού βέβαια πρώτα κτύπαγε επί ώρα στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας λάθος κουδούνι προκαλώντας το γέλωτα των εκεί αστυνομικών αλλά και των περιοίκων!

Το όλο θέμα έχει να κάνει άμμεσα με την Ρωσία, απλά να θυμίσω ότι τα αποτελέσματα του πολέμου του Γιομ Κιπούρ.. επέφεραν άμεσες αποφάσεις στο στρατόπεδο της δύσεως... μόλις το 1979 στήθηκαν δυο γεγονότα για την άμμεση κατάρρευση της Ε.Σ.Σ.Δ. Το πρώτο είχε το όνομα Αφγανιστάν... πόλεμος κ.λ.π. το δεύτερο είχε το όνομα Πολωνία... ναυπηγεία Γκντανσκ, συνδικάτο Αλληλεγγύη, Λεχ Βαλέσα.. Βατικανό. Μέσα από αυτούς τους δυο άξονες, έπεσε η τότε  Ε.Σ.Σ.Δ.

 Το "παιχνίδι" στις μέρες μας είναι ποιο πολύπλοκο, ποιο πολλαπλό... δεν είναι μόνο το Αφγανιστάν, και η Πολωνία... "παίζει" έντονα και η Ελλάδα...Ο βασικός σκοπός ΑΝΣΚ των Η.Π.Α. και κατ' επέκταση του Ν.Α.Τ.Ο. είναι ο έλεγχος του Καύκασου, και κατ' επέκταση των Ιεροσολύμων... και κατά δεύτερον η ασφάλεια του Αιγαίου και των 7 εκκλησιών από τους Ρώσους.

 Δεν επιτίθενται οι Ρώσοι, επιτίθενται οι Η.Π.Α....Η Κριμαία - Ταυρίδα, υπό ρωσικό έλεγχο σημαίνει ότι η Ρωσία είναι μέσα στο παιχνίδι για Κωνσταντινούπολη και για 7 εκκλησίες. Για τον λόγο αυτό η Θράκη είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.
 Οι Η.Π.Α. βιάζονται για κάποιους λόγους, αυτοί οι λόγοι είναι ορατοί αλλά και αόρατοι (προς στιγμήν) για τους πολλούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: