ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Ο Υποστράτηγος Διευθυντής της Αεροπορίας Στρατού παραμένει στη θέση του!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Υποστράτηγος Διευθυντής της Αεροπορίας Στρατού παραμένει στη θέση του!

Έχουμε νεώτερα από το "μέτωπο"...Πληροφορίες λένε ότι ο Διευθυντής Αεροπορίας Στρατού παραμένει στην θέση του μετά από παρέμβαση της ηγεσίας. Δεν ρώτησε ο μπράβο ζούλου φαίνεται και έφαγε το άκυρο...Ο υποστράτηγος αρνήθηκε τη «δυσμενή» μετάθεση στο ΤΕΘΑ και εν εξάλλω υπέβαλε την παραίτησή του"..Στο "εν εξάλλω" ελπίζουμε να εννοεί με μπινελίκια.

Για να καταλάβετε τι παίχτηκε, ζητήθηκε μέσο της ΑΣ (προφανώς Chinook) για μεταφορά VIP αλλά λόγω των πυρκαγιών και των χαμηλών διαθεσιμοτήτων δεν ήταν διαθέσιμο και αυτός ο VIP πίεσε για δυσμενή μετάθεση του Κουμεντάκου. Αυτό είναι από ότι κατάλαβα.

Βρωμάει η δουλειά…μόνο 3 πετούσαν και το 1 το είχε η απαράδεχτη ΠτΔ η κοντή για να έρθει από την Νάξο.Τον αναγκάζουν να μείνει για να μην μιλήσει και τους ξεμπροστιάσει.Αν είναι σωστός θα παραιτηθεί και θα βγει να μιλήσει. Το πρόβλημα είναι ... λοιπόν, ευθέως είναι ένας τύπος που νομίζει ότι η ΑΣ με ελλείψεις σε προσωπικό από τα χρόνια της κρίσης, που έχει να πάρει ανταλλακτικά χρόνια, θα τον κόβει βόλτες, θα του δίνει ελικόπτερα να κάνει τις καβλες τού. Και πυρόσβεση, και αεροδιακομιδές, και παπάδες, και vips, και να συνεφέρει τα kiowa με πορδές . Και οποίος του λέει δεν γίνεται αυτό να παίρνει πόδι ανά εξάμηνο μην φύγει κανάς πόντος από το ιματζ του μπράβο ζούλου.

Την ευθύνη για τις διαθεσιμότητες των CH-47 θα την πάρει κάποιος; είναι δυνατόν από τα 25 να πετούν λιγότερα από τα μισά;; Και όλα αυτά γιατί, για να δώσουμε τυράκι στους Γάλλους συμμάχους;; Τα ΝΗ-90 γιατί δεν κάνουν πυρόσβεση;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: