ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Hail To The King - Avenged Sevenfold

                                 " No mercy from the edge of the blade"

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλη παρανοια και αυτη. Κανανε στο τελος τον Σόιμπλε βασιλια και υπευθυνο ηια το θησαυροφυλάκιο τον χούφτα που ξοδευε ολα τα λεφτά στα μπουρδελ@. Χίλιες φορες η αλλη που τους καταεκαψε ολους.
25αρης

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε 25άρη το βίντεο το ανέβασα διότι μου αρέσει και η μουσική αλλά και οι εικόνες από το βίντεο.Είμαι πολεμοχαρείς και αιμοσταγείς τύπος, και μου αρέσει οτιδήποτε έχει πιστολίδι και σφαξίδι.!! Γουστάρω να βλέπω αίματα....εικόνες μάχης.
Πολύ καλή η τοποθέτηση σου για τον Σόιμπλε...και για τον χούφτα, αλλά το βίντεο είναι ένα αφιέρωμα στο Γιαννάκη δηλαδή στον Jon Snow....δηλαδή στον ΛΕΥΚΟ Ηγέτη και Βασιλιά , που είναι κρυμμένος και ενώ τον θεωρούνε μπάσταρδο, αυτός έχει βασιλικό αίμα.!!Η λέξη Snow δηλωνει ΧΙΟΝΙ, ΛΕΥΚΟ, ΆΡΕΙΑ ΦΥΛΗ....αλλά με διπλό dna καθότι κατάγεται γενεαλογικά τόσο από τους ΛΥΚΟΥΣ όσο και από τους ΔΡΑΚΟΥΣ. Είναι ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ....τόσο φυλετικά όσο και ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΑ δηλαδή είναι ΆΡΙΣΤΟΣ....και έχει πεθάνει, και αναγεννηθεί.!! Θυμάσαι ποιοι Έλληνες ήρωες κατέβηκαν στον Άδη και ξαναγύρισαν πίσω;;; Από αυτούς όμως βγάλε όσους δεν κατάγονται από ΔΙΠΛΗ γενιά.....και θα βρεις ποιος είναι Ο Γιαννάκης ο Χιονάτος.

Ανώνυμος είπε...

".. Θυμάσαι ποιοι Έλληνες ήρωες κατέβηκαν στον Άδη και ξαναγύρισαν πίσω;;;Από αυτούς όμως βγάλε όσους δεν κατάγονται από ΔΙΠΛΗ γενιά.."

Ο Ορφεας , ο Θησεας , ο Ηρακλης και ο Οδυσσεας .
Απο αυτους βεβαια μονο ο Ηρακλης και ο Θησεας ειναι Διγενεις.
Αλλα επειδη ο Θησεας χρειαστηκε κι ενα χερακι "βοηθειας", απο το Ηρακλη...μαλλον ο γιος της Αλκμηνης ειναι ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΄Η ΚΑΘΑΡΟΣ!!

Βεβαια οι λαικοι τροβαδουροι μιλανε για 5 Ελληνες .....καποιος μου ξεφευγει....!!

https://youtu.be/jFQO8BqKyt0

Πέντε Έλληνες στον Άδη
ανταμώσαν ένα βράδυ
Και το γλέντι αρχινάνε
κι όλα γύρω τους τα σπάνε

Με μπουζούκια, μπαγλαμάδες
τρέλαναν τους σατανάδες
Κι από κέφι ζαλισμένοι
χόρευαν οι κολασμένοι

Στο ρωμαίικο τραγούδι
κάηκε το πελεκούδι
Κι όλοι φώναζαν αράδα
να μας ζήσει η Ελλάδα

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Στο ρωμαίικο τραγούδι
κάηκε το πελεκούδι
Κι όλοι φώναζαν αράδα
να μας ζήσει η Ελλάδα.


Τί μου θυμίζεις τώρα, φίλτατε. Πω, πώ!
Πρόπερσι, εκδρομική παρέα, Βουδαπέστη, παραδουνάβιος υπερπολυτελής ιταλική καφετέρια (ΝΕW ΥΟRΚ) για λίγα αριστοκρατικά άτομα, αναγεννησιακό στιλ, ζωγραφική άνω κάτω, έπιπλα λουϊκένζ, χλιδή. Στην ουρά για πανάκριβο καφέ και γλυκά. Στον όροφο ουγγαρέζικα βιολιά. Ο Τζίμης, ξεπεσμένος Πόντιος Θεσσαλονικιός τουριστικός πράκτωρ, σχεδόν μόνιμος εκεί, είχε τα μέσα. Ερωτευμένος με μια λυσσάρα χωρισμένη δική μας, της παρέας. Χατήρι του μπήκαμε μέσα.
Καφές, γλυκά, και μετά ήρθε ο χορός των Ελλήνων, ε ρε γλέντια, ευρώ στο μέτωπο των μουσικάντηδων που ξύπνησαν απ' την μονότονο νυσταλέο πρόγραμμά τους, και λες και μπήκε ο διάολο Βάκχος μέσα τους άρχισαν παίζειν ξέφρενα, συρτάκι, τα παιδια του Πειραιά, σείστηκε το μέγαρο, τα ταβάνια σκίρτησαν και ζήλεψαν οι πολυέλαιοι, μέχρι τις ουρές ανάφλεξι κεφιού, γέλαγαν και ζητωκραύγαζαν κι εχόρευαν μέχρι και τα υποτακτικά ψυχρόαιμα κινεζάκια.

Έλαμψε και ανακαίνιζε ψυχές η ελληνική μεγάλη ψυχή, όπως αυτή και μόνο αυτή ξέρει,
η ίδια αυτή που μια Απολλώνια μέρα θα γκρεμίσει με τον ολύμπιο ενθουσιασμό και την διονυσιακή ορχηστική τρέλα της και θα φωτίσει απελευθερωτικά και την πιο σκοτεινή και μισητή κόλασι, και θα κυριεύσει μέχρι και τον πιο ανυπότακτο και επηρμένο παράδεισο!

Ανώνυμος είπε...

Ο 5ος μου φαινεται ηταν ο Αινείας? Αλλα και η Περσεφονη θα μπορούσαμε να την καταταξουμε στην ιδια κατηγορια αν και ειναι ιδιαζουσα περίπτωση. Αυτη μπαινοβγαινε. Λυκαστρε καταλαβαινω τι λες και γω γουστάρω αιμοσταγη σκηνες με πόλεμο, οχι εννοειται σε ψυχασθενικο επιπεδο.
25αρης

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε 25άρη ο Αινείας ήταν ασιάτης Τρώας...και είχε μητερούλα την Αφροδίτη/Σελήνη. Μπορεί να κατέβηκε στον Άδη αλλά δεν ήταν Έλληνας....ξέρεις από χθες προσπαθώ να θυμηθώ ποιος είναι ο 5 Έλληνας.!!! Κόλλησα.


" Λυκαστρε καταλαβαινω τι λες και γω γουστάρω αιμοσταγη σκηνες με πόλεμο, οχι εννοειται σε ψυχασθενικο επιπεδο."

Οι Έλληνες είμαστε Συμπαντική Πολεμική Φυλή...λογικό να μας αρέσει ο πόλεμος.

Ανώνυμος είπε...

"....ξέρεις από χθες προσπαθώ να θυμηθώ ποιος είναι ο 5 Έλληνας.!!! Κόλλησα."

Μπορει να ειναι ο ΙΗΣΟΥΣ...!