ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΥΡΠΟΛΗΘΕΝΤΩΝ

Γράφει ο ΑΡΡΙΩΝ :

 Αλλά και διατί τώρα εμέ ταλανίζει αυτή η ελεεινή σκέψις ότι η χώρα αυτή πληρώνει δικαιολογημένως την εγγενή από συστάσεώς την έλλειψιν εθνικής αγωγής, χαρακτήρος, ιδανικών και σκοπού τόσον εκ μέρους των τυχοδιωκτών εφημέρων ταγών της, πολιτικών πρακτόρων-τροφίμων των ξένων μυστικών υπηρεσιών, όσον και των πολιτικοθρησκευτικώς υποτακτικών πελατών-πολιτών των ανωτέρω αυτών, μοιρολατρικώς εκπαιδευθέντων επί τωι δημοκρατοψηφοθηρικώς εξαγοράζεσθαι, καθ’ όν τρόπον και οι ηγέται αυτών με την σειράν των εξαγοράζονται, αναφανδόν, ασυστόλως και ατιμωρητί, αντιπροοσωπεύοντες αλλότρια και αντεθνικά συμφέροντα και προδίδοντες εν τω άμα τα έννομα συμφέροντα και δίκαια των υπηκόων αυτών; Και ότι άρχοντες και αρχόμενοι συγκροτούσι έν πολιτικόν και κρατικόν μόρφωμα-υβρίδιον άναρχον, ανερμάτιστον και θνησιγενές;
Και γαρ το ημέτρον πολιτικόν σύστημα ενθυμίζει άφρονα λαϊκήν πόρνην (χαζοπουτάναν λαϊκιστί) ήτις μη έχουσα υπερασπίσαι ιδίαν εστίαν, οικογένειαν και συμφέροντα και μη εμφορουμένη υπό ηθικών αρχών και αξιών δια το έχειν και τα ανάλογα ηθικά ερείσματα και αντιστάσεις, άγεται και φέρεται υπό των εφημέρων εραστών αυτής οίτινες χρησιμοποιούσι και εκμεταλλεύονται αυτήν κατά βούλησιν, αυτή δε ματώνει και διασύρεται μαρτυρικώς εμπλεκομένη εις έριδας, πάθη και διενέξεις τρίτων και πληρώνουσα ως φαύλη και ανήθικος και το ανάλογον ακριβόν τίμημα, μη αποκομίζουσα ουδέν όφελος ει μη την ολόπλευρον απέχθειαν, κατακραυγήν και ατίμωσιν. ¨Κερατούσθαι και δεδαρούσθαι¨ ούτως αρχαιοπρεπώς ειπείν.
Ότι εις τούτο ήθελον αφορμηθείς καταλήξαι. ¨Όπως η ξενομίσθαρνος εγκληματική παρακρατική αριστερά, επί αθλίας κυβερνήσεως Καραμανλή Β΄ (Η Βουλή μετεφέρθη εις το κτήριον των πρώην βασιλικών ανακτόρων, τυχαίον;), ήτο οπίσω, κατά πολλούς, των καταστροφικών πυρκαϊών της Ηλείας εκτελούσα εντολάς των Η.Π.Α. προς αποσταθεροποίησιν εκείνης της κυβερνήσεως, αφελώς και απερισκέπτως, εξυπηρετούσης τότε τα ρωσικά συμφέροντα άνευ του μετρήσαι και υπολογίσαι την αμερικανικήν αντίδρασιν…
Το αυτόν επαναλαμβάνεται και σήμερον επί παναθλίας αριστερο-παλαιοημερολογίτικης Τσιπροκαμμένης (¨καμμένης¨ τυχαίο, εργοδημ;) κυβερνήσεως, αντεστραμμένων εκδικητικώς αυτήν την φοράν των δυο των πλανητικών υπερδυνάμεων πόλων. Η Ρωσία χρηματοδότης, και εκτελεστικόν όργανον αυτής επί ελληνικού εδάφους πάλιν η παντός καιρού προδοτική και εγκληματική (παρακρατική) αριστερά, η Ρωσία εκδικουμένη την άνευ όρων και κατά τρόπον εθνικώς εγκληματικόν και προδοτικόν των συμφερόντων της χώρας, ολοκληρωτικήν παράδοσιν της χώρας, και μάλιστα υπό κομμουνιστόφρονος κυβερνήσεως αυτήν την φοράν, –δεν έχουσι τον α-θεόν των οι άνθρωποι – εις τας Η.Π.Α.
Οι ξένοι επικυρίαρχοι δηλαδή όπως επί ρωμ. αυτ/ρίας εξακολοθούσι παίζειν τα αιματηρά των παίγνια εις χώρας τρίτων και εξόδοις άλλων ήτοι ημών των προσφερομένων προς τούτο αδιορθώτως επιμενόντων αιωνίων ηλιθίων.
Αλλά εφ΄όσον ¨παιδία εσμέν¨ ως απεκάλει αρχαιόθεν ημάς ο Αιγύπτιος ιερεύς εις τον Σόλωνα τον Αθηναίον, και ιστορικόν μάθημα δεν λαμβάνομεν, προκαλούντες την τύχην ημών, ούτω θα αυτομαστιγούμεθα εθνικώς εκ της σκληράς ανάγκης, έως ότου αναπτύξωμεν επί τέλους εθνικόν χαρακτήρα, συνέπειαν και ίδιον πολιτικόν βηματισμόν. Έως τότε εσόμεθα το έρμαιον και έωλον λακτισκούφιον των αστάτων πολιτικών-γεωπολιτικών διαθέσεων και χειρισμών των ξένων δυνάμεων, και ως στερούμενοι αυτοσεβασμού και αξιοπρεπείας, βιούντων άνευ ειλικρινών και σταθερών φίλων, υπολήψεως και σεβασμού παρ’ ουδενός.


Δεν υπάρχουν σχόλια: