ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Έκτακτη Είδηση-Ευρωπαϊκό ΝΕΟΜ

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μυστική συμφωνία Αμερικανών, Ευρωπαίων και Τούρκων με την σιωπηλή ανοχή της Ρωσίας για την ίδρυση μίας δεύτερης  ΝΕΟΜ στην Θράκη.
Η Τουρκία θα ξεκινήσει σύντομα την εκκένωση του Κουρδικού πληθυσμού από την Κωνσταντινούπολη πριν  ανακοινωθεί επίσημα η ίδρυση του νέου επενδυτικού κράτους με την μορφή εταιρείας στα εδάφη του  Ευρωπαϊκού  τμήματος της χώρας  στα πρότυπα της ΝΕΟΜ της  Ερυθράς Θάλασσας.
Στο Νέο κράτος εταιρεία θα συμμετέχει και η εγκάθετη κυβέρνηση των 300, με αντάλλαγμα την διαγραφή όλων των χρεών και πλουσιοπάροχα δώρα στους εγκάθετους πολιτικούς.
Η διώρυγα της Αρέθουσας συγκαταλέγεται στα σχέδια του νέου Βαβυλωνιακού κράτους με τις ευλογίες του αρχιερέα της Ευρωπαϊκής Βαβυλώνας προς τον άξονα  Γαλλία -Γερμανία.
Σ.Σ. Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα.

22 σχόλια:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Καλημέρα .

Έφτασε λοιπόν και η ώρα της περίφημη ΕΟΖ.

Και όλα τα χάπατα θα τρέξουν να πουν πως ήρθε η ανάπτυξη ,γιατί έτσι θα τους το πασάρουν και έτσι θα τους ΒΟΛΕΥΕΙ να το δουν .

Ξέρεις πως την άνοιξη του 2011 το έλεγα πως θα γίνει έτσι και με κοιτούσαν σα να έπεσα από τα σύννεφα .

Όταν λοιπόν ο μαστροπός αυτής της ζώνης αποφασίσει να ανοίξει δρόμους άλλους, εκεί που τώρα είναι τα χωράφια ή τα σπίτια στους .Και όταν θελήσει να δηλώσεις δούλος και όχι εργαζόμενος ,ίσως εκεί σηκωθούν όλοι και αρχίσουν το ξύλο χωρίς διακρίσεις.

Από τι συμπληγάδες πρέπει να περάσει αυτός ο τόπος ,για να βρει ξανά την ψυχή του;


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα αγαπητή Μακεδόνισα.

Ακριβώς οι ΕΟΖ είναι περιοχές με ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Στην πραγματικότητα έιναι κράτος εν κράτη, έχουν αυτόνομο διοικητικό σύστημα, τα λέγαμε στο θέμα ΝΕΟΜ Η ΝΕΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ,
η ζωή σε αυτές τις ΕΟΖ θα είναι επιπέδου Κίνας, δουλειά 18 ωρών την ημέρα, και θα δουλεύουν για ένα πιάτο ρύζι.!
Το έγκλημα που πάει να γίνει στην Θράκη δεν είναι καινούργιο....έχουν βάλει το χέρι τους όλα τα πολιτικά λαμόγια για να συντελεστεί εδώ και χρόνια...η Ντοράκλα , CIPRAS , ο Άκερμαν (καθαρόαιμος Άτλαντας)....όλα Ν.Δουλάκια και Τ$ιπράκια .! Το σχέδιο ΕΟΖ το ξεκίνησε η Ντόρα κατόπιν εντολής από τα κεντρικά της φυλής της, και το συνεχίζει τώρα ο Φοινικοβαβυλώνιος CIPRAS.

Το σχέδιο ΕΟΖ στην Θράκη σχετίζεται και με την ίδρυση του DEB που είναι το εξτρεμιστικό κόμμα των μουσουλμάνων της Θράκης DEB/KIEΦ που το ξεκίνησαν το 2010 , και ω τι σύμπτωση τότε την ξαναδιόρισαν την λεγάμενη (σαν ΥΠΕΞ επί Καραμανλή) για να "προωθήσει" εκεί τα γνωστά θέματα και να τους κάνει τα θελήματα.Δεν ήταν τότε τυχαίος ο διορισμός της ως ΥΠΕΞ. Το ίδιο αυτό κόμμα DEB το αναγνώρισε και ο CIPRAS ....ΕΝΤΟΛΈΣ ΕΔΙΝΕ ο Γιόζεφ Ἄκερμαν.

Στην υπόθεση εμπλέκονται ΜΚΟ του Σόρρος αλλά και η DEUTSCHE BANK.

Υ.Γ Στο κόλπο και η Χρυσή Πορδή.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ:"ΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ. ΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΑΜΑΡΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ"

https://tinyurl.com/y5jy9wla

Αναγνώριση του «τουρκικού» κόμματος DEB στην Θράκη από τον ΣΥΝ - ΦΑΤΕ CIARISTERO ΤΟΥΡΚΟΤΣΙΠΡΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!

https://tinyurl.com/y4nwzejj

Αυτοαποκαλούμενος "Τούρκος" πρώην βουλευτής της Θράκης ψηφίζει... Ντόρα! Θα έχει τους...λόγους του!
https://tinyurl.com/y2256cu8


Υ.Γ Αυτά διότι τα πήρα στο κρανίο με κάτι χανιόλες εκεί στην Κρήτη, που μιλάνε για κοινή λογική, ενώ οι ίδιες είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΕΣ....και ψήφιζαν και συνεχίζουν να ψηφίζουν Ν.Δούλα , ενώ σαν ηλίθιες που είναι...νομίζουν ότι είναι και Εθνικιστές.!! ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ που νομίζετε και καλά ότι κάτι είστε.!!

Υ.Γ 1 Και κοκορεύονται στο F.B ότι έχουν προσωπικές φιλίες μαζί της. Όμοιος στο όμοιο και η κοπριά στα λάχανα λένε στο χωριό μου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο Γιόζεφ Άκερμαν από το 2009 έως το 2013 ήταν ο επικεφαλής της Deutsche Bank.!! Άρα μιλάμε για έναν καθαρόαιμο Dragi η Δράκο.!!
Ούτε είναι ΤΥΧΑΙΟ ότι έγινε πολίτης της....ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ.!!

Ο Γιόζεφ Ακερμαν και η Σαμοθράκη.
https://tinyurl.com/y62vnrbt

" Στη διάρκεια της ομιλίας του, με θέμα «Σαμοθράκη: Μια σταθερή οικονομία», ο κ. Ακερμαν αναφέρθηκε και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, τη θέση, την ιστορία και τη μυθολογία, το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον, λέγοντας ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη προοπτική."

Η ΔΙΟΠΤΡΑ μου τα βλέπει ΟΛΑ....άσχετα αν για κάποια δεν μιλάω.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Εχω την εντύπωση ότι σου πάτησα τον κάλο με την ΕΟΖ.

Η σχετική δική μου έρευνα για το θέμα αυτό είναι το ίδιο αποκαρδιωτική ,το κίνητρο είναι πάντα το χρήμα αλλά η ουσία είναι αλλού.

Επίσης στην ευρωπαϊκή ένωση ,η φτωχότερη επαρχία της είναι η Ήπειρος εκεί λοιπόν απεργάζονται τα θέματα να τα λύσουν όπως στην Θράκη.

Όλη η χώρα ,σε ένα συνέδριο που βρέθηκα, είναι χωρισμένη σε 5 τέτοιες ζώνες ,καταλαβαίνει λοιπόν κάποιος που θέλει, πως δεν υπάρχει κράτος για να υπάρχουν εδάφη και κατ' επέκταση όλα τα παρελκόμενα, εθνική κυριαρχία ,δικαιώματα στην ιδιοκτησία κ.λ.π

Αυτά αφορούν μόνο πολίτες πρώτης κατηγορίας στην Ευρώπη .

Κουίζ ποιος βουλευτής επέτρεψε με νόμο την πώληση ακινήτων στην μεθόριο σε αλλοδαπούς ?

Ποιος έβγαλε εκείνον το νόμο για τις άδειας παραμονής- τις χρυσές λεγόμενες- με αγορά 250000 Ευρώ λες και οι πρόθυμοι θα τα βρίσκαν δύσκολα τα λεφτά .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ : Εχω την εντύπωση ότι σου πάτησα τον κάλο με την ΕΟΖ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : XA XA XA αγαπητή Μακεδόνισα όχι καμμία σχέση, απλά αύριο 19 του μήνα έχουμε πανσέληνο, στις 0º, 1° και 2° μοίρες σε Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους, και Ιχθείς...και με επηρεάζει ΑΜΜΕΣΑ. Η ενέργεια της Πανσελήνου ξεκινάει τουλάχιστον 3 μέρες πριν και κρατά και 3 μέρες μετά.
Οπότε το Σάββατο...ευτυχώς με τα νεύρα που είχα που δεν έδειρα κανέναν. χα χα χα οπότε καταλαβάινεις, έχουμε και Ήλιο να κάνει εξάγωνο με Ουρανό (ο πλανήτης του απρόβλεπτου και ξαφνικού)....οπότε έχουμε απρόβλεπτες και απρόσμενες συνέπειες και αντιδράσεις....διότι ο Ουρανός στην ΦΩΤΙΑ θα μας αφήσει κάτι που δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ.!!

Υ.Γ Πάντως με έχεις αφήσει ένεο (σέκο-ξερό που λένε) με την πολυμάθεια σου, και την φοβερή ικανότητα του νου σου να συνδυάζει γεγονότα, είτε πολιτικής είτε άλλης υφής.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ : Ποιος έβγαλε εκείνον το νόμο για τις άδειας παραμονής- τις χρυσές λεγόμενες- με αγορά 250000 Ευρώ λες και οι πρόθυμοι θα τα βρίσκαν δύσκολα τα λεφτά .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Αγαπητή φίλη αναφέρεσαι στο πρόγραμμα golden visa που εισήχθη με τον Νόμο 4146/2013.
Κυβέρνηση τότε το 2013 ήταν το γκαβό ο Αντωνάκης Μασόνος και υποτακτικός στα ξένα αφεντικά του.
Το όνομα του βουλευτή τώρα μου διαφεύγει, δεν μπορώ να το θυμηθώ. Είναι και πολλοί τρομάρα τους.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα αυτό είναι εξαιρετικά πολυσύνθετο. Η άποψή μου είναι ότι το τελικό ξήλωμα της Τουρκίας από τον χάρτη υπογράφτηκε πάνω στην γέφυρα Ατατούρκ το 2016 στην διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων του πραξικοπήματος των Νατοϊκών κατά του πράκτορα της KGB Ερντογάν ο οποίος λειτουργούσε πάντοτε και ως τοποτηρητής των Σοβιετικών επενδύσεων και αργότερα των φυγάδων Σοβιετικών αξιωματούχων στην Τουρκία κυρίως στο τομέα των ακινήτων. Τις βαριές βιομηχανίες άλλοι της είχαν.

Πολλοί νομίζουν ότι η Τουρκία παράγει σπουδαία όπλα και ότι με αυτά μπορεί να διεξάγει ένα σοβαρό πόλεμο, αλλά αρκεί μόνο να θυμηθούμε ότι μια ομάδα γυναικών στον Κουρδιστάν τους ρήμαξε όλα τα παλιοσίδερα που έριξαν στις μάχες. Βγαίνουν όμως διάφοροι εντομολόγοι στην Ελλάδα και διατυμπανίζουν την ισχύ της Τουρκικής πολεμικής μηχανής και διάφορες άλλες ανοησίες, κάτι που δυσκολεύομαι να χαρακτηρίσω. Στην πραγματικότητα σήμερα η πολεμική βιομηχανία της Τουρκίας απλώς συναγωνίζεται σε επίπεδο τεχνολογίας την βιομηχανία παιχνιδιών της Κίνας. Τελευταία όλα δείχνουν ότι είναι υπό διάλυση και ο στρατός και η αεροπορία και το Ναυτικό.

Ο Ερντογάν γνωρίζοντας όλα αυτά θέλησε πριν λίγα χρόνια να παίξει σε διπλό ταμπλό όταν ο τομέας του, δηλαδή τα ακίνητα της Κωνσταντινούπολης, έτρεξε με 300% ανάπτυξη μέσα σε μια πενταετία. Παρασύρθηκε όμως από απληστία και πήρε μέρος στο πλιάτσικο των πετρελαίων της Μοσούλης βάζοντας τον γιό του μπροστά. Το αποτέλεσμα για όποιον θυμάται ήταν τραγικό. Οι Αμερικάνοι κονιορτοποίησαν όλο των στόλο των βυτιοφόρων στο Β. Ιράκ του γιού του Ερντογάν και εκεί έληξαν άδοξα τα φιλόδοξα σχέδια του Γεωργιανού πράκτορα της KGB. Απ’ εκεί άρχισε και ο πόλεμος κατά των επενδύσεων σε ακίνητα της Κωνσταντινούπολης, υπενθυμίζω επιθέσεις του ISIS, βομβιστικές επιθέσεις στα αεροδρόμια κλπ.

Η Τουρκία αυτή την στιγμή είναι ένα κουρέλι και το μόνο ζωντανό κομμάτι της είναι η Ευρωπαϊκή Τουρκία με την Δ. Κωνσταντινούπολη των 15 εκατομμυρίων από τα οποία τα 7 είναι Κούρδοι, εκεί δηλαδή που δοξάστηκε και σαν πολιτικός ο Ερντογάν.

Αυτό το τελευταίο χαρτί θέλει τώρα να παίξει ο χοντροαπατεώνας με την Δύση, πουλώντας στην Ελλάδα υπερβολικές επιδείξεις γενναιότητας, και όλα αυτά για εντυπωσιασμό. Στόχος του ο εκφοβισμός των κοπριτών που κυβερνούν την χώρα μας και η κατ’ αρχάς αποδοχή τους του μεγάλου σχεδίου του για επενδύσεις 2 τρις στην Θράκη. Αν η παρούσα κυβέρνηση των λαμογιών ενδώσει η συνέχεια για την χώρα μας, τον Ελληνικό λαό και τους Κούρδους θα είναι πολύ πικρή.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Πολλοί νομίζουν ότι η Τουρκία παράγει σπουδαία όπλα και ότι με αυτά μπορεί να διεξάγει ένα σοβαρό πόλεμο, αλλά αρκεί μόνο να θυμηθούμε ότι μια ομάδα γυναικών στον Κουρδιστάν τους ρήμαξε όλα τα παλιοσίδερα που έριξαν στις μάχες. Βγαίνουν όμως διάφοροι εντομολόγοι στην Ελλάδα και διατυμπανίζουν την ισχύ της Τουρκικής πολεμικής μηχανής και διάφορες άλλες ανοησίες, κάτι που δυσκολεύομαι να χαρακτηρίσω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Να πω ότι δεν τα έλεγα και εγώ αγαπητέ Ερίωπα...τα έλεγα...:

" To θέμα δεν είναι τι μας πασάρουν ως είδηση οι Μογγόλοι, αλλά τι είναι αλήθεια. " και

" Αλήθεια τα σαλάχια οϋκάδες πότε θα τα κάνουνε;;"
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2018/12/patriot-s-400.html

" .Το 2040 η Τουρκία θα υπάρχει σαν ένα ανίσχυρο κρατίδιο, καθημαγμένο και προτεκταριοποιημένο από τον μακροχρόνιο και αιματηρό εμφύλιο, στον οποίο θα διολισθήσει σύντομα.Αν επικρατήσουν οι Νεοεποχίτες, σε λίγα χρόνια ούτε οι Έλληνες ούτε οι Τούρκοι, θα είναι σε θέση να διεξαγάγουν πόλεμο, είτε επιθετικό είτε αμυντικό...ήδη μας έχουν αποδυναμώσει τόσο εμάς όσο και τους Τούρκους .." Ο Ερντογάν «αποκεφαλίζει» τα σώματα ασφαλείας" Συνέλαβε ακόμα 300 στρατιωτικούς ως Γκιουλενιστές" Ο Ερντογάν απολύει 3.000 στρατιωτικούς ως “γκιουλενιστές” .Και οι μεν και οι δε θα εξαναγκαστούμε σε ουσιαστικό αφοπλισμό.Όπως και σε πλήρη αποστρατιωτικοποίηση της κοινωνίας και στροφή στον πασιφισμό ( pacificus ).Η διαδικασία είναι ήδη σε εξέλιξη και η Ελλάδα προηγείται χρονικά.Εάν επικρατήσει το άλλο κέντρο ισχύος θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο.Πλήρης στρατιωτικοποίηση των χωρών, αύξηση των εξοπλιστικών δαπανών και έξαρση του μιλιταρισμού. Χτυπιούνται τα δύο κέντρα ισχύος της ΣΙΩΝ."
https://zeys-elaynon.blogspot.com/2018/11/10-xxonmobil.html

" Χωρίς αεροπορία δεν μπορεί κανείς να διεξάγει κανέναν πόλεμο...πόσο μάλλον στο Αιγαίο.!!
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/01/blog-post_96.html

" Η Τουρκία του Ερντογάν έχει πεταχτεί έξω από το σχεδιασμό. Το ίδιο και η Γερμανία και οι Σ.Α.- Κατάρ. Κάτω από αυτό το πρίσμα, αυτοί είναι οι μόνοι σύμμαχοι των Τούρκων.
Σχετικά και εδώ και εδώ και εδώ.....και " Η Τουρκία πολύ σύντομα θα έχει την τύχη της Συρίας, με αποτέλεσμα τον διαχωρισμό της σε 3 διαφορετικά ομόσπονδα κράτη. "
http://zeys-elaynon.blogspot.com/search/label/%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9A%CE%99%CE%91

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ο Ερντολφ παραμυθιάζει το πόπολο με στρατά και ταρατατζούμ στην Τουρκία.Στην πραγματικότητα πάλι "παραμύθι" θα φάνε τα Μογγόλια .Τζάμπα οι τεμενάδες στον Αλλάχ."

" Οι Τούρκοι, πάλι θα τον "πιούνε" τον πικρό καφέ της παρηγοριάς.Πάλι άσχημο χαρτί τράβηξαν από την " τράπουλα". Για μια στιγμή ήλπισαν, ότι μπουκάροντας ξανά στην Συρία, θα έβρισκαν την ευκαιρία, να αρπάξουν τίποτα πετρέλαια από τους Σύρους και να ρεφάρουν έτσι τη χασούρα.Μιάς και είναι οι μόνοι, που έχουν ξεμείνει χωρίς ενεργειακούς πόρους.
Αφού θα τους χώσουνε πιο βαθιά στην κινούμενη άμμο της Συρίας, απ' όπου δεν πρόκειται να ξεκολλήσουν με τίποτα, να ετοιμαστούν για εμφύλιο, αιματηρό και μακροχρόνιο."

" Τον Έρντογάν τον αντιμετωπίζουν όλοι, σαν ΚΩΛΟΤΡΙΧΑ που' χει κατσαρώσει και προκαλεί φαγούρα.!!Ο Γουίμπερλεϋ όταν έγραφε το "ποντίκι που βρυχάται", τον Έρντολφ πρέπει να είχε στο μυαλό του."

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ αυτά και πολλά πολλά άλλα έγραφα για τα Μογγόλια στην ετικέτα με θέμα ΤΟΥΡΚΙΑ...θα βρεις όλα τα σχόλια που έχω κάνει κατά καιρούς για αυτούς.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Λύκαστρε είπες

'XA XA XA αγαπητή Μακεδόνισα όχι καμμία σχέση, απλά αύριο 19 του μήνα έχουμε πανσέληνο,'Εδώ έχω μαύρα μεσάνυχτα προσπαθούν οι φίλη μου να μου μάθουν και μ' έχουν στρώσει στο διάβασμα εσείς από εδώ τα ίδια να δω πότε θα δουλεύω ,πότε θα κοιμάμαι τρελό πράγμα.

Μετά την ένταξη της χώρας με ψέματα στα μνημόνια στην ουσία υπογράφτηκε η εκποίηση της χώρας όχι μόνο ως υποδομές αλλά ως παραδειγματικός διαμελισμός της ,χωρίς ΠΟΛΕΜΟ .

Το χρέος ήταν το μέσο και ο τρόπος της άλωσης της από μέσα δεν είναι ο σκοπός.

Έχουμε λοιπόν έναν νέο δούρειο ίππο ,έχουμε και 300 και πλέον πρόθυμους να κρεμάσουν την χώρα ,έχουμε επίσης και ένα θησαυροφυλάκιο που το θέλουν όλοι ,ακόμη και οι απέναντι .

Αρα έχουμε την ίδια μοίρα του διαμελισμού με αυτούς, με τον ίδιο σχεδιασμό αλλά για άλλο λόγο .

Κάθε ομοιότητα με ονόματα τόπους και διευθύνσεις με το παρελθόν κοντινό ή μη είναι απλές συμπτώσεις .

Τον πικρό καφέ θα τον πιούν πολλοί μαζί χωρίς να εξαιρώ και εμάς άσχετα με το ποιος θα νικήσει στο τέλος .

Κουίζ ποιος είναι ο πρωθυπουργός της Αλβανοκοσοβοσκοπιανή περιοχή ;

Απάντηση σε προηγούμενο ΒΕΝΙ ΖΕΛΟΝ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

-Στην διαμόρφωση των νέων συνόρων στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης και στην διακίνηση των «ανεπιθύμητων» στην Τουρκία παίζουν δραστήριο ρόλο πολλοί παράγοντες. Ένας απ’ αυτούς είναι και η πλατφόρμα Airbnb η οποία έχει φέρει τα πάνω κάτω στην αγορά ακινήτων στην Ελλάδα.
Ένα παράδειγμα των δημογραφικών ανακατατάξεων είναι η αθρόα έξοδος των Γκιουλενιστών στην Ελλάδα με τάχα μας τελικό προορισμό την Γερμανία με την airbmb να εξυπηρετεί τους νέους Καδμείους.
Ένα άρθρο της Καθημερινής που έπεσε στην αντίληψή μου το απόγευμα της 18ης καταγράφει αυτή την φυγή χωρίς να μπαίνει στον κόπο κανένας δημοσιογράφος να εξηγήσει τα αίτια αυτής της σύγκρουσης στην Τουρκία. Στο άρθρο της «Κ» αναφέρεται απλώς Ότι:

"Στα τέλη Ιανουαρίου του 2018 η «Κ» τον είχε συναντήσει μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά σε διαμέρισμα που νοίκιαζαν μέσω της πλατφόρμας Airbnb στο Φάληρο. Από τότε οι βαλίτσες τους ήταν έτοιμες για άμεση αναχώρηση. Ο αδελφός και ο πεθερός τού Οζγκιούρ διώκονταν στην Τουρκία ως γκιουλενιστές μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016. Ο ίδιος φοβόταν για την τύχη της δικής του οικογένειας. Η γυναίκα του, άλλωστε, είχε εργαστεί ως δασκάλα σε σχολείο που σχετιζόταν με το κίνημα Γκιουλέν. Ο Τούρκος ιμάμης Φετουλάχ Γκιουλέν που ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ θεωρείται από την τουρκική κυβέρνηση υπαίτιος και υποκινητής της απόπειρας πραξικοπήματος."


-Αυτοί οι Γκιουλενιστές ήταν οι αρχικοί αρχιτέκτονες της Νέας ΝΕΟΜ στην Θράκη αλλά έφαγαν τα μούτρα τους με τον πράκτορα της KGB Ερντογάν στην μοιρασιά. Όλοι αυτοί που λένε ότι θέλουμε να πάμε τάχα μας στην Γερμανία σε λίγο καιρό θα είναι πολίτες του Κοσόβου και της Βόρειας Σκορπιανής εταιρείας των Τουρκαλβανών μαφιόζων. Τα CIPROSKYLA γνωρίζοντας τα παιχνίδια αυτά μίλαγαν για επενδυτές πρόσφυγες. Θα δούμε όμως που θα τους κάτσει η βάρκα και τι ωραίο Μακεδονικό πίκνικ θα κάνουν σε λίγο καρό.


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ : Θα δούμε όμως που θα τους κάτσει η βάρκα και τι ωραίο Μακεδονικό πίκνικ θα κάνουν σε λίγο καρό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Τους έχουμε ετοιμάσει ωραιότατο Μακεδονικό πίκνικ....θα καλοπεράσουν και αυτή την φορά. Χρόνια και Ενιαυτούς τους περιμέναμε, με τις ζοχάδες που έχουμε θα περάσουνε μούρλια..!!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Λύκαστρε & Ερίωπα

αυτό είναι αφιερωμένο και δεν είναι τραγούδι .

Από που είναι ο πρωταγωνιστής ;

https://www.youtube.com/watch?v=QaXX0gN9Bf

Πραγματική ιστορία

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Μακεδόνισα δεν μπορώ να το δω...μου λέει " Μη διαθέσιμο Βίντεο".!!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=QaXX0gN9Bf0

Ανώνυμος είπε...

-Από που είναι ο πρωταγωνιστής ;


-Μόνο ένας γνήσιος Σερραίος μπορεί να έχει τέτοια ψυχή.

ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

«Όταν κανείς ενδιαφέρεται για την τύχην ενός έθνους ή ενός ανθρώπου, πρέπει να τους μιλάει την γλώσσαν της λογικής και της αλήθειας. Θα ’θελα αν είναι δυνατόν να τ’ ακούσει ολόκληρη η Ελλάς. Τυχοδιώκτες κάθε χώρας έσπευσαν να την υπερασπιστούνε, πολύ λίγοι ενδιαφέρονται γι’ αυτήν από ζήλον αφιλοκερδή. Να ποιες νομίζω πως είναι οι απώτερες σκέψεις τους: “Η Ελλάδα μαστίζεται από διχόνοιες. Εκεί θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε πλούτη κι εξουσία ίσως, ποιος ξέρει”, λένε οι πιο επίσημοι, “αν δεν καταφέρουμε να καθίσουμε πάνω στον θρόνο του Άργους ή των Μυκηνών. Οι Έλληνες είναι αμαθείς και αγροίκοι. Ήτανε σκλάβοι των Τούρκων. Τώρα η σειρά μας να κυριαρχήσουμε πάνω τους και μ’ αυτό θα τους κάνουμε μεγάλη τιμή”.




Αν εμείς οι Έλληνες είμαστε σώφρονες, δεν πρέπει να αφεθούμε να μας θαμπώσουνε οι ψεύτικες και συμφεροντολόγες εκδηλώσεις τους. Πρέπει να κάνουμε χρήση των υπηρεσιών τους, να τους αμείψουμε γενναία. Να μη τους δώσουμε, όμως, παρά μια δευτερεύουσα εξουσία, όπου δεν θα μπορούν να κάνουν κατάχρηση. Να θυμόμαστε πάντα πως αυτοί που φωνασκούν περισσότερο για χάρη της ελευθερίας είναι άπληστοι για κυριαρχία και σκοταδισμό.




Πιστεύω πως ο Καποδίστριας ήρθε απ’ έξω με την υπερηφάνεια του παντογνώστη κι ανέλαβε την εξουσία. Ανέλαβε να φτιάξει ένα σπίτι, χωρίς να ξέρει τις ανάγκες αυτών που το κατοικούσαν. Μας είπε «έτσι ζουν στην Ευρώπη, έτσι πρέπει να ζήσετε κι εσείς». Ήταν επόμενο να χαθεί ο Καποδίστριας. Ο τόπος αυτός ήταν σκληρός. Το αίμα έχει κάνει το χώμα πέτρα. Το κλίμα είναι ύπουλο, βαρύ. Είτε από ελονοσία, όπως ο λόρδος Μπάιρον, είτε από πιστόλι και μαχαίρι θα πεθαίνουν οι ξένοι. Η Ελλάδα αργά ή γρήγορα ξερνάει τα ξένα σώματα που πάνε ν’ ακουμπήσουν επάνω της κι ας έχουν τις καλύτερες προθέσεις.




Η έννοια του δικαίου είναι σχετική. Το δίκαιο για να είναι δυνατό έχει ανάγκη από εθνισμό. Ποιος είναι ο εθνισμός σου, Επίτροπε; Είσαι Εγγλέζος κι επειδή είσαι αλλοεθνής, δεν μπορείς να είσαι δίκαιος. Δεν μπορείς να δικάσεις Έλληνες. Ξέρεις να λες Ελλάδα στα ελληνικά, μα τίποτα δεν νιώθεις από ό, τι σπουδαίο, μεγάλο κι αιώνιο κρύβει τούτη η λέξη στα σπλάχνα της.




Κατέλαβες την θέσιν του εισαγγελέως σε ελληνικόν δικαστήριον, αλλά δεν έχεις θέση στην ελληνική δικαιοσύνη, Επίτροπε. Θέλεις να δικάσεις τους Έλληνες με τον πατριωτισμόν του Εγγλέζου. Αυτό δεν γίνεται. Ο εθνισμός μας, ω Επίτροπε, είναι θεμελιωμένος εις τα αίματα 800.000 Ελλήνων που θυσιάστηκαν εις τον Αγώνα.


Είστε υποκριταί, γιατί λέτε ότι αγαπάτε την Ελλάδα, αλλά ζητάτε να αποκεφαλίσετε τους Έλληνες. Και τι Ελλάδα θα απομείνει χωρίς τους Έλληνες; Μήπως θέλετε να σφάξετε εμάς, για να κατοικηθεί από σας, ω Φιλέλληνες; Ζητήσαμε την βοήθειάν σας. Ζητήσαμε τον πολιτισμό σας κι εσείς μας φέρατε κρεμάλες και ξιφολόγχες. Φως ζητήσαμε, σκοτάδι μας φέρατε. Κατηγορείς τον Κολοκοτρώνη, γιατί ελευθέρωσε την Ελλάδα. Επιβουλεύεσαι τον Κολοκοτρώνη, που επικεφαλής ενός έθνους σας υποχρέωσε να του παραχωρήσετε την ελευθερία του, γιατί εσύ και οι προϊστάμενοί σου δεν θέλατε να ελευθερωθούμε. Και αφού δεν μπορείτε να αφανίσετε όλους τους Έλληνες και καλυπτόμενοι απ’ την ανάγκη που σας έχουμε, δολοφονείτε τους πρώτους αυτού του τόπου, γιατί έχετε μίσος εναντίον του γένους μας, που πάντα μέσα σε ολόκληρη την Ιστορία του στάθηκε απέναντι στους τυράννους και την τυραννία. Γιατί, όντας τούτος ο τόπος πέρασμα γι’ άλλες θάλασσες, για μεγάλα κέρδη και συμφέροντα, έχει το κακό ιδίωμα να κατοικείται από έναν δύσκολο, ατίθασο και υπερήφανο λαό».

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι σχετικό με την υπερφίαλη πολιτική του τάχα μας Τούρκου, αλλά μιά γενιά πίσω Gεωργιανού (Σοβιετικού πράκτορα της KGB) και δυό γενιές πίσω Αφγανού URDU GHAN που νομίζει ότι του ανήκει η Τουρκία.

Απευθυνόμενος στον Τράμπ είπε:

«Εσείς θα φέρνατε μέσω του Ιράκ 22 χιλιάδες, 23 χιλιάδες νταλίκες γεμάτα όπλα και εξοπλισμό στους τρομοκράτες. Εγώ ακόμη και με τα λεφτά μου να στα ζητούσα, εσύ δεν θα τα έδινες. Αλλά σε αυτούς τα δίνεις τζάμπα. Τι είδους συμμαχία είναι αυτό, τι είδους συνεργασία, πώς μπορούμε να είμαστε μαζί στο ΝΑΤΟ;», ρώτησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ συμπλήρωσε ότι η ζώνη ασφαλείας στη βόρεια Συρία είναι ζωτικό θέμα για τη χώρα του."


ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Γράφεις αγαπητή Μακεδόνισα: "Ξέρεις πως την άνοιξη του 2011 το έλεγα πως θα γίνει έτσι και με κοιτούσαν σα να έπεσα από τα σύννεφα .
Όταν λοιπόν ο μαστροπός αυτής της ζώνης αποφασίσει να ανοίξει δρόμους άλλους, εκεί που τώρα είναι τα χωράφια ή τα σπίτια στους .Και όταν θελήσει να δηλώσεις δούλος και όχι εργαζόμενος ,ίσως εκεί σηκωθούν όλοι και αρχίσουν το ξύλο χωρίς διακρίσεις."
----------------------------------------------------------------------------


-Οι μαστροποί έχουν βάλει στο στόχαστρό τους δύο βαριά χαρτιά που λέγονται Καβάλα και Αλεξανδρούπολη.
Ο κ. Δούκας ξαφνικά δηλώνει ότι "καταγράφεται" τεράστιο ενδιαφέρον επενδυτών για την αξιοποίηση αυτών των δύο φιλέτων.

Ως φαίνεται ότι κάποια "Κάποιες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πλούσιων φυγάδων" θέλουν πάλι να παίξουν τα παιχνίδια τους σε βάρος μας.
Η μοίρα βάζει τους απογόνους των αρχαίων φυγάδων Καδμείων για άλλη μια φορά στον ρόλο των φυγάδων να εποφθαλμιούν με πάθος την γη των Ελλήνων, έτσι ακριβώς όπως έκαναν τότε οι ορδές του Κάδμου στην Θράκη.


ΕΡΙΩΠΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Λύκαστρε γράφεις: ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝ:"ΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ. ΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΑΜΑΡΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ"

https://tinyurl.com/y5jy9wla

Αναγνώριση του «τουρκικού» κόμματος DEB στην Θράκη από τον ΣΥΝ - ΦΑΤΕ CIARISTERO ΤΟΥΡΚΟΤΣΙΠΡΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!

https://tinyurl.com/y4nwzejj

Αυτοαποκαλούμενος "Τούρκος" πρώην βουλευτής της Θράκης ψηφίζει... Ντόρα! Θα έχει τους...λόγους του!
https://tinyurl.com/y2256cu8

-----------------------------------------------------------------
-Ντόρα, Ζήμενς, τούρκοι της Θράκης και Ευρωπαϊκή ΝΕΟΜ πάνε μαζί, όπως και αυτή της ΝΕΟΜ Ερυθράς θάλασσας στην οποία πάλι η Ζήμενς θα έχει τον πρώτο λόγο στα τεχνικά. Όλα αυτά είναι τα μεγάλα "επενδυτικά ενδιαφέροντα" που ακούς να συζητιούνται αυτές τις μέρες την ώρα που οι Ελληνικές Τράπεζες βρίσκονται κυριολεκτικά σε κατάσταση πτώχευσης.
Το αγκάθι όμως είναι οι ανεπιθύμητοι Κούρδοι γι’ αυτό ο URDU GHAN βιάζεται να τους ξεφορτωθεί από την Κωνσταντινούπολη και να τους στείλει όλους στην Συρία. Στην πραγματικότητα τους κυνηγά από τότε που ήταν δήμαρχος της πόλης.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

ΕΡΙΩΠΑΣ

'Ο κ. Δούκας ξαφνικά δηλώνει ότι "καταγράφεται" τεράστιο ενδιαφέρον επενδυτών για την αξιοποίηση αυτών των δύο φιλέτων.'

Οι επενδυτές ως εντεταλμένοι εκποίησης .Ο Έλληνας δεν πρέπει να έχει τίποτα (υλικά ή εθνικά ή ακόμη και ηθικά σταθερά σημεία) έτσι ώστε να είναι εύκολος στο να υποκύψει .....

Δεν έχω λόγια για την απομαγνητοφώνηση ....όλη η αλήθεια από τα χείλη ενός Μακεδόνα Σερραίου, στα απομνημονεύματά του είναι συγκλονιστικός.

Νομίζει κανείς ότι ειπώθηκαν χθες ,η ιστορία όχι απλώς επαναλαμβάνεται αλλά είναι πιστό αντίγραφο ακόμη και στον τόπο που θα διαδραματιστούν τα γεγονότα .