ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ

Πέρυσι ελήφθη μια απόφαση εντός των Ηνωμένων Πολιτειών να «σκοτώσουν τον ανταγωνισμό» και ως αποτέλεσμα, η Ευρώπη πρέπει να σκοτωθεί βιομηχανικά. Ο πόλεμος ήταν το μέσο που επιλέχθηκε. Η Ουκρανία είναι το θέατρο στο οποίο πρόκειται να λάβει χώρα. 

Σήμερα, 12 μαχητικά βομβαρδιστικά F-15E Strike Eagle της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, αναμένεται να φτάσουν/έφτασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συνολικά υπάρχουν ήδη πενήντα (50) F-35. Και ισάριθμα F-15 τροποποιήσεων πολλαπλών ρόλων στο έδαφος ευρωπαϊκών χωρών.

Για μήνες, ο κόσμος παρακολουθεί καθώς οι ΗΠΑ και οι υποτελείς τους στο ΝΑΤΟ λαμβάνουν σκόπιμα μέτρα για να εμπλέξουν την Ρωσία σε άμεσο πόλεμο. Η Ρωσία δεν έχει τσιμπήσει το δόλωμα. . . Ακόμη. Το σκεπτικό πίσω από τις πολεμικές ενέργειες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ διαφεύγει από τους περισσότερους. Σίγουρα, όλη αυτή η ανοησία που λέγεται ότι «προστατεύουν τη δημοκρατία» έχει εκτοξευθεί κατακόρυφα όπως και τα ψέμματα και το ευρύ κοινό στις ΗΠΑ το πιστεύει, αλλά η σφαγή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων μέσω πολέμου δεν είναι ποτέ καλή επιλογή.

Ποιος είναι λοιπόν ο πραγματικό λόγος για την όλη αυτή την αναμπουμπούλα;; 

Λοιπόν, η Ουκρανία έχει μια καλά κερδισμένη φήμη ότι είναι το πιο διεφθαρμένο έθνος στην Ευρώπη και πιθανότατα στον κόσμο. Οι πολιτικοί ξεπλένουν χρήματα «ξένης βοήθειας» μέσω της Ουκρανίας, στη συνέχεια τα φιλτράρουν πίσω στις τσέπες τους μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων και στη συνέχεια σε εταιρείες φαντομάδες που ελέγχουν. Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος που όλες δυνάμεις θέλουν να διατηρήσουν την Ουκρανία στην τωρινή της ύπαρξη. Διότι τροφοδοτεί με μετρητά τους λογαριασμούς τους στις τράπεζες.

Η εμπορία παιδιών για σεξουαλική χρήση είναι ένας άλλος λόγος. Η Ουκρανία είναι κυριολεκτικά ένας κόμβος για απαχθέντα παιδιά που εξαναγκάζονται στο εμπόριο του σεξ για αποκλίνοντες, εκφυλισμένους, διεστραμμένους που μολύνουν τη λεγόμενη «ελίτ». Οι ανώτερες τάξεις της κοινωνίας έχουν γίνει τόσο κακές, τόσο βρώμικες, που οι πλούσιοι διεστραμμένοι απολαμβάνουν το σεξ με τα παιδιά. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που οι πλούσιοι και οι ισχυροί θέλουν την ύπαρξη της Ουκρανίας.

Η διακίνηση κοκαΐνης και ηρωίνης σε όλη την Ευρώπη και στις ΗΠΑ είναι πολύ προσοδοφόρα και η Ουκρανία είναι τόσο διαποτισμένη από παράνομα ναρκωτικά που ακόμη και ο Πρόεδρός της έχει τη φήμη ότι είναι κοκαΐνάκιας. Αυτός είναι λοιπόν ένας άλλος λόγος που οι πλούσιοι και ισχυροί θέλουν την Ουκρανία όπως είναι σήμερα. Όμως, ενώ αυτές οι δραστηριότητες και τα μετρητά που παράγουν είναι μεγάλα, κάτι πολύ, πολύ, μεγαλύτερο βρίσκεται στα σκαριά.

Η Ευρώπη πρέπει να σκοτωθεί.

Οι πραγματικοί στόχοι των ΗΠΑ στην Ουκρανία είναι η καταστροφή της Ευρώπης και του οικονομικού της ηγέτη: που δεν είναι άλλος από την  Γερμανία. Γιατί;; Ας περιγράψουμε την παγκόσμια κατάσταση στις αρχές του 2022 :

Κίνα: ΑΕΠ: 16,9 τρισεκατομμύρια δολάρια. Βιομηχανικός τομέας ~30,5%, ή 5,1 τρισεκατομμύρια δολάρια. Εξαγωγική οικονομία 15,3% με βαθμό εξαγωγής 1,35 (εύκολα εναλλάξιμα, τεχνολογικά όχι προηγμένα, αλλά μαζικά ελαστική ως προς τις τιμές, απαιτεί χαμηλά περιθώρια κέρδους παραγωγών και όχι ακριβή εργασία, καθώς και συσσώρευση παραγωγών).

Γερμανία: ΑΕΠ 4,2 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Βιομηχανικός τομέας ~27-30%, ή 1,1-1,3 τρισεκατομμύρια δολάρια. 35% με την υψηλότερη αναλογία εξαγωγών στον κόσμο 2,07 (μόνο η Ιαπωνία έχει ακόμη υψηλότερη αναλογία 2,49). Δηλαδή οι εξαγωγές είναι αναντικατάστατες, τεχνολογικά πολύπλοκες και άρα ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ)

Η Ε.Ε. συνολικά. ΑΕΠ 17 τρισεκατομμύρια USD (ξαφνικά !!! περισσότερα από την Κίνα, ή τουλάχιστον το ίδιο ποσό). Βιομηχανικός τομέας ~25%, ή 4,1 τρισεκατομμύρια δολάρια. (ξαφνικά λίγο λιγότερο από την Κίνα). Μόνο αυτός ο κλάδος της βιομηχανίας, όπως ήδη γράφτηκε παραπάνω, είναι ένας τομέας υψηλής τεχνολογίας, δηλαδή ένας οριακός τομέας που επιτρέπει ταχεία θετική αύξηση κεφαλαίου.

ΗΠΑ ΑΕΠ 22,9 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Ωστόσο, ο βιομηχανικός τομέας αντιπροσωπεύει μόνο το 18%, ή 4,1 τρισεκατομμύρια δολάρια. (Ξαφνικά λιγότερο από την Κίνα και όσο η ΕΕ)!!! Και ο χρηματοοικονομικός τομέας είναι πάνω από 20%, όπως και ολόκληρος ο τομέας των υπηρεσιών με το 77% της οικονομίας. Αλλά ακόμη και αυτός ο βιομηχανικός τομέας αντιπροσωπεύει μόνο το 7,7% των εξαγωγών και έχει δείκτη εξαγωγικής ανάπτυξης (ECI) μόνο 1,57 (όπως ακριβώς η Κίνα).

Για να επιστρέψουμε στην αρχή του έτους, οι συσσωρευμένες ανισορροπίες στην ποσοτική χαλάρωση (QE) από το ομοσπονδιακό αποθεματικό επιταχύνουν τον πληθωρισμό και θα μπορούσαν να θάψουν ολόκληρο το σύστημα του δολαρίου. 

Το τέλος του QE και η έναρξη της μείωσης του ισολογισμού της Fed θα εγγυηθεί την κατάρρευση του τομέα των υπηρεσιών, τον παραλίγο θάνατο του χρηματοπιστωτικού τομέα και μεγάλο μέρος του επιχειρηματικού κεφαλαίου πληροφορικής ως εταιρείες ζόμπι με αρνητικά περιθώρια εσόδων ή χωρίς ροή κρυφών εσόδων.

Για να επιβιώσουν, οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει επειγόντως να αναπτύξουν την πραγματική τους οικονομία, δηλαδή τη βιομηχανία.

Ωστόσο, δεδομένου ότι ο κόσμος έχει γίνει παγκόσμιος, δεν προβλέπονται νέες αγορές. Το σύστημα δεν μπορεί να κατακτήσει τον Άρη και στη συνέχεια να πουλήσει σε Αρειανούς, επομένως θα πρέπει να αναπτυχθεί με εντατικές επενδύσεις, πράγμα που σημαίνει αρνητική κεφαλαιουχική εργασία. Δεδομένου ότι οι συγκεντρωτικές επενδύσεις επιχειρηματικού κεφαλαίου σε εντατικές επενδύσεις δεν αποδίδουν, κάτι που είναι προφανές από το 2009, οι ΗΠΑ κοιτάζουν σε ένα οικονομικό αδιέξοδο. 

 
Και τι να κάνουν λοιπόν;; Σκοτώνουν τον ανταγωνισμό.

Για να αποκτήσουν περισσότερη βιομηχανία, οι ΗΠΑ πρέπει να την πάρουν από κάπου που ήδη υπάρχει. Ας δούμε κάθε πιθανό υποψήφιο για να αρπάξουν οι ΗΠΑ τη βιομηχανία:

Επιλογή 1: Κίνα.
Αλλά, πρώτον, η Κίνα είναι ένα υποκείμενο (κυρίαρχο), δεύτερον, οι οικονομίες της Κίνας και των ΗΠΑ είναι πολύ αλληλένδετες και τρίτον, η ανάπτυξη μιας βιομηχανίας συγκρίσιμης με την Κίνα σημαίνει χαμηλά περιθώρια κέρδους, μεγάλες περιόδους απόσβεσης και πτώση των προσωπικών εισοδημάτων. Και η μείωση του προσωπικού εισοδήματος είναι επανάσταση στις ΗΠΑ. Η επιλογή δεν είναι κατάλληλη.

Επιλογή 2: ΕΕ.
Ταιριάζει τέλεια, χωρίς υποκειμενικότητα και υψηλά περιθώρια κέρδους. 

Ωστόσο, η επιχείρηση είναι τόσο κερδοφόρα γιατί είναι πολύ τεχνολογική, δηλαδή έχει υψηλό και μεγάλο όριο εισόδου. Χρειάζονται δεκαετίες εξέλιξης, χιλιάδες πατέντες και η κατασκευή μιας ομάδας ειδικών. Αλλά οι πατέντες, οι ειδικοί και οι εταιρείες δεν ανήκουν στην ΕΕ . Οι ΗΠΑ πρέπει να ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ αυτές τις εταιρείες στο σύνολό τους να μετακομίσουν στις ΗΠΑ, όπως, για παράδειγμα, η παραγωγή χαμηλού περιθωρίου μετανάστευσε στην Κίνα τη δεκαετία του '90.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να δημιουργήσουν αφόρητες συνθήκες για την οικονομία: πόλεμο, πείνα και κρύο. Ας ρίξουμε  μια ματιά τι επικρατεί στην ΕΕ τώρα!!! Η γερμανική βιομηχανική παραγωγή μειώθηκε κατά 1,8% τους πρώτους 8 μήνες του 2022 λόγω των κυρώσεων κατά της Ρωσίας και ο γερμανικός χημικός-φαρμακευτικός κλάδος (υψηλή εξάρτηση από αέριο) κατέγραψε μείωση 10,7%. 

Η Wall Street Journal δημοσίευσε μια αναφορά για τη μαζική μετεγκατάσταση μεγάλων γερμανικών εταιρειών στον Νέο Κόσμο στις 21 Σεπτεμβρίου.  Στην συνέχεια έχουμε δολιοφθορά στους αγωγούς Nord Stream 1 και 2. Για όσους παρακολουθούν προσεκτικά, όλα αυτά τα πράγματα αποτελούν κρίκους σε μια ενιαία αλυσίδα γεγονότων: Η ΕΕ πρέπει να καταστραφεί. Με κάθε κόστος.

Δεν έχει σημασία πόσοι άνθρωποι θα σκοτωθούν, διακυβεύονται 4+ τρισεκατομμύρια δολάρια τον χρόνο πραγματικής οικονομίας.  Δεν έχει σημασία πόσες πόλεις ή ακόμη και χώρες θα εξαφανιστούν, διακυβεύονται 4+ τρισεκατομμύρια δολάρια τον χρόνο . Σύμφωνα με αυτούς , οι άνθρωποι θα αναπαραχθούν, ώστε να μπορούν να αντικαταστήσουν οποιονδήποτε νεκρό σε αυτό τον πόλεμο σκοτωθεί. Πόλεις και χώρες μπορούν να ξαναχτιστούν. Αλλά τα 4 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ετησίως (της πραγματικής βιομηχανίας) απολύτως, θετικά, πρέπει ( και θα ) να πάνε στις ΗΠΑ.

Και όποιος μπει εμπόδιο σε αυτό θα τον εξαφανίσουν. 

1 σχόλιο:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Εάν θυμάμαι καλά στον Β ΠΠ η Γερμανία παραδόθηκε Ανευ Όρων.
Δηλαδή το 1945 η συνθήκη κατοχής που υπογράφηκε εάν δεν λανθανομαι λήγει το 2045.
Τα ίδια και με την Ιαπωνία.

Λογικό το επακόλουθο που περιγράφεται στο άρθρο.

Καλημέρα και αντε να τελειώνουμε με την Ευρώπη των Λαών που μετατράπηκε σε ΦΠΑ 20-29% φανερά και 65% Φορομπηχτικα εάν συνυπολογισουμε όλα τα χαράτσια μέσα.

Έχουν εξελίξει την Δεκάτη στο αιωνίως απομυζειν....

Μπορούμε χωρίς Lexus αλλά αδύνατον να επιβιώσουμε χωρίς Ελια, αγαπητέ Τόμας Φρ.

Ώρα για αγώνα ελευθερίας....