ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

 Πω πωωωωω ... 🤦🏼‍♂️ pic.twitter.com/OE8sdRXoJY

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο λόγος που τοποθετήθηκε σε αυτή τη θέση ο Γεραπετρίτης εικάζω πως είναι το γεγονός ότι είναι αναλώσιμος και δεν έχει ψήφους στην πλάτη του. Ο Δένδιας απ' την άλλη με τόσες ψήφους θα τελείωνε την πολιτική του καριέρα, μόλις ολοκλήρωνε τις έξωθεν εντολές που έχουν δώσει ΗΠΑ και Γερμανία για παραχώρηση του μισού Αιγαίου στην Τουρκία.

Η Ελλάδα κινδυνεύει. 

ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ  

Θυμάστε τι γράφαμε ΕΔΩ με τιτλο "ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ" ;; Ε ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Κατάλαβατε τώρα  γιατί η Ντοράκλα έλεγε...«Ναι» στη Χάγη, αλλά μπορεί να χάσουμε την ΑΟΖ του Καστελόριζου";;; Να θυμάστε το όνομα αυτού που παρέδωσε το Αιγαίο στους Τούρκους και αυτό είναι Μητσοτάκης.!!

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το βλέμμα και η υποτέλεια που τον σέρνει τα λέει όλα , μαζί με τι του κάνουν στην στοά . Τέτοια ξεφτίλα δεν υπάρχει . Οι στρατηγοί και οι εισαγγελείς θα το δεχτούν ? Αν και από ότι θυμάμαι ο Παναγιωτόπουλος δεχόταν το δαχτυλάκι του Ακάρ στο χέρι του , μπορεί και αλλού . Πως βρεθήκαμε με τόσους προδότες , θα πεις η Γερμανία και η Αμερική επιδοτούν τις γεννήσεις τόσα χρόνια , δεν θα έπιαναν όλα τα πόστα τόσοι νενέκοι , μαζί με τις δολοφονίες των υπερασπιστών του Ελληνισμού που πάνε σύμφωνο και τις αποστρατείες . Το ΠΝ το πάλευε και με τα σαπιοκάραβα , τα υπόλοιπα σώματα θα μιλήσουν ή θα απειλήσουν ? Χλωμό το κόβω . Θα πάρουμε πίσω ποτέ τα χαμένα ? θάλασσα και γη ? Και να διώξουμε τους μόγγολους και από απέναντι . Αλλά πρώτα πρέπει να διώξουμε τα μπάσταρδα από εδώ , μπόρουν να απειληθούν ?

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Το βλέμμα και η υποτέλεια που τον σέρνει τα λέει όλα"

Ακριβώς φίλε Κακέ...στο πρόσωπο του βλέπουμε την εικόνα της μειοδοσίας.Είναι ανίκανοι ακόμα και να προσποιηθούν. Έτσι ακριβώς θα είναι η μούρη του λίγο πριν τη γκιλοτίνα που θα τον οδηγήσει ο ελληνικός λαός για έσχατη προδοσία! Ήδη προαισθάνεται το αισχρό του τέλος!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΛΟΡΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ :
https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/09/o-in.html

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάμε ποίας μεγάλης τραπεζικής οικογενειας είναι εκπρόσωπος ο Δένδιας......

Απλός ανώνυμος σχολιαστής