ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Γιατί Ρώσοι στρατιώτες εκπαιδεύονται σε κινεζικά οπλικά συστήματα;

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Πόσες φορές εδώ μέσα έχουμε γράψει για το ότι η Ρωσσία ανήκει στον ευρασιατικό άξονα;; Γιατί απορεί και αναρωτιέται  ο αρθρογράφος;; Η ευρασιατική συσπείρωση με πυρήνα τον σινορωσικό άξονα προχωρά...και είναι απόλυτα λογικό οι Ρώσσοι να εκπαιδεύονται στα κινεζικά οπλικά συστήματα. Όταν η Δύση ασχολείται με τους γκέουλες το αντίπαλο στρατόπεδο εκπαιδεύεται και ετοιμάζεται για τον ....πόλεμο.!!

Ρωσικά στρατεύματα λαμβάνουν μέρος στην κοινή άσκηση “Sibu/Interaction 2021” με την Κίνα. Η άσκηση ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Αυγούστου. Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι Ρώσοι στρατιωτικοί εκπαιδεύονται σε κινεζικά οπλικά συστήματα με αφορμή την άσκηση…

Προφανώς η κίνηση αυτή Μόσχας και Πεκίνου υποδηλώνει την στενή τους συνεργασία στον τομέα της άμυνας έναντι τουλάχιστον του κοινού “εχθρού” – ΗΠΑ και Δύσης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, είναι η πρώτη φορά που Ρώσοι στρατιώτες εκπαιδεύονται σε σύγχρονα οπλικά συστήματα των κινεζικών ενόπλων δυνάμεων.

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά την εκπαίδευση Κινέζων σε ρωσικά άρματα μάχης T-72B3, οχήματα BMP-3 IFV και φορητά αντιαεροπορικά Igla-S στην άσκηση “Kavkaz-2020”. Η Μόσχα αναφέρει επίσης ότι η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε διάφορα στάδια – θεωρητικά, προσομοιωτές, πρακτική εκπαίδευση, βολές.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


Η ευρωατλαντική δύσις αυτοκτονεί
με νεοταξικά πρωκτοδικαιώματα, κτηνοδικαιώματα
δημοκρατικούς καρναβάλους,
εικονική πρασινσανάπτυξι,
οικολογικάς ονειρώξεις,
ανεμογαμήτριες, κορωνοσεξίστριες,
ΑΠΕδες καναπέδες,
προκάτ κλιματική διαστροφή
στης κάθε φωτοκαμμένης Ευβοίας το κεφάλι.
(Και το λουρί της μάνας δηλαδή ή του Κουλοκυρίου δεηθώμεν).

Ευτυχώς που η χρυσή εγκληματική οργάνωσις (αναλώσιμος κι αυτή, αι βιώσιμοι γαρ κυβερνούν ως δημοκρατικοί αυθαίρετοι λαοσωτήρες όντας απέξω) είναι φυλακή και απεφεύχθησαν τα χείρω, να πιάσοι, σκέψου, φωτιά η Βουλή!

Μπορούμε άρα κοιμόστε ήσυχοι πια σε καθαρό αφρικανικό πολιτικό τοπίο.
Ή όχι;