ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Οι μάχες δεν κερδίζονται μόνο με ομιλίες στο Κογκρέσο. Πρέπει να σπάσουμε και αυγά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όπως διαβάσαμε ΕΔΩ : " Πριν καν στεγνώσει το μελάνι της συμφωνίας που υπέγραψαν η Τουρκία με την κυβέρνηση της Τρίπολης για έρευνες, εξόρυξη και εκμετάλλευση των λιβυκών υδρογονανθράκων, το κοινοβούλιο της χώρας ανακοίνωσε πως δεν αναγνωρίζει τη συμφωνία αυτή.Όπως μεταδίδει το The Libya Update, «το Λιβυκό κοινοβούλιο απορρίπτει τη συμφωνία για τους υδρογονάνθρακες που υπογράφηκε σήμερα ανάμεσα στην Τουρκία και την κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας»."

Αν ήθελαν ας μην την απέρριπταν. Όσο για τους άλλους που υπέγραψαν με τους μογγόλους να ετοιμάζονται να τους "φάει η μαρμάγκα" Οι μάχες δεν κερδίζονται μόνο με ομιλίες στο Κογκρέσο. Πρέπει να σπάσουμε και αυγά. Τα όπλα είναι για να χρησιμοποιούνται και να επιβάλλουν ο,τι η διπλωματία δεν μπορεί να επιβάλλει. Το ΠΝ χρειάζεται άμεσα δισεκατομμύρια για νέες ναυπηγήσεις και οι Τούρκοι πρέπει να ξεφτιλιστούν.

Τώρα όμως κάποιος θα μπορούσε να πει ότι Λιβυοι ζήτησαν βοήθεια με τεράστια αντιστάθμιση οφέλους για τα ελληνικά συμφέροντα και εμείς τους κεράσαμε (;) γαρδούμπα στα βλάχικα...Κανείς δεν ποντάρει σε κουτσό άλογο και μάλιστα ευνουχισμένο!

Για αυτό πρέπει ένα ωραίο πρωινό να χτυπήσουμε τα πλεούμενα των Τούρκων μέσα στους ναυστάθμους. Όπως είδαμε Τα πρόσωπα αλλάζουν. Εμείς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα μας και πριν το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: