ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Σας βαρεθήκαμε. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ...τώρα που μπορείς. Δεν θέλουμε την συγγνώμη σου αλλά την παραίτηση σου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Άκου να δεις πως έχουν τα πράγματα Εφιάλτη....αυτοί οι άνθρωποι που ρίχνονται στις φλόγες εδώ και τόσες μέρες δεν χρειάζονται τη συγγνώμη σου. Χέστηκαν για αυτή. Χέστηκαν για τον λόγο σου. Αυτοί οι άνθρωποι θα πέφτουν να ξαπλώσουν τις επόμενες μέρες και θα ξυπνάνε με εφιάλτες, επειδή τα διαχρονικά παρτάλια, όπως εσύ ο Τσίπρας, η Φώφη, ο Κουτρουμπής και και και.... δεν αποδέσμευσαν  τα κονδύλια τη στιγμή που έπρεπε, ώστε να πετάνε όλα τα μέσα. Δεν νομοθέτησαν ισχυρούς νόμους κατά των εμπρηστών...και δεν τα έπαιρναν από μεγαλοεπιχειρηματίες για να στήνουν τις επιχειρήσεις τους επάνω στα καμμένα.

Επειδή άνθρωποι σαν εσάς δεν έχουν όραμα και το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να πετάτε ευθύνες στους άλλους. Όταν ζητάς εξουσία, την ευθύνη τη φέρεις εσύ. Εάν την εξουσία την θέλετε για τα λεφτά της δίχως τις ευθύνες της, τότε μαζευτείτε στη πλατεία Συντάγματος και ζητείστε να σας ελεήσουμε από το υστέρημα μας. 1 ευρώ το μήνα να παίρνεται απ' τον καθένα μας, θα τρώνε καλά και οι απόγονοι των εγγονών σας. Σας βαρεθήκαμε. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ...τώρα που μπορείς.

Ο Μητσοτάκουλας είναι η εξαίρεση στον στίχο " ηθοποιός σημαίνει φώς"....πρόκειται για ταλαντούχο μεν ηθοποιό, χωρίς ίχνος φωτός σε.!! Ο εγκληματίας εκκένωσης χωριών και οικισμών , ο υπεύθυνος του ΝΕΟΥ ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μας είπε ότι ο ίδιος θα αποδώσει και ευθύνες, στο μέλλον, όχι άμεσα .Μετά την παραγραφή αυτών  .Να ξεχαστεί λίγο βρε παιδί μου Να θυμόμαστε πάλι δυσάρεστα πράγματα.

1,8 δις συν 500 εκ για πρόγραμμα ανάπλασης και πρόληψης . Για να δούμε ποιοι αδειάζουν τσέπες αυτή την φορά για να τα βάλουν , και σε ποιες τσέπες θα πάνε. Πείστηκα Φώντα μου, μπορώ τώρα να πάω για καφέ με τον Βρασίδα ήσυχος κάνοντας όνειρα για ένα ευτυχισμένο αύριο

ΧΑΙΡΕ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΟΥΛΗ-ΑΤΙΜΟΥΛΗ !!!!!!!!!!!!!

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια αυτο μου ειπαν να πω,τι να εκανα?

Κουλης Μητσοπυρκαγιακης

No N@me είπε...

Λύκαστρε εύστοχος όπως πάντα γράφοντας αλήθειες σε λίγες γραμμές !!