ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

ΕΝΕΡΓΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ KAI ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΘΕΡΜΟΥ ΜΕ ΨΥΧΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.


Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε τα ενεργά ηφαίστεια στον πλανήτη.! Η λειτουργία του ήλιου μας επηρεάζει τα μέγιστα όχι μόνο τα υδάτινα ρεύματα και φράγματα στον πλανήτη, αλλά και τα ηφαίστεια. Τόσο η ηφαιστειακή ενέργεια όσο και η οργονοενέργεια είναι αλληλένδετες.Ότι γίνεται πάνω στον Ήλιο αντικατοπτρίζεται κάτω στην Γη...παλαιότερα ο κατακλυσμός ήταν το αποτέλεσμα της δράσης της Στυγός, μια Στύγα που πηγάζει από το  ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΥΡ....
Τόσο η Βραζιλία όσο και η Ουρουγουάη βρέχονται από τον ατλαντικό ωκεανό… ανατολική συνέχεια του ατλαντικού ωκεανού είναι η Μεσόγειος θάλασσα… Ηράκλειες στήλες κ.λ.π. τι σχέση έχουν αυτά με το θέμα μας;;; Τεράστια...όπως διαβάζω " έρχεται μεγάλος σεισμός  " με τον β. Κορινθιακό κ.λ.π.; Δεν νομίζω να συμβεί ακόμα…. αλλά αν κάποια θαλάσσια φαινόμενα συνεχιστούν σε σχέση με την λειτουργία του ήλιου… τότε ο Ισθμός της Κορίνθου θα πάρει «φωτιά» και θα ήταν καλή επιλογή να πάμε στα βουνά. Η Τηθύς λέγεται ότι είχε κόρη τη Στύγα…. Εκεί όπου ορκίζονταν οι Θεοί.Η λέξη Τηθύς είναι προπελασγική και σημαίνει στενή θάλασσα....ποιος θυμάται τον Τυφώνα Κατρίνα όπως εξελίχθηκε στον Κόλπο του Μεξικού, αλλά και τον σεισμό των 9,7 R που έλαβε χώρα στην Θαλάσσια περιοχή της Ινδονησίας , τα οποία αποτελούν την αρχή και το τέλος....το τέλος και την αρχή...του νήματος της Λεκάνης της Τηθύος και του.....Χάσματος της Ιθάκης.


 Όταν διαταράσσεται η συνθήκη θερμού και ψυχρού μεταξύ των υδάτινων ρευμάτων…. τότε έρχονται τυφώνες, κυκλώνες κ.λ.π. μέσα σε αυτή την διαταραχή οπωσδήποτε θα υπάρξουν φαινόμενα που επηρεάζουν την θαλάσσια πανίδα των ωκεανών και όχι μόνο.Η Ειμαρμένη θα συμβεί…η Μήνη θα έρθει και για τις δύο ακτές του σημερινού Ατλαντικού ωκεανού, είναι θέμα χρόνου. Η Στύγα έχει ξυπνήσει.!!  Τα σημεία που εμφανίζονται, όλο και ποιο έντονα στον πλανήτη , είναι σημεία... εγκυμοσύνης!Ο Έρωτας... δηλαδή τα πρώτα σημάδια αλλαγής της συχνότητας της γης, εμφανίστηκαν αρχικά με το φαινόμενο Ελ Νίνιο πριν από 30+ έτη... αυτό είναι ένα φαινόμενο που το παθαίνει η γη κάθε... περιοδικό κύκλο, καθ' ορισμένων ετών. Βάζει τα καλά της... 12κάποντο, κόκκινο κραγιόν, χωρίς μόλυβδο!! Βγαίνει στο διαστημικό σεργιάνι... και ψάχνει να βρει άντρα. Ο συνήθης γαμπρός στο ηλιακό μας σύστημα είναι ο ήλιος μας... καταλαβαίνει πότε έχει οίστρο το κορίτσι.. και ανταποκρίνεται... μιλάμε για σχέση ερωτική και αλληλένδετη! Σε λίγο θα έχουμε τα γεννητούρια... λόγο έντονης συστολής διαστολής...  Τόσο οι Η.Π.Α. όσο και η βόρεια και κεντρική Ευρώπη θα βρεθούν αντιμέτωπες με ευρείας κλίμακας γεωλογικές και γεωγραφικές ανακατατάξεις, λόγο της επερχόμενης κλιματικής αλλαγής… Αμέσως μετά θα έρθει το 2 μέρος του Γ.Π.Π.

Υ.Γ  Χαιρετίσματα από την Αρκαδία, την Χιονάτη και τους 7 νάνους......" Καὶ εἶδον ὅτε ἤνοιξεν τὴν σφραγῖδα τὴν ἕκτην, καὶ σεισμὸς μέγας ἐγένετο, καὶ ὁ ἥλιος ἐγένετο μέλας ὡς σάκκος τρίχινος, καὶ ἡ σελήνη ὅλη ἐγένετο ὡς αἷμα, και τα άστρα του ουρανού έπεσαν στη γη όπως όταν η συκιά που κουνιέται από δυνατό άνεμο ρίχνει τα άγουρα σύκα της. Ο ουρανός εξαφανίστηκε σαν ρόλος που τυλίγεται, και κάθε βουνό και κάθε νησί μετακινήθηκε από τον τόπο του .Τότε οι βασιλιάδες της γης, οι ανώτεροι αξιωματούχοι, οι χιλίαρχοι, οι πλούσιοι, οι ισχυροί, κάθε δούλος και κάθε ελεύθερος κρύφτηκαν στις σπηλιές και ανάμεσα στους βράχους των βουνών ....επειδή, ήρθε η μεγάλη ημέρα της οργής του· και ποιος μπορεί να σταθεί;”

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

The Serpent of Light:
https://harwitumaustralia.files.wordpress.com/2014/11/sistema-medular.jpg
Α.Α.

ΑΘΗΝΑ είπε...

Αν ειναι ενα περιοδικο (εστω και με μεγαλη ακτινα επαναφορας)φαινομενο που οριζεται απο φυσικους νομους, τοτε γιατι να οδηγηθουμε στο συμπερασμα της "τιμωριας";;

Mας βοηθα η ιδεα οτι κατι πολυ μεγαλο και ανικητο θα κινηθει και θα σαρωσει τους ασεβεις...αλλα δεν νομιζω οτι δουλευει ακριβως ετσι.
Μιας τετοιας εμβελειας καταστροφη θα αφανιζε ....εχθρους και αδελφια,καλους και κακους, ανθρωπους και κλωνους με τον ιδιο και απαραλακτο τροπο .
Εμεις, ο καθενας απο εμας ,στο μετρο που αντιλαμβανεται την ορατη και αορατη πραγματικοτητα, πρεπει να αναλαβει το βαρος της αποκαταστασης,της χαμενης ισοροπιας!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Μιας τετοιας εμβελειας καταστροφη θα αφανιζε ....εχθρους και αδελφια,καλους και κακους, ανθρωπους και κλωνους με τον ιδιο και απαραλακτο τροπο ."

Οι Συμπαντικοί νόμοι δεν λειτουργούν σύμφωνα με την ηθική και την λογική των ανθρώπων.!!!
Τα ανώτερα όντα δεν χρειάζονται την ηθική. Οι συμπαντικοί κανόνες βρίσκονται εντός τους. Ούτε φυσικά ασχολούνται με τα ζωύφια. Όταν ένα ηφαίστειο εκρήγνυται δεν το ενδιαφέρει πόσα ζώα ή δέντρα θα κάψει. Η καταστροφή είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δημιουργίας.

ΑΘΗΝΑ είπε...

Συμφωνω οτι οι συμπαντικοι νομοι λειτουργουν μ'άυτον τον τροπο ,μηχανιστικα θα ελεγε κανεις και αυτος ειναι ο λογος που δεν θεωρω σωστη την εκδοχη της τιμωριας .

Ομως νομιζω οτι τα "ανωτερα οντα χρειαζονται και αυτα την ηθικη , οχι την χθονια και ανθρωπινη,(αυτη εξυπηρετει αυτην την διασταση) ,αλλα την αλλη την ουρανια και θεικη , αυτη που ρυθμιζει την ποιοτητα του ενεργειακου φορτιου των!


ΑΘΗΝΑ είπε...

"αυτό είναι ένα φαινόμενο που το παθαίνει η γη κάθε... περιοδικό κύκλο, καθ' ορισμένων ετών"

Εννοεις τον μεγαλο Ενιαυτο των 26.000 ετων; Συγκομιδη ; κλπ κλπ

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί …δεν αρέσουν στον Λύκαστρο οι μουσικές επιλογές μου.
Τι έχει αυτό για παράδειγμα:
https://www.youtube.com/watch?v=t4LWIP7SAjY


ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

EΡΙΩΠΑΣ : Τι έχει αυτό για παράδειγμα:
https://www.youtube.com/watch?v=t4LWIP7SAjY

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Tίποτε δεν έχει, με μια μικρή μετατροπή...γίνεται κάπως έτσι.!! χε χε χε

https://tinyurl.com/bnh663f

Ανώνυμος είπε...

Patti Labelle (Lady Marmelade) είναι η πρώτη και η τελευταία που τραγούδησε αυτό το τραγούδι με τα 233 εκατ. χιτς, τα υπόλοιπα είναι επαναλήψεις.
Εμφανίζεται ξανά το 2014 παρουσία και των Ομπάμηδων και είναι δέκα φορές καλύτερη από το 1975.
Εδώ το τελευταίο: https://www.youtube.com/watch?v=t4lwip7sajy

Σχετικά τώρα με τους σεισμούς, ένα μόνο έχω να πω, μήπως νομίζατε ότι ο Απόλλων Σμινθεύς, ο θεράπων του Τυφώνος, (κατά τον Νόννο) κοιμόταν όλα αυτά τα χρόνια;

Μαζί με τους σεισμούς έχουν αρχίσει να εμφανίζονται χιλιάδες τρύπες στην γη και όχι μόνο. Κάτι χλώμά τρωκτικά ήδη κυκλοφορούν ανάμεσά μας και σε μερικά σπίτια ήδη μαγειρεύουν.

ΕΡΙΩΠΑΣ



Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Λύκαστρε, γράφεις: Η λέξη Τηθύς είναι προπελασγική και σημαίνει στενή θάλασσα....ποιος θυμάται τον Τυφώνα Κατρίνα όπως εξελίχθηκε στον Κόλπο του Μεξικού, αλλά και τον σεισμό των 9,7 R που έλαβε χώρα στην Θαλάσσια περιοχή της Ινδονησίας , τα οποία αποτελούν την αρχή και το τέλος....το τέλος και την αρχή...του νήματος της Λεκάνης της Τηθύος και του.....Χάσματος της Ιθάκης.

-Γνωρίζω ότι η Τηθύς έχει μικτογενή ετυμολογία και έχει διαφορετική έννοια απ' αυτή της Θάλασσας.
Οι άρχαίοι έλεγαν για την Τηθύν(ς) ότι "όνομα επικεκρυμμένον εστίν" και πράγματι είναι.
Μόνον ο Ιησούς συνταύτισε την Τηθύν με κάτι τρομερό.
Μετά την αναφορά σου στην Τηθύν είπα "μα ναι μόνο από την Τηθύν μπορεί να προέρχονται αυτά τα δεινά και πως μου διέφυγε αυτή η Πηγή" Νάσαι καλά φίλε μου, σου χρωστάω, με δικό μου οβολό μιά δική σου επιλογή στο τζουκ μπόξ.

ΕΡΙΩΠΑΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Εννοεις τον μεγαλο Ενιαυτο των 26.000 ετων; Συγκομιδη ; κλπ κλπ "

Αγαπητή Αθηνά υπάρχουν πολλοί Ενιαυτοί (Κύκλοι-τροχιές) μέσα στο Σύμπαν...άλλοι μικρότεροι και άλλοι μεγαλύτεροι.
Στον Τιμαίο διαβάζουμε ότι ο δικός μας κόσμος είναι απεικόνιση κάποιου άλλου, και μας μιλά ξεκάθαρα για την δομή του Ηλιακού μας συστήματος....όμως το Ηλιακό μας σύστημα είναι με την σειρά του μια μικρή σφαίρα...που κινείται σε μια άλλη τροχιά ...σε έναν ακόμα μεγαλύτερο ουρανό...όπου το κάθε ηλιακό σύστημα απεικονίζεται σαν ένα φωτεινό αστέρι....και όπου όλος αυτός ο κόσμος περικλείεται εκ νέου σε μια μεγαλύτερη σφαίρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Επίσης αγαπητή Αθηνά δεν ξέρω αν βοηθάει....αλλά για τον χρόνο που διαρκεί ένας Ενιαυτός μας λέει ο Hράκλειτος δια στόματος Αέτιου :

ΑΕΤΙΟΣ, ΙΙ 32,3. Ηράκλειτος εκ μυρίων οκτακοσίων ενιαυτών ηλιακών (το μέγαν ενιαυτόν είναι).

Απόδοση: Ο Ηράκλειτος λέει "ότι το μεγάλο έτος αποτελείται" από δέκα χιλιάδες οκτακόσια ηλιακά έτη.

ΑΘΗΝΑ είπε...

Κατανοω οτι ο διαλογος ειναι ενα απαραιτητο εργαλειο για ανταλλαγη και προωθηση πληροφοριας , αλλα χρειαζεται και "χρονος" για ερευνα και συνθεση των πληροφοριων σε κατι πιο μεστο και πληρες.
Σ'ευχαριστω Λυκαστρε για τις υποδειξεις.

ΑΘΗΝΑ είπε...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : "...ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΗΤΗΡ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ Η ΤΗΘΥΣ.Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ "ΔΥΝΑΜΗ" ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ...ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.."

ΕΡΙΩΠΑΣ: ".. είπα "μα ναι μόνο από την Τηθύν μπορεί να προέρχονται αυτά τα δεινά ..."

Η Τηθυς λοιπον μαζι με τον Ωκεανο , δημιουργουν τα πάντα,
ο Ωκεανος δημιουργει καθε κινηση,
η οποια κατερχομενη γινεται θεικη ,νοητικη,ψυχικη,υλικη
και η Τηθύς που "διαττα" και "διηθει",
που καθοριζει και καθαριζει δηλαδη,
τις κατερχομενες κινησεις-δυναμεις,
συνεργαζεται μαζι του ,σαν πατερας και μητερα ,για την δημιουργια και την κοσμηση.
Τρεις χιλιάδες γιοι (ποτάμιοι θεοι) και άλλες τόσες κόρες (Ωκεανίδες) δεν ειναι και λιγο πραγμα.

Πανάρχαια θάλασσα της Κρητιδικής περιόδου ,με μοναδικο απομειναρι στον πλανητη , την λεκανη της Μεσογειου και την Ερυθρα θαλασσα,λενε οι ωκεανολογοι και οι παλαιοντολογοι..δεν ειναι καθολου μακρια απο τον Πλατωνα.

Οντως το Λικνο της Ζωης,οχι μονο στη Γη αλλα στον συμπαντα κοσμο, εχει δικαιωμα και υποχρεωση να την διαφυλαξει με οποιο τροπο κρινεται ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ!
Παλι μπροστα στην Αναγκη σπαμε τα μουτρα μας.

Σε ποιο σημειο ...."ο Ιησούς συνταύτισε την Τηθύν με κάτι τρομερό." ;;