ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Κρήτη: Συνθήματα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών σε ομιλία Τζανακόπουλου, Δανέλλη και Ραγκούση

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :  Από ολόκληρη Κρήτη πέντε ηλικιωμένοι νοματαίοι διαδήλωσαν;; Καλά κρασά και άδεια γιοματάρια. Κρίμα πραγματικά κρίμα.Αφήσανε 5 γεροντάκια μόνα τους εκεί....ενώ υπάρχουν άλλοι που σε διάφορα ιστολόγια το παίζουν "εθνικιστές"....απο τα Lidl σίγουρα.
Στιγμές έντασης σημειώθηκαν νωρίς το βράδυ έξω από το ξενοδοχείο «Ατλαντίς» στο Ηράκλειο Κρήτης, λίγο πριν ξεκινήσει  εκδήλωση με κεντρικό θέμα «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη», στην οποία ομιλητής είναι - μεταξύ άλλων - ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Συγκεκριμένα, μερίδα πολιτών συγκεντρώθηκε έξω από το ξενοδοχείο για να διαδηλώσουν κατά της συμφωνίας  των Πρεσπών, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Εκτός από τον κύριο Τζανακόπουλο και οι υπόλοιποι ομιλητές της εκδήλωσης - ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης και ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης - αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους συγκεντρωμένους, ενώ η προσέλευση του κόσμου έγινε παρουσία αστυνομικής δύναμης.

Πηγή: neakriti.gr, cretapost.gr

ΠΗΓΗ 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σαχλαμαρες επρεπε να τους πυροβολησουν με ΑΚ47

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΑΚΟΥΕΤΩ, ΑΚΟΥΕΤΩ, ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΗΤΩ

Ή

ALTERA PARS

Κάπου ανέγνωσα ότι ο αιγαιοπελασγογενής ελληνισμός διεφθάρη αρκετά προ της επικρατήσεως του χριστιανισμού. Χαρακτηριστικόν δε όσο και αντιπροσωπευτικόν τούτου παράδειγμα ανεφέρετο η επικράτησις των Ρωμαίων, μιας συγκριτικά μικράς αντιπάλου, (πόλεως κράτους ούτε καν ελάσσονος αυτοκρατορίας), επί ολοκλήρου της πανισχύρου τότε ελληνιστικής αυτοκρατορίας των επιγόνων του Μ.Αλεξάνδρου.
Όντως εάν ξεφυλλίσει τις την Παλατινήν (Αλεξανδρινήν) Ανθολογίαν ή τα ¨Ειδύλλια¨ του Θεοκρίτου εξακριβώσειε αν ότι η παιδεραστία ήτο το μείζον και ανάρπαστον θέμα. Οι ενήλικες άνδρες επεδίδοντο φανατικώς εις το αγώνισμα αυτό. Σημειωτέον ότι οι αρχαίοι Σπαρτιάται και Θηβαίοι (ιερός λόχος) είχον στρατιωτικώς θεσμοποιήσει το είδος αυτό, οι πρώτοι δε, όσοι εξ αυτών επέμενον εις το κατά φύσιν, νυμφευόμενοι εχρώντο τας παρθένας γυναίκας αυτών ώσπερ μειράκια (αγοράκια) αποφεύγοντες την τεκνοποιίαν. Διο και η, ούτως ή άλλως, ολίγανδρος αρχαία Σπάρτη εξέλιπεν ιστορικώς εντελώς δια δημογραφικούς-βιολογικούς λόγους ως προορίζεται μέλλει και η Ελλάς και η Λευκή φυλή δια τους ιδίους λόγους. (Η Νέα Τάξις γνωρίζει...)
Επομένως πού καιρός δια τον τρυφηλόν τότε ελληνιστικόν κόσμον δια την αντιμετώπισιν της Ρώμης! Αι ελληνικαί πόλεις εκάλουν αυτήν ως απελευθερωτήν εκ του Μακεδονικού ζυγού. Το άκρον άωτον του εθνικού παραλογισμού. (Ούτε ο Τσίπρας δεν έσπασε το ρεκόρ εκείνο. (Ακόμα...) Ο δε Ρωμαίος στρατηγός νικητής του Περσέως, του τελευταίου Μακεδόνος βασιλέως, εξεπλήττετο σφόδρα δια την ταχυτάτην παρακμήν και διαφθοράν της μακεδονικής αριστοκρατίας ήτις τον υπεδέχετο πλήρης δουλοπρεπούς λατρείας, ώστε διερωτάτο ει ήτο η αυτή αριστοκρατία ήτις εδόξασεν πολεμικώς τον Μ. Αλέξανδρον!
Δια τον ίδιον ηδονοθηρικόν λόγον άλλωστε εξέπεσεν και το ύστερον Βυζάντιον ότε η παιδεραστία επεκράτησεν, κρυφίως και χριστιανικώς, αναχθείσα εις μοναστικόν αναχωρητικόν ιδεώδες, αποσπάσασα ούτω και μεταφυσικήν θρησκευτικήν κάλυψιν, ενώ ο Οθωμανός κατακτητής προήλαυνε κανονικά άνευ αντιστάσεως και βιασύνης, ομοίως ως ποιεί σήμερον.

Ηθικόν δίδαγμα: Εγκρατείς ως προς τα γυναικωτά αγοράκια όθεν γίνετε, ω Γραικύλοι, όρος απαράβατος δια μιαν ευνομουμένην και υγιή κοινωνίαν και πατρίδα, ίνα μη ως την Μακεδονίαν και την λοιπήν Ελλάδα εντελώς απωλέσητε
Ή νομίζετε ότι οι νεαροί Εξαρχίται, Ρουβίκωνες, Γρηρόπουλοι κ.λ.π. δεν κομίζουσι τοιαύτας τραυματικάς εμπειρίας βιασμού παρά ισχυροτέρων και μυικώς και πολιτικοικονομικώς ώστε δικαιολογημένως τάσσονται υπέρ του ¨γαία πυρί μειχθήτω;¨ Ώστε όσον η ανομία και ο εκφυλισμός καλλιεργείται και επικροτείται τόσον και το ποσοστόν της διαφθοράς εγγίζει την κρίσιμον μάζαν της ολικής κοινωνικής και εθνικής καταρρεύσεως;
Συμβαίνουσι γαρ και εις τας καλυτέρας οικογενείας και ουχί μόνον εις τους ταπεινούς Δουρήδες.
Ανοίξατε τα όμματα, κύριοι, του ιδείν τι γίνεται πέριξ.
Είμεθα ήδη, και άνευ θρησκοληπτικών κινδυνολογιών, παρωπίδων και παραληρημάτων μια, κατά Καζαντζάκην, ¨φυλή ξεπλυμένη και φελάχα¨
ώσπερ και οι σύγχρονοι Αιγύπτιοι, οι ανάξιοι των ¨πυραμιδικών¨ αυτών προγόνων... Αλλά ούτοι τουλάχιστον ου κινδυνεύσουσι δημογραφικώς αυτοαφανισθήναι αυτοκτονικώς ως ημείς.


Ανώνυμος είπε...

Ομοφυλοφιλία και παιδεραστία στην αρχαία Ελλάδα – Ηθικώς αποδεκτά, ή κάτι άλλο; (Μέρος Α’)
«Θέλησαν να παραστήσουν την αρχαία Ελλάδα σαν ένα Παράδεισο για τους διεστραμμένους, πράγμα που είναι υπερβολικό. Το λεξιλόγιο της ελληνικής γλώσσας και η νομοθεσία των περισσοτέρων πόλεων επιβεβαιώνουν πως η διαστροφή δεν έπαψε ποτέ να θεωρείται σαν ένα ανώμαλο γεγονός». (H. I. Marrou)
https://www.pare-dose.net/6394
Ομοφυλοφιλία και παιδεραστία στην αρχαία Ελλάδα – Ηθικώς αποδεκτά, ή κάτι άλλο; (Μέρος Β’)
https://www.pare-dose.net/6411
Το βιβλίο του Γεωργιάδη αναλύει με λεπτομέρειες τις «παρερμηνείες».
Άδωνις Γεωργιάδης: «Ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα: Ο μύθος καταρρέει
https://kupdf.net/download/902-delta-omega-nu-iota-sigmaf-gamma-epsilon-omega-rho-gamma-iota-940-delta-eta-sigmaf-laquo-omicron-mu-omicron-phi-upsilon-lambda-omicron-phi-iota-lambda-943-alpha-sigma-tau-eta-nu-alpha-rho-chi-alpha-943-alpha-epsilon-lambda-lambda-940-delta-alpha-omicron-mu-973-theta-omicron-sigmaf-kappa-alpha-tau-alpha-rho-rho-941-epsilon-iota-raquo_5af97740e2b6f5e42f73d309_pdf
Α.Α.
Υ.Γ. Η «Παλατινήν (Αλεξανδρινήν) Ανθολογίαν» γράφτηκε περίπου το 1.000 μ.χ., οπότε τι να γραφτεί μετά από χίλια χρόνια…
Από τα «Ειδύλλια του Θεοκρίτου» πολλά δεν θεωρούνται αυθεντικά, αλλά οι λέξεις έχουν άλλη σημασία σήμερα από την σημασία που είχαν π.χ. και οι λεπτομέρειες στο paredose.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Δια την σύζυγον του Καίσαρος ουκ αρκεί το είναι αυτήν τιμίαν
(όπερ ικανοποιεί ίσως μόνον τους ομογνώμους και καλοπροαιρέτους)
αλλά και το φαίνεσθαι (όπερ αποστομώνει και τους κακοπροαιρέτους και κακεντρεχείς.)

Κακά τα ψέματα. Η παρακμή των λαών και των πολιτισμών παρελαύνει απαραιτήτως, υβριστικώς, διαστροφικώς και εκφυλιστικώς (παρά φύσιν), δια της τρυφηλής λεωφόρου των Σοδόμων. (βλ, σημερινή Δύσις της καταργήσεως των φύλων και του α΄και β΄ κηδεμόνος εις την θέσιν πατρός και μητρός...)

Τότε οι ¨βάρβαροι¨ προβάλλουσι, Καβαφικώς και νομοτελειακώς,
ως η μόνη λύσις. μόνο το ότι η λύσις αύτη ουκ έστι κατ' ουσίαν ποτέ καθαρτική όπως φαντάζονται αυτήν οι ηδονισταί παρακμίαι αλλά άκρως βασανιστική μη λύσις.
Διο και οι βάρβαροι είνε ως εάν μη ήλθον ποτέ.
Και γαρ η μεγίστη ψυχοφθόρος τιμωρία είνε το αναμένειν ενοχικώς μιαν επικρεμαμένην και ουδέποτε καταφθάνουσαν καθαρτικήν τιμωρίαν,
το, κατά την ελληνικήν Μυθολογίαν, διαιωνιζόμενον κολαστικώς εις Άδου μαρτύριον-πάθος των Δαναϊδων!