ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Γιατί Σωτήριε διπλή μάσκα; Τι φοβάσαι Να μην σου μεταδοθεί ο ιός ή να μην τον μεταδώσεις;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Σωτήριος έκανε το εμβόλιο Προφανώς έχει κάνει και την δεύτερη δόση.
Ο Σωτήριος κυκλοφορεί μετά το εμβόλιο με διπλή πλέον μάσκα

Γιατί Σωτήριε διπλή μάσκα; Τι φοβάσαι Να μην σου μεταδοθεί ο ιός ή να μην τον μεταδώσεις;

Το εμβόλιο που έκανες ή έδειξες ότι έκανες μάλλον δεν φαίνεται να το πολυπιστεύεις...

Αυτήν την εικόνα δείχνεις. Δεν φταίω εγώ που μου μπαίνουν "ψεκασμένες" ιδέες στον νού.

Ποιος είπε ότι κάνοντας ένα εμβόλιο , το οποιοδήποτε, δεν νοσείς ή δεν μεταδίδεις; Απλά νοσείς πιο ελαφρά και μεταδίδεις λιγότερο ιικο φορτίο, όποιος έδινε λίγο προσοχή στην βιολογία και στον παιδίατρο των παιδιών του τα ξέρει αυτά.

Άλλωστε  η  ελαφρά νόσηση- είναι με τα παλιά εμβόλια (εξασθενημένου ιού) ενώ τα συγκεκριμένα δεν είναι τέτοια..άλλωστε η γενετική πληροφορία που εμπεριέχουν ίσως να είναι και η βασική αιτία μεταλλάξεων στην διαδικασία να ξεγελάσουν τα αντισώματα. Πρόσεξε και κάτι άλλο...Το κοστούμι του πλέει επάνω του. Δύο πράγματα συμβαίνουν ή το δανείστηκε για την περίσταση ή έχασε βάρος...θα το μάθει το "έργο" καλά σε λίγους μήνες.

5 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , δίκιο έχεις , θα λυπάται τα παιδιά του μάλλον μην τα κολλήσει , για τα δικά μας δεν τον νοιάζει . Μια πελάτισσα μικρή 26 χρονών που την υποχρέωσαν να το κάνει για να μην χάσει την δουλειά της είναι μονίμως πλέον ιδρωμένη και είναι και αθλήτρια . Της το είχα πει αν θέλει να κάνει παιδιά στο μέλλον να το αποφύγει με κανένα χαρτί αλλεργίας αλλά πήγε και το έκανε . Στο εμβολιαστικό στο Γιόφυρο στο Ηράκλειο της έλεγαν όπως μου είπε ότι αφού δεν είσαι νοσηλευτικό προσωπικό δεν πρέπει να το κάνεις που είσαι μικρή , άσε τους μεγαλύτερους πρώτα . Εν γνώση τους πολλοί συμμετέχουν στο έγκλημα δυστυχώς .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Νικόλα...σήμερα είχα αυτήν την συζήτηση με συνάδελφο. Και του έλεγα να ρωτάει να μαθαίνει ποιος έκανε το εμβόλιο...και αν το έκανε να μην τον πλησιάζει ούτε στα 30 μέτρα, διότι θα τον κολλήσει σίγουρα. Αν κάνει αυτή η κοπέλα παιδιά στο μέλλον εμένα να με φτύσεις.!!

Και δεν είναι μόνο η στειρότητα που προκαλεί το εμβόλιο αλλά προκαλεί και πολλές αρρώστιες. Θα μπορούν να κάνουν "Ολική Διαγραφή" σε όποιον έχει μέσα του αυτήν την νανοτεχνολογία που θα του χορηγείται μέσα από το δήθεν εμβόλιο. Δεν ξέρω αν θυμάσαι αλλά παλαιότερα είχα γράψει ότι οι Άτλαντες είναι πολύ καλοί γεννετιστές. Τι έγραφα ΕΔΩ ;;

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/05/blog-post_9.html

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δες όμως και τι έγραφα ΕΔΩ..πριν ξεσπάσει όλο αυτό με τον κύριο Κοβίδη του 19.!!
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/08/blog-post_17.html

" Στο άμμεσο μέλλον θα γίνεται όλο και πιο σημαντικό να παρακολουθούμε το ενδιαφέρον του κινεζικού στρατού για τη βιολογία ως ένα αναδυόμενο πεδίο του πολέμου, καθοδηγούμενο από στρατιωτικούς που μιλάνε για πιθανά "γενετικά όπλα" και για "ειδικές εθνοτικές γενετικές επιθέσεις". Μάλλον έχουν σκοπό να εξαφανίσουν μαζικά ολόκληρα έθνη.!! Είναι μια πρακτική που έχουν χρησιμοποιήσει οι Άτλαντες κατά το απώτερο παρελθόν....οι κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα. Η Αμερική αυτή την στιγμή κυριαρχείται από νωθρές και ανόητες πεισματάρικα αμαθείς μάζες, που δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να καταναλώνουν. Η Δημοκράτία που έχουν πιστεύουν δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να διαιωνίζει το Σύστημα...επιτρέποντας στις μάζες να ακολουθούν το μονοπάτι της ελάσσονος αντίστασης και να εξακολουθούν να αποφεύγουν την σκέψη και να μην πετυχαίνουν τίποτε. Και αυτοί που θα μπορούσαν να γίνουν ηγήτορες των Αμερικάνων και να τους οδηγήσουν έξω από αυτήν την κατάσταση , έχουν διαφθαρεί από την απληστία, και το κέρδος επιθυμώντας μόνο να τους εκμεταλλεύονται...για χρήματα.!! Δεν είναι αυτός ο ρόλος του....ΗΓΕΤΗ.!! Πόσο μάλλον αυτού που θα ηγηθεί όλης της Λευκής Φυλής εναντίων του Νέου Ελληνοατλαντικού Πολέμου. Ο πλανήτης η ανθρωπότητα ολόκληρη για πάει μπροστά, πρέπει να ...καθοδηγηθεί, να μην αφεθούν να απολαμβάνουν την λαιμαργία τους, την απληστία τους."

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , ναι τα έλεγες και παλιότερα για τον στοχευμένο βιολογικό πόλεμο . Δεν είναι τυχαίο ότι οι Κινέζοι συγκεντρώνουν γενετικό υλικό από όπου βρουν για να κάνουν χαρτογράφηση και σύγκριση τρωτών σημείων ανά ομάδα πληθυσμού . Εξ ου και τα δωρεάν swab test σε Ευρώπη και Αμερική από Κινέζικες εταιρείες και τα DNA test + τα φθηνά τεστ κληρονομικότητας . Δυστυχώς εμείς και η Ευρώπη κοιμόμαστε , δείτε και εδώ https://www.securitymagazine.com/articles/94493-china-has-stolen-the-personal-data-of-80-of-american-adults

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Νικόλα το γεννετικό υλικό οι Κινέζοι το συγκεντρώνουν γιατί έχουν σκοπό να εξαφανίσουν μαζικά ολόκληρα έθνη.!!