ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Προχθές πήγε ο τρισκατάρατος,ο αφορισμένος επίσκεψη στην έδρα των πυροσβεστικών σήμερα χάσαμε ένα αεροσκάφος κατέπεσε  στην Ζάκυνθο....ευτυχώς ο πιλότος είναι καλά.Για τέτοιο αντίχριστο μιλάμε.

Εν των μεταξύ όλοι οι κάτοικοι στα χωριά λένε το ίδιο πράγμα : Οι πυροσβέστες δεν είχαν εντολή πυρόσβεσης από την Πυροσβεστική . Όλοι οι κάτοικοι το ίδιο λένε!!!Τα πυροσβεστικά μέσα ήταν αραγμένα έξω από τα χωριά και ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗ ΦΩΤΙΑ! 

" Δήμος και περιφέρεια προσπαθούμε με κάθε τρόπο να πείσουμε τους συντονιστές να μας στείλουν πυροσβεστικά οχήματα και εναέρια μέσα, δυστυχώς όμως δεν θέλουν.  "

 Κρέμασμα θέλουν ...7 ημέρες η Σερβία είχε έτοιμες δυνάμεις να στείλει και ο καραφλός μαζί με τον αφορισμένο δεν έστελναν αίτημα..γιατί;;; Γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΥΣΕΙ Η ΦΩΤΙΑ. Το Δόγμα της ΜΗ πυρόσβεσης που λέγαμε.

«1 πυροσβεστικό δεν πέρασε! Και μας φέρνετε τον στρατό να πίνει καφέ εδώ;!» Οργή 20χρονης για φωτιά  

ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ!!!

Οι στιγμές είναι κρίσιμες, βρισκόμαστε σε μυθιστορικό μεταίχμιο.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε ήταν στη γειτονιά μου ένας βραδυκίνητο μουσκάρι γύρω στα 45 που έσουρνε τα πόδια του από τη βαρεμάρα και προκαλούσε τη χλεύη. Αναρωτιόμουν τι δουλειά μπορεί να κάνει για τα προς το ζειν. Τελικά ήταν συνταξιούχος πυροσβέστης...

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρε, επανέρχομαι σε προηγούμενη υποψία μου:
Παρακολουθώ Open. Καματριάδες: έχουν γίνει 15 εναέριες ρίψεις κι η φωτιά ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ!!!!!!!
Τί ρίχνουν ΑΡΑΓΕ;;;;;;;;
Εύφλεκτο Υλικό!;
Ν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Ν

Κάνουν ρίψεις με ΤΙ;; Εδώ και 3 μέρες στο FLIGHT RADAR ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.!!Μόνο τα τρακτορ και τα ελικόπτερα. Καναντέρ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όλοι κάτοικοι των περιοχών που καίγονται αυτό λένε και φωνάζουν ότι δεν πετάει ΤΙΠΟΤΑ...

Μας λένε ότι έχουμε λειτουργικά 70 εναέρια μέσα! Εγώ ρωτάω συγκεκριμένα για τον βασικό μας κορμό της δασοπυρόσβεσης που είναι τα canadair ! Η Ελλάδα έχει συνολικά 18 Canadair. 11 παλιά τύπου CL 215 (παραλαβή του 1979) και 7 νεότερα CL 415 (τελευταία παραλαβή το 2000). υποτίθεται ότι έχουμε ΔΕΚΑΟΚΤΩ ! Και ρωτάω ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ Canadair.;;;

Ανώνυμος είπε...

Έδειξαν ότι πετάει Erickson- Αφροδίτη. Δυο ρίψεις έδειξαν στην κάμερα...!
Μετά ο δημοσιογράφος, κάποιος Ασημακόπουλος από το Έθνος, είπε ότι ίσως το άλας του θαλασσινού νερού και το επιβραδυντικό υλικό κάνουν κάποια χημική αντίδραση!!!!!!!!!
Κάτοικος τώρα: Απίστευτο, μας φέρανε ferry boat προτού υπάρξει φωτιά!
Αυτά που ακούγονται ξεπερνούν τις πατάτες που λέγανε για τον κοροϊδοιό...
Ν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αυτά που ακούγονται ξεπερνούν τις πατάτες που λέγανε για τον κοροϊδοιό..."Ν.

Ναι ακούγονται πολλά...αλλά δεν είναι όλα αλήθεια. Τα γεγονότα μας λένε πρώτον ότι ΟΛΕΣ οι φωτιές ήταν αποτέλεσμα εμπρησμών...και δεύτερον ότι ΔΕΝ ήθελαν να τις σβήσουν.! Γιατί αν ήθελαν να τις σβήσουν θα έστελναν ένα πυροσβεστικό εναέριο και όσο η φωτιά ήταν στο ξεκίνημα της με 2 ρίξεις θα την είχαν σβήσει.!!

Τώρα αυτήν την στιγμή με το μέγεθος που έχει πάρει η φωτιά ΘΑ ΣΒΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Χτες η φωτιά και οι καπνοί φαινόταν από την Χαλκιδική! Φαντάσου γιατί μέγεθος φωτιάς μιλάμε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται να σκεφτεί πολύ κάνεις για να καταλάβει τι γίνεται.
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος αρχηγός πυροσβεστικός μας λέει ότι πετάνε αλλά δεν τα βλέπουν λογω καπνου. Τόσο κουφάλες είναι οι κάτοικοι που δεν τα ακούνε κιόλας.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο στην πυροσβεστική. Σε κάθε τομέα της διοίκησης επιλέγουν τους πλέον ακατάλληλους οι όποιοι μόνο άποψη και εμπειρία δεν έχουν.
Ποιος αρχηγός κράτους θα επέλεγε να κάνει αρχηγό στρατού κάποιον δεν του έκοψε να φροντίσει για μετρά επιφυλακής και του κλέψαμε δυο αξιωματικούς από τα χέρια οι μεμέτηδες; Όσοι σκέπτονται και ενεργούν απομακρύνονται.
Σε ποιο κράτος δικαίου στον κόσμο ανώτερος στέλεχος της δικαστικής εξουσίας μεταπηδά ανερυθρίαστα στην κυβερνητική εξουσία ως πρόεδρος;