ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 26 Μαΐου 2019

ΑΠΟΡΙΑ 2.500 ΕΤΩΝ.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Την αφήνεις να καταστραφεί. Πρέπει να πεθάνει το παλιό για να γεννηθεί το καινούργιο. Δεν γνωρίζω για το τέλος της ανθρωπότητας… αλλά για το τέλος των αποβλακωμένων κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, θα επέλθει πάντα για το καλό τους, με δημοκρατικές διαδικασίες και δια της ψήφου των!
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

10 σχόλια:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι το δηλωτικό της άρνησης για την σημερινή
κατάσταση ως καταγραφή .

Όλα μα όλα τ΄ άλλα δεν υπάρχουν, το σύστημα έχει αναπτύξει μηχανισμούς,
αυτό διόρθωσης ,και βελτιστοποίησης του αποτελέσματος υπέρ του

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

MAKEΔΟΝΙΣΑ : Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι το δηλωτικό της άρνησης για την σημερινή κατάσταση ως καταγραφή .

O γράφων αρνείται να ψηφίσει εδώ και χρόνια...ουδέποτε τους ψήφισα και ούτε θα ψηφίσω ποτέ κανέναν από όλους αυτούς. Όταν θα αποκτήσουμε Ελληνικό Κράτος και όχι παράγκα με ξένη προβιά που έχουμε τώρα το ξανασυζητάμε. Αλλά ΔΕΝ θα υπάρχει τότε αυτό το πολιτικό σύστημα, και φυσικά ούτε και το εκλογικό.
Όσο για τις Βουλευτικές Εκλογές μην εκπλαγείς αν γίνουν τον Σεπτέμβριο και όχι τον Οκτώβριο.Διότι ένας λέων ο τσιπρας δηλαδή θα αναμετρηθεί με έναν Ιχθύ τον Κυριάκο.Ο ιχθύς έχει θέματα για άλλα 2 χρόνια με τον Ποσειδώνα..ο Λέων έχει τετράγωνο (άσχημη όψη) με Ουρανό..από Ταύρο..άρα δύσκολα και για τους δυο.Τα αποτελέσματα μόνο ευνοϊκά δεν θα είναι. Ειδικά ο λέων ανοίγοντας τον φάκελο του μακεδονικού, θα έχει αρκετές απώλειες στη βόρεια Ελλάδα. Φυσικά εγώ πιστεύω ότι τα Σκόπια σαν κράτος, θα εξαφανιστούν σε 4 χρόνια περίπου.!!

ΜΕΙΔΙΑΣ είπε...




Την πολιτικήν ημών παρθενίαν πρώτοι αφήρεσαν
οι ψευδαθηναίοι Γεφυραίοι,
την εθνικήν οι αρχαίοι Ρωμαίοι
και την θρησκευτικήν οι ιουδαιοβυζαντινοθωμανοί.

Ευτυχώς, αν και πολύ μετά, ο κλεφτοκλέφτης
εκκαθάρισε και για τους ανωτέρω τρεις
ο τρισμέγιστος Καραισκάκιος, ο γαμοσταυρωτής.

Πλην πάλιν οι βορειοδιατλάντιοι κρόνειοι σατανισταί
καθ' ημών επιχειρούσι από κοινού την χαριστικήν βολήν, άει ντε!

Νήπιοι, τρώκται, κτηνοβάται! Μάθατε πια.
Η Ελλάς, τάφος ανέκαθεν τυράννων, ου κολώνει
και ως μηδέποτε αποθνήσκουσα
τον υμένα αυτής παρθενικόν θαυμαστώς, ηρωικώς, ανανεώνει.

ΓΕΡΩΝ ΠΟΡΝΟΦΥΡΙΟΣ Ο ΠΑΝΤΡΟΛΑΡΕΥΣ.















ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΕΙΔΙΑΣ : Η Ελλάς, τάφος ανέκαθεν τυράννων, ου κολώνει
και ως μηδέποτε αποθνήσκουσα

Όταν βλέπουμε τις βίαιες αντιδράσεις του κόσμου εναντίον των προδοτών πολιτικών από την Θεσσαλονίκη μέχρι κάτω στην Πελοπόννησο, ξέρουμε ότι η "ώρα" της κρίσεως ζυγώνει και θα βρει τους Έλληνες συστρατευμένους στην εξόντωση του κοινού εχθρού, του σημερινού διεφθαρμένου κράτους.
Βλέποντας το βίντεο που έστειλε ο 25αρης καταλαβαίνει κανείς ότι ο Έλληνας πλέον έχει καταλάβει ότι ο εχθρός δεν είναι, απλώς, το "κεφάλι" οι πολιτικοί, αλλά και τα "χέρια" του (η αστυνομία)..χωρίς τα οποία κανένα "κεφάλι" δεν μπορεί να τον αγγίξει. Τα ΜΑΤ και η Αστυνομία είναι το "δεκανίκι" του σάπιου συστήματος- αποστήματος, πλησιάζει η ώρα, οι καθεστωτικοί πραιτωριανοί της δικαστικής και εκτελεστικής εξουσίας....θα έρθει η ώρα που θα πληρώσουν τις επιλογές τους ,διότι ο δρόμος της προστασίας αυτού που οι ίδιοι θεωρούν ως "πολίτευμά" τους διέρχεται δια της βίαιης ανατροπής των κυβερνώντων τους οποίους οι ίδιοι προστατεύουν και οι οποίοι κυβερνώντες αποδεικνύονται τύραννοι, επαληθεύοντας, για μία ακόμη φορά, τον μεγάλο Πλάτωνα και το 8ο βιβλίο της Πολιτείας του: «Ουκ εξ άλλης πολιτείας τυραννίς καθίσταται ή εκ δημοκρατίας».

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο μεγάλος μας σύμμαχος για εμάς τους λίγους Έλληνες , πλέον είναι ο χρόνος, ο οποίος μας απαλλάσσει από κάθε υποχρέωση εμπλοκής σε συνωμοσιακές και ανατρεπτικές βαναυσότητες που αποτελούν ταπεινά καθήκοντα των ανελληνίστων δημοκρατών. Ποσώς μας ενδιαφέρει ποιος θα ανατρέψει ποιον και ποιος θα εκτελέσει ποιον, κάτι το οποίο, έτσι κι αλλιώς, αποτελεί "μονόδρομο" για τους επήλυδες ελληνόφωνος ή, ορθότερα, ελεεινόφωνους.

Εμείς οι ελάχιστοι Έλληνες, αποτραβιόμαστε και απολαμβάνουμε τις κρεμάλες και την επικείμενη αλληλοσφαγή των αχρείων , και μάλιστα τζάμπα και δίχως να καταβάλουμε φόρο δημοσίων θεαμάτων.Θα ζήσουμε στιγμές "απείρου κάλλους".!!

Υ.Γ Οι εθνικές εκλογές που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο...θα είναι και οι τελευταίες που θα έχει το δίποδο που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων.Ζούνε τις τελευταίες μέρες τις Πομπηίας

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Λύκαστρος : Οι εθνικές εκλογές που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο.

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα βγάλουμε τον Ιούνιο ;

"μάλιστα τζάμπα και δίχως να καταβάλουμε φόρο δημοσίων θεαμάτων"

Αυτόν το φόρο τον έχουμε προκαταβάλει αγαπητέ Λύκαστρε, δυστυχώς μένει να μας αφήσουν να δούμε το θέαμα το οποίο πληρώσαμε πανάκριβα


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Είναι γεγονός αγαπητή Μακεδόνισα και είναι αλήθεια αυτό που θα πω…. ότι κατά διαόλου μεριά πηγαίνει ο κάτοικος της χώρας, έχοντας μάλιστα και εμμονή σε αυτή του την πορεία!
Μέσα από αυτό το "όμορφο" που κοντοζυγώνει…. ίσως μπορέσουν να αναδειχθούν και Έλληνες…. διαφορετικά με αυτή την κατάσταση που ζούμε… την μαμήσαμε «αι γενεαί πάσαι».

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΕΙΔΙΑΣ : ΓΕΡΩΝ ΠΟΡΝΟΦΥΡΙΟΣ Ο ΠΑΝΤΡΟΛΑΡΕΥΣ.

Την ευλογία σου Γέροντα.!! χαχαχαχα Πάντως πλάκα πλάκα αγαπητέ Μειδία...αν καθίσεις να δεις εκεί έξω τις φάτσες τους θα αναγουλιάσεις.! Μπασταρδεμένες φάτσες, μογγολοεβραίοι, αραβαμαλάκες, και τουρκόσποροι είναι η μεγάλη πλειοψηφία. Πρόσεξε και παρατήρησε τις φάτσες τους και θα καταλάβεις πολλά...ειδικά εσύ ακόμα περισσότερα από άλλους. Πολλοί απο αυτούς νομίζουν ότι είναι Έλληνες, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τους χαλάμε την ψευδαίσθηση. Αλλά επειδή η γενιά το αίμα δεν κρύβεται, φαίνεται αργά η γρήγορα , απο τις πράξεις και τα πιστεύω τους.....όλοι κάποια στιγμή που ΔΕΝ είναι Έλληνες το δείχνουν .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ : Έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα βγάλουμε τον Ιούνιο ;

Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα τον βγάλουμε κουτσά στραβά....αλλά οι εθνικές εκλογές πιστεύω ότι αντί τον Οκτώβριο θα γίνουν τον Σεπτέμβριο. Θα μας ζαλίσουν πάλι τον "έρωτα" όλοι οι αποβλακωμένοι και πανηλίθιοι υποψήφιοι (ελάχιστοι είναι έξυπνοι) σήμερα έβλεπα ένα βίντεο με μια ηλίθια υποψήφια που δεν μπορούσε καλά καλά να μιλήσει, τραύλιζε συν τις άλλοις ...η πνευματική ασημαντότητα και ο ανυπόφορος βορβορόζωμος λήρος της σε πλήρη ανάπτυξη...διάβασε τι έγραφα στο θέμα Αστρολογία για εκείνη την χρονική στιγμή.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ Την ευλογία σου Γέροντα.!!


ΜΕΙΔΙΑΣ Μα την έχεις ούτως ή άλλως, τέκνον μου.

Την έδωσα άλλωστε και εις τον Βελό, τον δίδυμον του Λουκό.
(εστοίχισεν ολίγον ακριβή βέβαια, τέσσερα χειρόγραφα
του Τζίζας ίνα πορευθώ και εγώ ο αμαρτωλός)
αλλά είδατε τα θαυμαστά της ευρωαποτελέσματα.

Δια κάθε ευλογίαν μου δίδω, προσφορά-δώρον των Αγίων κατά Πάντων,
ένα σετ κηρολοιφών δια ασφαλή εγκαύματα ως και δια δήγματα
δαιμονισμένων ψύλλων.

Υ.Γ. Μόνον εις την μογγολοΜαρκάλω δίδω την ευχητικήν κατάρα μου
να σκουληκιάσει ο πισινός της και πριν εύρη αγοράση
τας κηραλοιφάς μου κλάνουσα να σκάση.
Ήμαρτον μεν, ηλάφρωσα δεν.