ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Με Αφροδίτη να κάνει εξάγωνο με Ποσειδώνα , έχουμε φαντασία και ουτοπία και θολό τοπίο , και Ερμή τετράγωνο με Ποσειδώνα που είναι άσχημη όψη και δηλώνει ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  ο άλλος είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ,αλλά εσύ δεν το βλέπεις, δεν θέλεις να το δεις, και με έναν Ποσειδώνα που είναι ο πλανήτης της θολούρας, και της παραπλάνησης και της υπόγειας ίντριγκας ....χαχαχα η βαζελίνη θα χρειαστεί στον κάτοικο της χώρας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η βαζελινη δεν αρκει γιατι δεν αντεχει στις μεγαλες θερμοκρασιες,το καλυτερο ειναι γρασσο απο λιπος φαλαινας της SKF.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ανώνυμε...αυτός ο σκατολαός δεν δικαιούται ούτε βαζελίνη ούτε λίπος φάλαινας.!! Σκληρό και άγριο μαμήσι θέλει....μπας και στρώσει. Δίχως έλεος....μην τον λυπάσαι, αυτός μπροστά στο προσωπικό του όφελος δεν λυπάται ΤΙΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ. Ούτε κάν το έθνος.!!!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Το πελατειακό κράτος καλά κρατεί. Τρώμε από τις εθνικές μας σάρκες.
Από καταβολής του κράτους (θανάτου Καποδίστρια) κόμματα εξουσίας ψηφίζει ο εθισμένος ραγιάς, τουρκο-ευρω-κοτσαμπάσηδες- τζάκια και έμμεσα ξένη προστασία για μια αναξιοκρατική θέσι στο δημόσιο συνδικαλιστικό στρατό της.
Και ο συνέλλην γαμηθήτω και το έθνος και η γαία πυρί μειχθήτωσαν. Τοιαύτην θρησκευτικήν και πολιτικήν παιδείαν πελατειακού δουλοτυραννικού προσηλυτισμού αποκεκόμικε γαρ ούτος εις τα τελευταία δισχίλια έτη της εθνικής του υποτελείας.

Αν δεν εισαχθή επειγόντως το ρωμαίικο κομματοπρεζόνι σε ειδική κλινική για εικοσαετή τουλάχιστον αναγκαστική δημοκρατ-ορ-ική αποτοξίνωσι και ταυτόχρονα εντατικά μαθήματα εθνικής, ιστορικής και θρησκευτικής ελευθέρας παιδείας αδύνατον επιβιώσειν

Πιο μεγάλη πολιτική φούσκα της ευρωδημοκρατ-ορ-ίας των Ρότσιλδ
(ευχαριστούμε που αριστεροκεντροδεξιοψηφίσατε αυτούς που εμείς επιλέξαμε)
της εκτρεφούσης τας μακροβιοτέρας πολιτικάς τυραννίδας δεν υπάρχει. Τέλος!

Ανώνυμος είπε...

η Γη ειναι γκετο ανωμαλων ψυχοπαθων οντοτητων,κατι σαν πλατεια Εξαρχιδιων του γαλαξια,κακοφημη και υποβαθμησμενη ,πρεπει να μην ξαναρθουμε εδω μεχρι να αναλαβουν οι υπευθυνοι του γαλαξια την αποκατασταση της.αλλοιως ας παει στο διαολο....