ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Κυρώθηκε από τη Βουλή το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ας μην ξεχνάμε, ότι το Μακεδονικό το ξεπούλησαν εξ' αρχής, ο κρυφοεβραίος Ντονμές Μητσοτάκουλας πατέρας και ο κρυφοεβραίος Αντωνάκης Σαμαράς, το εγγονάκι του κρυφοεβραίου Μπενάκη, του σπόνσορα και κολλητού του κρυφοεβραίου Βενιζέλου.Και τώρα έρχονται τα άλλα ....φυλετικά αδελφάκια τους  ο Χασίντι άρη  δηλαδή ο
Μακκαβαίος Χασιντίμ , όλο το Μανιάτικο νταβαντζοσόϊ και ο μαυριδερός Εβραίος αρχηγός του (η Μέσα Μάνη ήταν γεμάτη Εβραίους)  και πουλάνε "πατριωτικό" παπατζηλίκι στους βουκεφάλες.!!
Μέσα σε 2 μόνο αιώνες...έχουν ξεπουλήσει και ξεπατώσει...τον ελληνισμό της Μ.Ασίας (Ιωνίας) , τον ελληνισμό της Αιγύπτου, τον ελληνισμό της Β.Ηπείρου.....τον ελληνισμό στην Κωνσταντινούπολη , Ίμβρο και Τένεδο....τον ελληνισμό της μισής Κύπρου....ξεπούλησαν την Μακεδονία.....πάνε να ξεπουλήσουν Θράκη και Κρήτη...και ο σανοφάγος κάτοικος της χώρας ακόμα ΠΙΣΤΕΥΕΙ  όλα αυτά τα χρόνια ότι οι 300 ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!! Στο μέρος που είναι η Βουλή υπήρχε ναός του Τυφώνα...!!!

Πλειοψηφία 153 ψήφων εξασφάλισε από την Ολομέλεια το σχέδιο νόμου «κύρωση του πρωτοκόλλου στη Συνθήκη του Βορείου Ατλαντικού για την προσχώρηση της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας».
Στην ονομαστική ψηφοφορία που έγινε, υπέρ του Πρωτοκόλλου τάχθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Σπύρος Λυκούδης, Έλενα Κουντουρά (με επιστολική ψήφο), Κατερίνα Παπακώστα, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Γιώργος Μαυρωτάς, Σπύρος Δανέλλης, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Παρών» δήλωσε ο Γρηγόρης Ψαριανός. 140 βουλευτές ψήφισαν όχι.
Απόντες από την ψηφοφορία ήταν οι βουλευτές Εύη Χριστοφιλοπούλου, Θ. Παπαθεοδώρου, Ε. Βενιζέλος, Γ. Κασαπίδης, Στ. Παναγούλης που είχαν αποστείλει αρνητική πρόθεση ψήφου. Απών από την ψηφοφορία ήταν και ο Β. Κόκκαλης.

ΠΗΓΗ


1 σχόλιο:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Πρέπει το φρόνιμα του Ελληνικού λαού να πέσει στα τάρταρα να εξαφανιστεί η ελπίδα και κάθε πιθανότητα αναγέννησης του έθνους .

Η βουλή έχει γίνει το ορμητήριο τους για τον σκοπό αυτό, δουλεύουν υπερωρίες επειδή βιάζονται να τελειώσουν γρήγορα την καταστροφή που τους ανατέθηκε .

Όμως η άτη έχει πιάσει δουλειά τρελή ένα θέατρο του παραλόγου μπρος στα μάτια μας ,νόμοι και φασιστική επιβολή χέρι χέρι .

Μετά την άτη......καλπάζει η νέμεσις.....με ότι αυτό συνεπάγεται