ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ.!!!

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Να θυμίσω τι λέγαμε και εμείς ΕΔΩ , όταν λέγαμε ότι θα τους κάνουν αέρα τους τούρκους οι αμερικάνοι. Όταν βγαίνει ο frontman ο Πάιατ και λέει ότι .."πρέπει να κρατήσουνε την τουρκία αγκυροβολημένη στην Δύση" τι περιμένουνε μετά οι εδώ τσιρλίντερς;; Tα λέγαμε ότι όποιος και να βγεί πρόεδρος στην Αμερική για την Ελλάδα είναι το ίδιο και πρέπει να ετοιμάζεται για πόλεμο. Και πιστεύουν κάποιοι ότι ο Μπάιντεν θα κάνει ντα ντα την Τουρκία...Θα τον χορέψουν Τούρκοι και Ρώσοι στο ταψί τον παππού και την Καμάλα όταν τον αντικαταστήσει.

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :


 ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ. ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΜΟΝΟ 2 ΛΕΞΕΙΣ!
-
Τόσες μέρες περιγράφω το εκλογικό αποτέλεσμα και δεν πήρα θέση υπέρ ή κατά κάποιου. Τώρα όμως που τελειώσαμε μπορώ να ξεφύγω από τις επιστημονικές αναλύσεις και να καταθέσω την πολιτική μου άποψη!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να απευθυνθώ σε όσους Έλληνες τον υποστήριξαν ανοιχτά στις εκλογές! Η πολιτική του Μπάιντεν για την Ελλάδα, θα είναι τόσο πολύ ετεροβαρής και υπέρ της Τουρκίας που από τώρα εύχομαι (ειδικά σε όσους τον υποστήριζαν) ... ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ !!!



Με το συμπάθιο κιόλας, αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι άλλο να περιγράφει καλύτερα τι μας περιμένει με τον ... φιλέλληνα Τζο Μπάιντεν... Θα αισθανθείτε πολύ σύντομα τι θέλω να πω...

Ααα, έχετε πολλά φιλιά κι από την μαντάμ Μέρκελ!!!

6 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...


Ετοιμαστείτε παιδιά.....


https://m.youtube.com/watch?v=shx4R0-HC8k

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ας ετοιμάζονται και ας πάρουν και βαζελίνη αυτοί που τον ψήφισαν απο τους ομογενείς, και αυτοί που τον υποστήριζαν εδώ. Μέσα σε 8 μήνες απο τώρα...τους έρχεται...το "παλαμάρι" του βαρκάρη. Τα ψηφοδέλτια για την νοθεία στις εκλογές τα έδωσαν και τα τύπωσαν στην Κίνα οι Δημοκρατικοί γάιδαροι...μια που έχουν και πολύ στενές και καλές σχέσεις μαζί της. Αυτοί ήταν άλλωστε που την δυνάμωσαν οικονομικά και τεχνολογικά. Η Κίνα αυτό που είναι σήμερα το οφείλει/χρωστάει στους Εβραιοχαζάρους τραπεζίτες Δημοκρατικούς Γάιδαρους.

Η μάχη όμως ανάμεσα στον Όνο και στον Ελέφα...ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΤΗ κανέναν από τους δύο τους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ Λ .
Ο ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ?
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ .
ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΜΑΣΩΝΟΣ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΡΑ 100 ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.......
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ .



χρηστος

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Το ότι ο ανωτέρω φιλοξενεί και συνεργάζεται με τον βιοφυσικό Γρηγορίου που είναι ελληνική ¨μορφή¨ με επιστημονικά τεκμηριωμένη, καταπληκτική και ανατρεπτική ελληνογνωσία,
- και παρ' ότι δεν συμφωνώ σε όλα μαζί του-
αυτό και μόνο τον κάνει δι' εμέ αποδεκτό. Εξάλλου και ως φυσιογνωμία και ως λόγος φαίνεται ευπατρίδης και ηθικό στοιχείο. Το μέλλον δείξει τα πλείω.

Μμ. είπε...


Γ κ α μήσια είναι το ορθούν καθότι υποδηλοί το γ κ α στρώνειν ενώ το απλούν γ α μήσειν είναι άνευ εγκαστρώσεως. Είπαμε, δεν υπάρχει άλλη γλώσσα!.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Μμ

χα χα χα χα είπαμε είσαι "θεούλης" τι να λέμε τώρα.!!