ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

«Καζάνι» που βράζει η Αλβανία: Νέα διαδήλωση στα Τίρανα κατά του Ράμα Πηγή: «Καζάνι» που βράζει η Αλβανία: Νέα διαδήλωση στα Τίρανα κατά του Ράμα

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Πρέπει να έχει στηθεί ήδη αερογέφυρα, για να μεταφερθούν ληγμένα χημικά και πλαστικές σφαίρες στα Τίρανα...από τους δικούς μας εδώ.!!Το σίγουρο είναι, ότι ο πρεζάκιας ο Ράμα δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει, χωρίς να χυθεί αίμα.
Γιατί θεωρεί, ότι μπορεί να συνεχίσει να βασίζεται στις πλάτες των πατρόνων του.Ο αχυράνθρωπος Ράμα, στηρίζεται στις πλάτες του επίσης αχυράνθρωπου Σόρος...πίσω από τον Σόρος βρίσκονται άλλοι.Στην Αλβανία αυτό που γίνεται, δεν γίνεται επειδή ο λαός αντιστάθηκε στην τυραννική κυβέρνηση αλλά επειδή οι ΗΠΑ προκάλεσαν μια αλλαγή καθεστώτος για να έρθει στην εξουσία μια πιο βολική για αυτούς κυβέρνηση....είναι όλοι ελεγχόμενοι και θα προσκυνήσουν τον εκάστοτε αφέντη, έτσι κι αλλιώς. Όμως μη περιμένετε κάτι ανάλογο για εμάς εδώ, διότι η Ελλάδα αποτελεί Buffer zone και Critical Route.
Οπότε, δεν πρόκειται ποτέ να επιτραπεί αλλαγή Κυβέρνησης η Καθεστώτος, μέσω κοινωνικής αναταραχής, εξεγέρσεων η αυθόρμητων λαϊκών διεργασιών.
Για μας είναι αδιάφορο, αν θα επικρατήσει ο Ράμα. που πουλάει για λογαριασμό των αφεντικών του ηρωίνη, η ο Μπερίσα, που πουλάει για λογαριασμό των δικών του αφεντικών κοκαΐνη.
Με δεδομένο ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, όσον αφορά την καταπίεση των Βορειοηπειρωτών και το μίσος κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων.

«Καζάνι» που βράζει είναι η Αλβανία καθώς νέες κινητοποιήσεις πραγματοποιούν σήμερα διαδηλωτές, ζητώντας από τον Εντι Ράμα να παραιτηθεί.
Μετά τα επεισόδια του Σαββάτου με τραυματίες και συλλήψεις, η αντιπολίτευση κάλεσε για νέες κινητοποιήσεις με σύνθημα την πάταξη της διαφθοράς. Οι διαδηλωτές κατηγορούν, ακόμη, τον Ράμα για διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: