ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Ας προσέξουν οι Γάλλοι πριν δουν Αμερικάνικες πολυεθνικές να τους εξοβελίζουν απ' την ΠΑ και το ΠΝ εν μια νυκτί.

 🇫🇷🇩🇪 Oups…

Le bureau fédéral en charge du support de la Bundeswehr pour l'équipement, les techno de l'information et les services, a présenté le consortium retenu pour développer les infrastructures d'IA du programme #SCAF.

Surprise, il y a IBM 🇺🇸https://t.co/WS161F8fjq pic.twitter.com/cVXl0HGVhA

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτά είναι πολύ καλά νέα για την Eλλάδα. Μέσω της ΕΑΒ και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά θα μπορέσουμε να αναλάβουμε κατασκευαστικό έργο για Rafale, FDI, Gowind, Sea Fire, Scorpene. Ας δείξουν την μέγιστη σημασία στη χώρα μας οι Γάλλοι και ας φροντίσουν να μας δέσουν στο άρμα τους πριν δουν Αμερικάνικες  πολυεθνικές να τους εξοβελίζουν απ' την ΠΑ και το ΠΝ εν μια νυκτί, όπως εν μια νυκτί αυτοκτόνησε η βιομηχανία της Γερμανίας για την χαμένη υπόθεση που λέγεται Ουκρανία. 

Η στάση του Ερντογάν στο ζήτημα της Σουηδίας, μπλοκάρει ταυτόχρονα την σύμβαση των ελληνικών F-35. Δημιουργείται ένα χρονικό κενό που οι Γάλλοι μπορούν να κάνουν πολλά με τους κατάλληλους χειρισμούς.

Επίσης μια συμπαραγωγή πυραύλων και ραντάρ όπως του Sea Fire θα κρατήσει μακριά τους Τζώνηδες που ήθελαν να αποδυναμώσουν* τον Ελληνικό Στόλο μέσω των MMSC & LCS, ώστε να κρατήσουν τους Τούρκους ήρεμους και δίνοντας τους χρόνο να μας επιτεθούν, όταν το τεχνολογικό χάσμα μεταξύ μας θα τους το επέτρεπε.

* Oι ΗΠΑ δεν θέλουν κανένα άλλο ναυτικό στο Αιγαίο (το  Holy Grail του πλανήτη)  να είναι δυνατό και εξοπλισμένο παρά μόνο το δικό τους. Πόσο μάλλον το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: