ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Εμ κράτος...εμ και παρακράτος. Δύο σε ένα και σαμπού και κοντίσιονερ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δέρνουμε ένα Γεωργιανό εδώ στη ΓΑΔΑ για να ομολογήσει πως αυτός έβαλε τις φωτιές. Πήραμε διαταγή πως πρέπει να δημιουργήσουμε αφήγημα οργανωμένου εμπρησμού από κομουνιστές. Είμαι μόνος μου με τον Λεβένταγα και έχουν πιαστεί τα χέρια μας από τα χαστούκια, ζαμπακιάζουμε τον κοντοχωριανό του Στάλιν από προχθές.
 
Οι συνάδελφοι (στην φώτ κάτωθεν) φόρεσαν κράνη και τσάντες «Μολών Λαβέ» και πήγαν να πλακώσουν κάτι δημοσιογράφους του OPEN και κάποιοι είναι στο Λαγονήσι Resort κάνοντας περίμετρο για τον πρωθυπουργό που ξεκουράζεται από το στρες των ημερών. Παρακαλώ την υπηρεσία να μεριμνήσει να έρθει κάποιος να μας αλλάξει. Δεν είναι δυνατόν να κάνω εγώ με το Λεβένταγα δουλειά υφιστάμενων.
 
Ευχαριστώ.
Φώντας :  Ο Γεωργιανός είναι ο ίδιος που βαρουσαν για να ομολογήσει το έγκλημα των γλυκών νερών;
Λυκ :  Αυτόν είχαμε πρόχειρο ρε σκουλήκι. Τι θες τώρα;;
Βρασίδας :  Φωνάξτε τον Ποτσεπη να βοηθήσει, να εξιλεωθεί και για την επίθεση στην πιο όμορφη ρώγα της Υφηλίου.!
Λυκ : Μιλάει  σαν χαλασμένη χύτρα ατμού, εκνευρίζει τον Λεβένταγα και του φεύγει η γροθιά ξώφαλτσα και βαράει εμένα αντί για τον μπρατάν.

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα σωστά το λες , μόνο μια διόρθωση , έχουμε παρακράτος που προσποιείται το κράτος καμιά φορά . Αναλόγως πόσα βίντεο με το Μητσοτάκη γαμιέσαι δείχνεις έρχονται για ανάλογες σφαλιάρες σε πρώτη φάση , εκεί είναι οργανωμένοι και σε βρίσκουν και στα καμμένα μέσα άμεσα (ενώ η πυροσβεστική!) . Αλλιώς η Νικολούλη και αν .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα.χα χα ακριβώς όπως τα λες. Το παρακράτος όχι μόνο προσποιείται το κράτος...αλλά παίρνει πολλές φορές και την θέση του. Ο Αισχύλος στον Προμηθέα Δεσμώτη μας μιλάει για όλα αυτά όταν αναφέρεται στο Κράτος και στην Βία. Αυτά τα δύο είναι ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ κάποιου άλλου.!

Το Κράτος, και η Βία είναι η δομημένη εξουσία στην εκτελεστική της αποστολή...στην βούληση όμως κάποιου άλλου ποιο πάνω από αυτούς. Εκτελούν το ΣΧΕΔΙΟ αυτού του άλλου και όχι το δικό τους.