ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

TIΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ

 Γράφει ο Μαύρος Αετός :

 Η αλήθεια είναι ότι για όλα αυτά που έχουν έρθει, και θα έρθουν ...κάποιοι είχαν μιλήσει ...είχαν προειδοποιήσει , αλλά ο παρτάκιας κάτοικος της χώρας ζούσε το όνειρο του στην χώρα των Ελλήνων.Όλοι αυτοί που μιλούσαν και έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου δεν ήρθαν  για να αλλάξουν κάποιον, ούτε τον κόσμο... ήρθαν για να δώσουν μια μεγάλη πνοή ώστε να δοθεί αναβολή γεγονότων, ώστε να προχωρήσει παραπέρα ο κόσμος... εάν και εφόσον μας το επιτρέψουν. Αυτά είναι γνωστά πράγματα.... εδώ και 35 χρόνια......Δεν κουνιέται φύλο... γιατί αυτοί που μπορούν να κουνήσουν το δέντρο... απλά το ποτίζουν!!!
Διότι αυτοί που μπορούν να κουνήσουν το δέντρο... μας έχουν προδώσει! 

Αυτό το είχε καταλάβει ΚΑΙ ο Ταγματάρχης Σταύρος Μπένος.!! Θα μπορούσε κανείς να πει κανείς προφητικά τα λόγια του :

" Τὰ Τάγματα Ἐθνοφυλακῆς θὰ διαλυθοῦν, ὅπως διαλύθηκε ἡ Χωροφυλακή. Γιατί; Προτιμῶ νὰ μὴ σοῦ πῶ τὶς ἀπαίσιες σκέψεις μου.
Νὰ ξέρῃς ὅμως! Ἡ Ἑλλάδα δὲν θὰ μείνῃ αὐτὸ ποὺ ξέραμε. Μηχανισμοὶ ὅπως ἡ Χωροφυλακή, τὰ Τάγματα Ἐθνοφυλακῆς, ὁ Στρατὸς ὁ ἴδιος! Θὰ διαλυθοῦν, θὰ ἀχρηστευθοῦν, ὥστε τίποτε νὰ μὴ μπορέσῃ νὰ ἀντισταθῇ στὰ προμελετημένα..."


 «...ὥστε τίποτε νὰ μὴ μπορέσῃ νὰ ἀντισταθῇ στὰ προμελετημένα...»!

5 σχόλια:

MΠ. Τ είπε...

Αετέ, σε ανακάλυψα πρόσφατα κ ομολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί!Είμαι μια απλή νοικοκυρά αλλά χρόνια τώρα γυρεύω την "ΑΛΗΘΕΙΑ" με φόβο κ ΠΑΘΟΣ! Αντιλαμβάνομαι την απάτη κ το ψέμα των ανθρώπων κ των γεγονότων...δεν ξέρω πως..Αγαπώ κ πονάω για την κατάντια της πατρίδας μας και τους έχω σιχαθεί όοολους ! Καμαρώνω τον μονάκριβο έφηβο γιο μου,που αντι να κοπροσκυλιάζει σε καφέ με συνομήλικους..."ψάχνεται"...διαβάζει ιστορία,είναι ανήσυχος, είναι ΠΟΛΥ θυμωμένος..!! Αντι όμως να ονειρεύεται κ να κάνει σχέδια για τις σπουδές του, θέλει να τα παρατήσει και να καταταγεί στον στρατό. Θέλει να προστατέψει-πολεμήσει για την πατρίδα ! Τον μεγάλωσα με αρχές κ αξίες κ αυτό μου γύρισε μπούμεραγκ ! Τελικά έσφαλα σαν μάνα ;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή μου κυρία, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Αυτά που λέω και γράφω είναι για αυτούς που έχουν αγνή καρδιά και πνεύμα. Να είστε υπερήφανη για τον γιό σας, ο ΘΥΜΟΣ είναι κάτι πολύ σημαντικό...ολόκληρη Ιλιάδα πάνω στον θυμό του Αχιλλέα στηρίζεται..." Μῆνιν ἄειδε, θεά, Πηληϊάδεω Ἀχιλῆος "

Θυμαίνεται= Οργίζεται...θυμαλγία= την ψυχήν αλγείν ποιούντα , την κάνει δηλαδή να πυρακτώνει με την δημιουργία σπινθήρων. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό....διότι έτσι επανέρχεται η ΜΝΗΜΗ και φεύγει η εξαπάτηση που μας έχουν διαποτίσει στην ψυχή μας.

Μην ανησυχείτε έχετε πράξει σαν μητέρα το σωστό για το παιδί σας. Ότι και να αποφασίσει και να πράξει εσείς θα είστε δίπλα του.Σας εύχομαι το καλύτερο για εσάς και τον γιό σας.

Ανώνυμος είπε...

φωτιες αφρικανικη σκονη επερχομενες πλυμηρες και χαλαζι απο HAARP της πουτανας γινεται με τον πουστικο πολεμο που κανουν οι κωλομπαρεμενοι της γης οι ομοιδεατες του Πουστρον ντε Παρι

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε....είναι άγνωστο αν η επερχόμενη κλιματική αλλαγή προήλθε-ενεργοποιήθηκε από κάποιο όπλο όπως το HAARP.....ήδη από την δεκαετία του 1960 σε εφαρμογές στον Ειρηνικό Ωκεανό αλλά και στον πόλεμο του Βιετνάμ η έστω η απαρχή της κλιματικής αλλαγής προήλθε φυσιολογικά.....όπως γίνεται από ανέκαθεν, δια μέσου του ήλιου, που είναι ζωοδότης και φορέας αλλαγών για το Ηλιακό μας Σύστημα.

Το ότι στην αρχαιότητα , πριν 2.000-2.500 χρόνια υπήρχαν λιοντάρια , η έστω λεοπαρδάλεις και γατόπαρδοι στον Ελληνικό χώρο είναι γνωστό. Βεβαίως για να υπάρχουν σημαίνει και ότι υπήρχαν και οι κατάλληλες καιρικές συνθήκες....οι οποίες φυσικά με την πάροδο των ετών άλλαξαν. Και είναι γνωστό όταν αλλάζουν οι καιρικές συνθήκες , τότε έχουμε (κατά τον Φρειδερικό Ρατζαλ) μεταφορά και νέο ΑΠΟΙΚΙΣΜΟ "ζώον"...δηλαλή ΕΙΣΒΟΛΗ σε νέα εδάφη προς ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Αυτό ισχύει και για τον άνθρωπο....όταν θα τελειώσει ο Γ'Π.Π κάποιοι ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ.!!


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Βεβαίως αυτή η διασάλευση του Θερμού και του Ψυχρού, όπως δε του Αλμυρού , του Γλυκού, του Ξηρού και του Υγρού, του Πλανήτη.....θα επιφέρει ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ....μέχρις ότου να ξαναβρεθεί η ισορροπία και η ΑΡΜΟΝΙΑ ...βεβαίως όλα αυτά επηρεάζουν και την ανθρώπινη συμπεριφορά και ψυχοσύνθεση.

Αλλά έτσι θα χωρίσει η ήρα από το στάρι.!!