ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Πουλήστε λογικά και σε κανονικές τιμές διότι θα πάθετε ανεπανόρθωτες ζημιές.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τα τρόφιμα χαλάνε και τα ελαιόλαδα χάνουν την αξία τους μετά από μερικούς μήνες επειδή πέφτει η ποιότητά τους ή ταγγίζουν και άλλα. Ούτε 2-3 euro δεν θα μπορούν να τα πουλήσουν για σαπούνι. 
 
Οι ξένοι που δεν παλιά δεν ήξεραν πως τα ελαιόλαδα προηγούμενου έτους είναι πιο φθηνά αρχίζουν να ξυπνάνε και μαθαίνουν πως είναι απάτη να πωλούνται ελαιόλαδα 2 και 3 ετών ή παραπάνω σε τιμές 25 και 30 euro το λίτρο. Μιλάμε για απάτη παγκοσμίως.
 
Όσοι είστε παραγωγοί πουλήστε κανονικά και φθηνά τις όσα παράγετε διότι οι άνθρωποι αντιδρούν και δεν αγοράζουν και θα σας μείνουν στα ράφια, ξεκολλήστε από τις απάτες της προσφοράς και ζήτησης διότι θα πάθετε ανεπανόρθωτες ζημιές, διότι ως στόχο έχουν το να σας πτωχεύσουν και να κλείσετε τις κάθε είδους επιχειρήσεις σας, για να πάρουν την μεγάλη πίτα οι πολυεθνικές και οι σεΐχηδες και στο τέλος θα την πατήσουν όλοι. 
 
Σήμερα έμαθα πως άρχισε η πτώση της τιμής σε μερικές ημέρες επειδή μειώθηκε κατά πολύ η αγορά είχε αρχίσει από 9 μετά 8,50 - 8 - 7,80 7,50 - 7 - 6,50 και πάει για 6 .  Επίσης έμαθα πως στο Γαλάτσι κάποιος έκανε 12 τόνους εισαγωγή από Τουρκία (και δεν θα είναι ο μόνος που θα κάνει εισαγωγή από Τουρκία). Θα πέσει πολύ γέλιο. Αυτά να τα βλέπουν όλοι όταν λένε πως τα χρηματιστήρια είναι απάτες και όσα γίνονται είναι απάτες. Τα ίδια γίνονται και με τα άλευρα και ανεβαίνουν οι τιμές για να πουλάνε οι απατεώνες άλευρα εντόμων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο μόνο τομέα που γίνονται εκπτώσεις στις τιμές, είναι όταν πρέπει να γίνει καμμιά "ιδιωτικοποίηση", π.χ.τραίνα, αεροδρόμια, τράπεζες...
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ