ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ;;

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η "εκλεκτή¨οικογένεια , της οποίας ούτε ένα μέλος για δείγμα, δεν έχει βγάλει το ψωμί του στον ιδιωτικό τομέα. Της οικογενείας βδέλλας του Δημοσίου. Της οποίας τα τέκνα συντηρούνται από το Δημόσιο, από την ημέρα που θα γεννηθούν, μέχρι τη ημέρα που θα κηδευτούν, με δημόσια δαπάνη. Και κατά τα άλλα είναι εναντίον του κρατισμού. Για τους άλλους βέβαια. Και βέβαια στην ερώτηση του τίτλου της ανάρτησης η απάντηση είναι :...Έχει μείνει... οι μητσοτάκηδες είναι μεγάλο σόι....!!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

4 σχόλια:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Λύκαστρος:" ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ;;"

Όχι είναι όλοι εντάξει ,οι σύντεκνοι- είναι και πολλοί -,τα παιδιά τους, ξαδέρφια έως και τρίτου βαθμού ,βαφτιστήρια επίσης πολλά ,οι γείτονες ,οι φύλακες των σπιτιών ,κηπουροί είναι όλοι εντός των μισθολογίων του δημοσίου ,και παράλληλα έχουν θέσεις και σε Δ.Σ....... οργανισμών ή ομίλων γιατί ένας μισθουλάκος που να φτάσει .

Μην ανησυχείς!!!!!!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ : Μην ανησυχείς!!!!!!!!

Αγαπητή Μακεδόνισα, οι μόνοι που θα έπρεπε να ανησυχούν είναι αυτοί.!! Διότι αυτοί είναι οι ξενιστές στο σώμα μας...και μας απομυζούν και το χρήμα και την ενέργεια μας.!! Αλλά κάποια στιγμή όταν το σώμα (η Ελλάς εμείς δηλαδή που πληρώνουμε ακόμα φόρους) τινάξει τα πέταλα...τότε ο ξενιστής θα μείνει ρέστος και μπατίρης.Και μην έχουν την εντύπωση ότι θα φορολογηθούν οι αλλοδαποί για να συνεχίζουν να ταΐζουν αυτούς.!!~

Ανώνυμος είπε...

δεν εχουν αναγκη αυτα τα παρασιτα θα την κοπανισουν στο εξωτερικο αν εδω δυσκολεψουν πολυ τα πραγματα,ξερουν αυτοι την συνταγη,το προβλημα ειναι να βρεθουν καπιοι η καποιος να τους φαει λαχανο να ξεβρωμισει ο τοπος.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Τόσο παλιό μα τόσο αληθινό.


https://www.youtube.com/watch?v=97jnN5U4MXs