ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

EΛΛΑΔΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ Ν.Α.Τ.Ο

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Ας γράψουμε για άλλη μια φορά την γνώμη μας για να μπορέσουν μερικοί να καταλάβουν γιατί γίνονται όλα αυτά που γίνονται στις μέρες μας… και ας ευχηθούμε καλή λευτεριά στην πατρίδα σε δύση και ανατολή και μέσω της πατρίδας και σε εμάς. Ο Βομβαρδισμός της Σερβίας το 1999 ήταν απόρροια της αποφράδας νύκτας των Ιμίων το 1996. Από το 1974 που ο εβραιοχαζάρικης καταγωγής ηγέτης της άλλοτε Γιουγκοσλαβίας Γιόζεφ Μπροζ – Τίτο, γνώριζε τα σχέδια των πατρόνων του ιουδαιοχαζάρων τραπεζιτών (για αυτό ήρθε σε σύγκρουση με τον Στάλιν), μέσω των Η.Π.Α. για την Χερσόνησο του Αίμου ( Γ' Βαλκανικός Πόλεμος λόγο Μακεδονικού ) και την Μέση Ανατολή (Συρία)είχε αντιδράσει φανερώνοντας μέρος αυτών των σχεδίων, όπου μετά την πτώση της Ε.Σ.Σ.Δ. και την νομική άνοδο του 4ου Ράιχ μέσω της Συνθήκης του Μάαστριχ το 1992, ψόφησε η Ε.Ο.Κ. (1993), όπου τέθηκαν εντός της νέας Ενωμένης Ευρώπης οι νομικές βάσης για την άνοδο του 4ου Ράιχ και κατά επέκταση την επανάληψη του Β΄Π.Π. στην Ευρώπη, για δε την Χερσόνησο του Αίμου την νέα «Επιχείρηση Μαρίτα».

 Μέσα στα πλαίσια της νέας επιχείρησης Μαρίτα, ήταν ο διαμελισμός της Γιουγκοσλαβίας και της Ελλάδος… εκ μέρους των νέων Τευτόνων ιπποτών, με αντάλλαγμα οι Γερμανοί να είναι μαζί με τους ιουδαιοχάζαρους εναντίων της Ρωσίας, στο ευρωπαϊκό θέατρο μαχών του επερχόμενου Γ. Π.Π. Όπως έχω ξαναγράψει, το αποτέλεσμα της νύκτας των Ιμίων του 1996, ήταν ο επιτελικός πόλεμος και βομβαρδισμός της Σερβίας όσο αφορά την συνέχισή της νεότερης Επιχείρησης Μαρίτα.
 Ο βομβαρδισμός της Σερβίας, σε συνάφεια με την νύκτα των Ιμίων χτύπησαν σε πολλούς «κόκκινο καμπανάκι» (αναφέρομαι σε αυτούς που έφεραν τον Πούτιν στην εξουσία, για αυτούς που δουλεύει )… για τους Σλάβους ήταν που έφεραν τον Β. Πούτιν το ίδιο έτος (1999) στην Προεδρία της Ρωσικής Δημοκρατίας, με την τότε μυστηριώδη παραίτηση του τότε Πρόεδρου της Ρωσίας Μ. Γιέλτσιν, για τους ιουδαιοχάζαρους την αποκάλυψη του «σκανδάλου Λεβίνσκι», την δίκη και παγκόσμια ξεφτίλα, ως τιμωρία του τότε Αμερικάνου Προέδρου Μ. Κλίντον όσο αφορά την παρεμβολή του υπέρ της Ελλάδος την νύκτα των Ιμίων (1996), για τους αγγλοσάξονες την απομάκρυνση από την πολιτική ζωή της Τουρκίας των Τσιλέρ, Ντεμιρέλ, Γιλμάζ και την ταχύτατη έλευση του Τ. Ρ. Ερντογάν, ως δικλίδα ασφαλείας μη επιθέσεως στις σχέσεις με την Ελλάδα και κατά επέκταση της Συμμαχίας του Ν.Α.Τ.Ο. που προάγει στρατηγικά τα αγγλοσαξονικά συμφέροντα των Η.Π.Α. στην Ευρώπη, και που χρησιμοποιούν κατά το δοκούν οι ιουδαιοχάζαροι τραπεζίτες εταίροι των αγγλοσαξόνων στην διαχείριση των Η.Π.Α. ως παγκόσμιας υπερδύναμης.

 Η ισχυρή παρεμβολή του Μ. Κλίντον στα Ίμια, και η αποτυχία της Τουρκίας και μέσω αυτής της Γερμανίας που ήταν από πίσω, για την αλλαγή του staus quo στο Αιγαίο… επέφερε πάντα μέσα στα πλαίσια της νέας Επιχείρησης Μαρίτα, το επιβαλλόμενο σχέδιο εισδοχής της Ελλάδος στο νέο 
 οικονομικό μοντέλο του 4ου Ράιχ το 2002, κάτω από την Bundesbank και το μασκαρεμένο Μάρκο που το ονόμασαν €, βεβαίως υπό τις ευλογίες των ιουδαιοχάζαρων, κάτι που δεν έβλεπαν, αλλά ούτε βλέπουν με καλό μάτι οι αγγλοσάξονες, μιας και θίγει την οικονομική ηγεμονία τους και ισχύς τους, πάνω στους πρώην ηττημένους του Β΄Π.Π.!

 Όσο αφορά για τις υπηρεσίες που προσφέραμε με την δικαιολογία ότι είμαστε «σύμμαχος χώρα», στον βομβαρδισμό της Σερβίας το 1999 εκ μέρους του Ν.Α.Τ.Ο. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ, δεν είχαμε καμία οικονομική η στρατιωτική απολαβή, ως βοήθεια κ.λ.π. από τους συμμάχους μας! Απεναντίας σε ανάλογη κατάσταση στην επιχείρηση «Καταιγίδα της Ερήμου» το 1991 στο Ιράκ, η Τουρκία έλαβε: α) για την εκμετάλλευση των συμμαχικών βάσεων στο έδαφος της 1½ δισεκατομμύρια μάρκα, από την Γερμανία, β) 200 εκατομμύρια $ έκτακτη βοήθεια από τις Η.Π.Α. πέραν της αναλογίας με την Ελλάδα του 7/10, γ) 4 δισεκατομμύρια $ πιστώσεις από τις Η.Π.Α. και Σ. Αραβία, για συμπαραγωγή 160 F16 της Τουρκίας και 40 F16 της Αιγύπτου, δ) 2 δισεκατομμύρια $ οικονομική βοήθεια από το Κουβέιτ, ε) 2 δισεκατομμύρια $ οικονομική βοήθεια από την τότε Ε.Ο.Κ. ζ) 300 εκατομμύρια $ οικονομική βοήθεια από την Ιαπωνία, η) ευνοϊκό δάνειο από την Διεθνή Τράπεζα και στρατιωτικό υλικό από τις Η.Π.Α. 8 δισεκατομμυρίων $.

2 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Δηλαδή όπως πάντα,δαρμένοι καιγ@μημένοι ταυτόχρονα,έχει καταντήσει αηδία....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Ρένο....αηδία δεν θα πεις τίποτε.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο...δεν γίνεται συνέχεια να τρώμε εμείς την φόλα.