ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΓΥΦΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.!!

(το γυφταριό στην φωτογραφία είναι λαθραίοι που κυκλοφορούν ελεύθερα σήμερα.!!)

Γράφει ο Λύκαστρος :

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση, έχουν ως δικαιολογία την πανδημία και το καλό μας, αλλά ουσιαστικά δεν αφορούν την πανδημία ούτε το καλό μας, αλλά αφορούν εμάς και την προσωπική μας ζωή. Σε ένα ακραίο κοινωνικό πείραμα μετέχουμε κάτω από το ΜΜΕ καθεστώς του φόβου και της τρομοκράτησης της μάζας... εάν η κυβέρνηση πίστευε στα μέτρα που έχει λάβει, δεν θα μετέφερε 10.000 λαθραίους στην ενδοχώρα εν μέσω πανδημίας, ούτε βεβαίως θα άφηνε όλους αυτούς να κυκλοφορούν ελεύθερα μην τυχών και καταρρεύσει το ήδη υπό κατάρρευση υγειονομικό σύστημα. 


Είδατε σε κάποιο από τους τηλεοπτικούς διαύλους να παίζονται αυτές οι φωτογραφίες, η κάποιο ανάλογο ρεπορτάζ;... Η φωτό μοιάζει να είναι από την έξοδο στον Ηλεκτρικό του Πειραιά. ΞΥΛΟΟΟΟ ρεεεε  ατελείωτο έχει να πέσει...ρεμάλια ε ρεμάλια. Και για όλα αυτά μούγκα τα τσοντοκάναλα .



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://pneymatiko.wordpress.com/2010/12/04/%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84/

Στημένο για να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα απ'τους πατριώτες για να λοιδορηθούν μετά.Χρειαζόμαστε αυθεντικές φωτογραφίες του παρόντος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Η φώτο όμως είναι από τον Πειραιά...και υπάρχουν όμως πολλά βιντεάκια και φωτογραφίες που δείχνουν τους λαθρό να μετακινούνται ελεύθερα.!! Οπότε τι να λέμε τώρα...στην φώτο από τον Πειραιά θα κολλήσουμε τώρα.!!!
Απο ΑΤΜ στην Σάμο

https://tinyurl.com/t2gdrep

ΚΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://tinyurl.com/rsp5jrr