ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

ΤΙ ΛΕΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΔΩ ;;; ΟΤΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 2003 ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.!!



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 
 https://patentimages.storage.googleapis.com/e0/4e/2e/09e238c87e2d20/EP1694829B1.pdf?fbclid=IwAR3XkfDE-ABAK9nBRUjL3uzHroT4iLND2OHpk-uBg75IL5jsgVVqjR4hvyo

Ενώ οι Γάλλοι λένε ότι τα παιδιά δεν κολλάνε τον ιό διότι έχουν κάνει εμβόλιο για την ιλαρά.!!!Ο ιός ήρθε για να τσιμεντοποιήσει την παγκοσμιοποίηση, να είναι δηλαδή το κύκνειο άσμα της ανθρώπινης Ελευθερίας, με την καταστροφή όλων των οικονομιών και την επιβολή του νέου ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ χρηματοπιστωτικού συστήματος, το οποίο θα έχει ως βάση το πλαστικό χρήμα, δηλαδή την απόλυτη υποδούλωση του ανθρώπου σε όλα τα επίπεδα. Όπως έχουμε ξαναγράφει ο κορονοιός είναι ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ...ώστε κάποιοι να κατευθύνουν τις ελεγχόμενες μάζες εκεί που θέλουν αυτοί.


Τόσο ο ιός όσο και το ΧΡΗΜΑ είναι ΕΡΓΑΛΕΙΑ....αλλά κάθε εργαλείο έχει ΔΙΤΤΗ χρήση , και ο καλός ο "μάστορας" ξέρει την χρήση του και πως να το/τα χρησιμοποιεί.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ !!!

ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ !!!

ΦΩΤΙΣΤΕ ΑΠΛΕΤΑ ΚΑΘΕ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΓΩΝΙΑ !!!

ΝΙΏΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ ΤΟΥ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ DNA ΣΑΣ!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΙΕΡΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΏΝΕΙ !!!

Ανώνυμος είπε...


εαν ειχαμε πανδημια πανωλης ,να υποθεσω θα μας εθαβαν,
κατευθειαν για προληπτικους λογους .

τι απατεωνες ειναι αυτοι ?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 18 Μαρτίου 2020 - 8:17 μ.μ

Ακριβώς απατεώνες όπως το είπες. Έτσι και τολμήσουν να επιβάλλουν ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ , το χρέος των ελευθέρων ανθρώπων είναι να την αψηφήσουν και να πολεμήσουν για την επιβίωση του ανθρωπίνου είδους. Η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι ένα παράλογο και άχρηστο μέτρο και αυτό είναι κάτι, που το καταλαβαίνει και ο πιο αδαής. Αν επιβληθεί, σημαίνει ότι αλλού πάει το πράμα, οπότε η ανυπακοή και η αντίσταση είναι καθήκον κάθε ελεύθερου και σκεπτόμενου ανθρώπου. Και δεν μιλάω μόνο για την Ελλάδα...αν γίνει θα πρέπει να γίνει σε πάρα πολλές χώρες.

Ανώνυμος είπε...

https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1063971/koronoios-den-vazoyn-myalo-orismenoi-plithos-kosmoy-ston-floisvo-kai-simera-pics


δειτε εδω τι γραφουν οι αληταραδες για τον κοσμο που ηταν στο φλοισβο

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ καλά έκαναν και βγήκαν έξω στον ήλιο.!! Και εγώ βγήκα έξω σήμερα και απόλαυσα τον ήλιο.!! Κάθε μέρα βγαίνω..και δεν φορώ ούτε γάντια, ούτε μάσκα.!! Αν είναι να κολλήσω ας κολλήσω...μετά θα αποκτήσω ανοσία...θα γλυτώσω· αλλά κι άμα μου τύχει να είμαι ο 1 στους 1000, ας πάω. Ο ήλιος κάνει καλό...σκοτώνει όλα τα μικρόβια και τους ιούς.

Ανώνυμος είπε...

λύκαστρε πες μου αν θες τη γνώμη σου... τώρα βέβαια εσύ είσαι κλασσικός ροκάς, πιθανότατα να μην τους ξες, αλλά υπάρχει ένα κομμάτι των Current 93 ονόματι "Hitler As Kalki", που πάντα μου έκανε εντύπωση... θα μπορούσε ας πούμε και ο κορονοϊός, παρόλα όσα λέγονται, να είναι ένας σύγχρονος kalki με αποστολή να εξαγνίσει??

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο κορονοιός είναι ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ για να μαντρώσουνε τις μάζες...για να επιφέρουν την ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ (Παγκοσμοιοποίηση) αναίμακτα και δίχως κόπο.!! Ο φόβος είναι πολύ πολύ δυνατό εργαλείο...ειδικά ο φόβος του θανάτου. Οι περισσότεροι φοβούνται τον θάνατο...δεν θέλουν να πεθάνουν, διότι είναι δεμένοι με την ΥΛΗ. Όλο αυτό που ζούμε δεν είναι κάτι καινούργιο...το έχουμε ξαναπεράσει...η ιστορία κάνει κύκλους, αλλά αυτός ο ιστορικός κύκλος δεν ανήκει στην ιστορία, αλλά στην μυθολογία, έχει διαφορά η ιστορία από την Μυθολογία...η δεύτερη είναι κατά πολύ παλαιότερη. Και πάνω στον πλανήτη ο μόνος λαός που θυμάται 3 παγκόσμιες καταστροφές (κατακλυσμούς) είμαστε εμείς οι Έλληνες.!! Όλοι οι υπόλοιποι έχουν στις ιστορίες τους ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ.

Αυτό που οι Ινδοί ονομάζουν Κάλκι....οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ΣΕΤ...οι Έλληνες Τυφώνα και οι Χριστιανοί Σατανά...είναι ΕΝ και το ΑΥΤΌ. Διότι τι είναι μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση;; Παρά το Πολίτευμα του Τυφώνα/Σέτ/Σατάνα.!! Η παγκόσμια κυριαρχία εις βάρος των μαζών.

Όσο για τον Χίτλερ ήταν μεγάλο πρεζόνι.Χτυπούσε κάτι "κοκτέιλ" σε υγρή μορφή...Ο Άβαταρ του Κάλκι όμως δεν είναι καθόλου πρεζόνι...και ενσαρκώνεται στο τέλος κάθε Κύκλου για να κάνει αυτό που είναι να κάνει.

ΑΡΡ. είπε...


Ούτω πως ο μυθικός χαοτικός Κρόνος έτρωγε, περιοδικώς
και ιολογικώι τω τρόπω, τα τέκνα του, την ανθρωπότητα.
Το τέλος της ιστορίας όπου και η αρχή της.
Ο ουροβόρος όφις.

Ίδωμεν τώρα ει η Ρέα θέλει προλάβει το μοιραίον και ο Δίας
υπερασπισθήσεται τα κέρατά του.

Ανώνυμος είπε...

καλά ναι, ήτανε κάπως αιρετικό το ερώτημα για έναν κάργα συντηρητικό τύπο σαν και σενα, το σκέφτηκα λιγάκι πριν το θέσω ειν η αλήθεια... υπόσχομαι ότι δεν θα το ξανακάνω, θα παραμείνω στο διασκεδαστικό κομμάτι και μόνον :)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μου αποδίδεις προσδιορισμούς και "ταμπέλες" όπως ότι είμαι κάργα συντηρητικός τύπος, δίχως να γνωρίζεις τίποτε για μένα.!! Βέβαια από αυτά που γράφω και σας λέω εδώ θα έπρεπε ίσως να έχεις ψιλοκαταλάβει τι είμαι στο περίπου πάντα.χα χα χα χα

Δεν υπάρχει περιγραφή , προσδιορισμός, ταμπέλα η καλούπι για μένα....είμαι απροσδιόριστος. ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ.!
Πρόσεξε δεν λέω ούτε καλύτερος ούτε χειρότερος....ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.
Οι μάζες που είναι τα πολυπληθή ασυνείδητα στρατιωτάκια του συστήματος… δεν θέλουν την διαφορετικότητα, διότι έτσι δεν έχουν την βασική δικαιολογία της πολιτικής και κοινωνικής ύπαρξης τους… ότι όλοι είμαστε ίδιοι!!!

Ο γράφων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.

ΑΡΡ. είπε...


Ανώνυμε

Ο Λύκαστρος - όπως άλλωστε και ο ιστοχώρος αυτός - είναι ελευθερίας ιερόν, και είναι αχαρτογράφητος πνευματικός κυματισμός όπως όλα τα ευγενή και ηυλογημένα ουράνια στοιχεία. Το επωνύμιόν του -ου τυχαίον- δηλοί τούτο.

Δικαίωμά σου όθεν επιλογής αναφαίρετον το μη θεωρείν αυτόν ηγγυημένη και ασφαλή πνευματική πυξίδα πλην και το χείριστον, το κατηγοριοποιείν υποτιμητικώς αυτόν προκειμένου κατάγειν εις τα προκατειλημμένα μέτρα σου...


Ανώνυμος είπε...

μμμ, οκ είσαι διαφορετικός από τους άλλους, σε πιστεύω, είσαι λοιπόν εσύ από τη μία μπάντα και από την άλλη όλοι εμείς οι υπόλοιποι... εξήγησε μου όμως κάτι αν θες... πώς γίνεται να είσαι όντως διαφορετικός από τους άλλους και ταυτόχρονα να ασχολείσαι με τόση συνέπεια και πάθος με ζητήματα τα οποία αφορούν κυρίως τους άλλους;;; μάλιστα ενίοτε αυτή η συνέπεια σου με τη συγκεκριμένη ενασχόληση φαίνεται να είναι κάπως ψυχαναγκαστική, σα να είναι ένα είδος αγγαρείας για σενα το οποίο δεν γουστάρεις μεν, αλλά από το οποίο δεν μπορείς να ξεφύγεις δε... θέλω να πω ότι εδώ μέσα όλη σχεδόν η θεματολογία σου αφορά καταστάσεις και πληροφορίες που επηρεάζουν ή που θα επηρεάσουν κυρίως τη μάζα και κατά πολύ λιγότερο εσένα, όπως λες... από πού προκύπτει τελικά το κίνητρο σου; είναι ας πούμε μια μορφή αναγκαιότητας για να τονίζεις τη διαφορετικότητα σου από τη μάζα; μήπως είναι αγάπη και ενδιαφέρον για τη μάζα την οποία είτε γνωρίζεις και κρύβεις είτε δεν έχεις αντιληφθεί ακόμη και την προβάλεις με λανθάνουσα μορφή ως απαξίωση;

Ανώνυμος είπε...

τώρα εσύ βρε ΑΡΡ. απευθύνεσαι σε μενα που εκ φύσεως ποτέ δεν έψαχνα πνευματικές πυξίδες εξω από μενα...δεν αντιλέγω στο ότι και εσύ και ο λύκαστρος είστε αυτοί που λέτε ότι είστε και ότι όντως αποτελείτε οδηγούς πνευματικούς, αλλα αυτό εμενα δεν με αφορά... το να είναι κανείς συντηρητικός δεν είναι κακό ούτε αποτελεί αρνητικό χαρακτηριστικο και απορώ πώς εσείς με τέτοια πνευματική εξέλιξη θιχτήκατε, είναι κάπως ανακόλουθο και με το συμπάθιο... για μενα είναι εμφανες πως ο λύκαστρος είναι συντηρητικός τύπος, διαφαίνεται στον τρόπο γραφής του, στα ιδεολογικά του μοτίβα, στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται ερωτήσεις στα σχόλια, σε κεινα που επιλέγει είτε να μην δημοσιεύσει είτε να αγνοήσει, στο μουσικό του γούστο, ακόμη και στην διακόσμηση του χώρου :)και βεβαιως όλα τα άνωθεν δεν αναιρούν το ότι όντως μπορεί να είναι πνευματικός ταγός, εξάλλου ο συντηρητισμός είναι κοινό και αρκετά σύνηθες χαρακτηριστικό στους πνευματικούς ταγούς...

ΑΡΡ. είπε...


¨ Τώρα εσύ βρε¨ ανώνυμε, παριστάνεις τον τιμητή των πάντων φάσκων και αντιφάσκων. ¨Αρχικά και ως προς τους πνευματικούς οδηγούς-ταγούς, ¨συ εμμονικώς είπας.¨ εγώ δε το αντίθετον υπενόησα ήτοι ¨το οιονεί πολύ αργά δια ήρωας-οδηγούς.¨ Ευφυής φαίνεσαι και ικανός κατανοείν τούτο, το μαγικάς λύσες υπάρχειν μόνον εις τον χώρον των ψευδαισθήσεων, εις δε τον της πραγματικότητος, μόνον λογικάς ασκήσεις ελευθερίας.
Εις τον ελευθερόφρονα άνθρωπον, εκ χαρακτήρος και ατομικού δαίμονος, φυσικόν εστί φέρειν και συντηρητικά όπως και προοδευτικά και αναρχικά στοιχεία. Ο ιδιαίτερος όμως ηθικός μεταβολισμός εκάστου προσδίδει συνθέτων και την προσωπικήν εις αυτόν ιδιαιτερότητα. Και εις αυτό το μυστήριον της ελευθερίας ούτε και ο θεός αυτός δικαιούται, νομοτελειακώς, επεμβαίνειν.
Ως προς το κατ’ εμέ, ¨ οδηγός και ταγός¨ σημαίνει ¨καθοδηγητής-ινστρούκτωρ¨ τουτ’ έστιν ήκιστα τιμητική, τα μάλιστα αποκρουστική ως και βαθέως ειρωνική και προσβλητική προσαγόρευσις, απαξιωτική δια τον ελευθερόφρονα άνθρωπον. Οπότε ¨άφες τα σεσηπότα σήπεσθαι.¨ Δια δε τον υφέρποντα ή εμφανή ναρκισσισμόν και εγωκεντρισμόν παντός γράφοντος, και όχι μόνο, εγγενές ελάττωμα της ανθρωπίνης φύσεως τυγχάνει αυτό και άρα συγχωρητέον εν πολλοίς, εάν δίδει ερέθισμα δημιουργικότητος και δεν είναι βλαπτικόν και κακοπροαίρετον.
Το γαρ μετριοφρονείν και συγχωρείν αποτελεί το άριστον δείγμα μεγαλοψύχου και ευγενούς ελευθεροφροσύνης και ταπεινοφροσύνης. Ώστε ευχής αν ήτο το έργον, ει αλληλοσυγχωρούμενοι δια τα κοινά ημών προβλήματα και πάθη εγινόμεθα ένα προ του κοινού, μεγάλου και ιερού σκοπού και έργου, αυτού της απελευθερώσεως και ηθικοπνευματικής αναπλάσεως της πατρίδος και εν γένει της ανθρωπότητος.

Ανώνυμος είπε...

Στείλτε την πατέντα εδώ: jioannid@stanford.edu
να σας πει την γνώμη του.