ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

High Representative/Vice-President Mogherini in Berlin for a Western Balkans meeting and bilaterals

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Που είναι η Ελλάδα ΟΕΟ; Προχθές στις 29/4/2019 έλαβε χώρα στο Βερολίνο, Συνδιάσκεψη για τα δυτικά Βαλκάνια, υπό την αιγίδα της Γερμανίας (Μέρκελ) και την Γαλλία (Μακρόν). Μετείχαν οι χώρες όπως Σερβία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Κόσοβο, Αλβανία και τα Σκόπια... κανείς από τους υποτιθέμενους αρμόδιους του ηττημένου κρατιδίου με το επίπλαστο όνομα Ελλάδα, δεν μας ενημέρωσε για το αν καλέστηκε η ελληνική μεριά σε αυτήν την Συνδιάσκεψη, η αν καλέστηκε, γιατί η Ελλάδα ΔΕΝ πήγε να εκπροσωπήσει, ζωτικά συμφέροντα στα βόρεια σύνορα της;; Βεβαίως η απάντηση είναι προφανείς... ποια Ελλάδα;;Τώρα κάποιος θα μπορούσε να πει ότι από την στιγμή που η Ελλάδα έχει υπογράψει την εθνική της κυριαρχία στην Γερμανία δεν υπάρχει λόγος να την καλέσουν. Διότι η Γερμανία αποφασίζει για την Ελλάδα. Οπωσδήποτε όπως και να έχει, όταν είσαι απών από την ιστορία, η ιστορία σε διαγράφει από τα χωροχρονικά της δεδομένα. 
 Στην φωτογραφία μπορεί κάποιος να διακρίνει την γνωστή συμβολική κίνηση - σχήμα, που κάνει με τα χέρια της η Καγκελάριος της Γερμανίας Α. Μέρκελ... η Μέρκελ ΔΕΝ είναι πολιτικός, είναι Αρχιέρεια που πολιτεύεται. Ακριβώς το αντίπολο και κατά αντίθεση της Α. Μέρκελ, είναι ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Ν. Τραμπ, όπου και αυτός με τα χέρια του κάνει ένα ανάλογο σχήμα.
 Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, άτομα στέκονται

The High Representative met with the Chairman of the Council of Ministers of Bosnia and Herzegovina, Denis Zvizdić; with President Aleksandar Vučić and Prime Minister Ana Brnabić of Serbia; with President Hashim Thaçi of Kosovo; with the Prime Minister of North Macedonia, Zoran Zaev; with Prime Minister of Albania Edi Rama and with the President of Montenegro, Milo Djukanović.

In these bilateral discussions the High Representative and the leaders discussed the situation in the region and reaffirmed the importance and the commitment to regional cooperation, good neighbourly relations and reconciliation, where the Prespa agreement set a historic example. In addition, they also discussed the progress and future perspectives on their respective paths towards the EU.
Tonight, Federica Mogherini will attend a meeting with the Western Balkans’ leaders as well as Slovenia and Croatia, organised by German Chancellor Angela Merkel and French President Emmanuel Macron.

πηγή

2 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


LIBERTATIS MEMORANDUM

Ο αποτυχών σοβιετικός κομμουνισμός πνέων τα λοίσθια
παρέδωκε τα κλειδιά εις τον εθνολετήρα γερμανοδημοκρατικόν
ευρωκομμουνισμόν,
και αυτός αποτυχών με την σειράν του παραδίδει
εις τον υιοθετημένον αυτού λαθροϊσλαμικόν ασιατοκομμουνισμόν
ίνα συνεχίση και περατώση νεομεσαιωνικώς
το τυφώνειον φρικτόν μέγα έργον.

Όπισθεν αυτών φυσικά καγχάζουσι εκ του αφανούς οι αιώνιοι,
οι διαχρονικοί Φοίνικες έμποροι των εθνών και απροκάλυπτοι
φυσικοί εχθροί της ελευθέρας ανθρωπότητος.
Αυτοί οι αντικαταστήσαντες βιαίως την των πνευματικών ηγετών της ανθρωπότητος Ελλήνων φιλοσοφικήν γλώσσαν,
την μόνην, και άνευ πολιτικοθρησκευτικών βιασμών και παραχαράξεων, οδηγούσαν εις την αυταπόδεικτον αλήθειαν και τον ανθρωπιστικόν πολιτισμόν,
δια της πλαστής και συμβατικής γλώσσης της δουλοτυραννικής πολιτικοθρησκευτκής εξουσίας των ισχυρών του χρήματος.

Η Αποκάλυψις συνεχίζεται.
Τα θρησκευτικά προσωπεία καταπίπτουσι
και φυλαί μόναι σημαίνουσι.

Αι φυλαί των θεών ουδέποτε ήσαν τόσο μακράν
και εν ταυτώ και τοσούτον εγγύς.

Έλληνες Ελλήνων, εξ Ελλήνων ουρανίων φυλών Έλληνες
Λάβατε εγκαίρως θέσεις!
Οι καιροί της νέας δόξης επήλθον.


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ΑΡΡΙΩΝ έδωσες λακωνικά την αληθή εικόνα στο πλήρες της εύρος.